راستی اگه میشه عکساتون رو نشون منم میدید ....باشه..... منم میخوام ببینم ....جون مارمولک حاضرم دمم رو در اختیارتون بذارم واسه کندن....اینم واسه راحت تر شدن کار lord .....
راستی اگه میشه عکساتون رو نشون منم میدید ....باشه..... منم میخوام ببینم ....جون مارمولک حاضرم دمم رو در اختیارتون بذارم واسه کندن....اینم واسه راحت تر شدن کار lord .....
1 - پیدا نمیشه.
2- عکسها توی همین تاپیک هست. صفحات قبل رو مرور کن.
مارمولک جان...
اگه کسیم میومد دیگه نمیاد(!!!) اخه مارمولک یه کمی فقط یه کمی چندش آور...
محیط باغ ارم کاملا فرهنگیه که بعضی ها غیر فرهنگیش کردن...نه؟!
البته داش مسعود ما(همون Lord) خیلی دل رحم تر از این حرفاست که بخواد بلایی سر مارمولک بیچاره بیاره...تا مارمولک ببینه...![]()
منم هیچی نمی گم که به قول اقا محمد ارزشم زیاد شه!!![]()
مامولک جان
توی بچه های شیراز دختر هم زیاد هست اما :
اولا که حاظر نمیشن که با 5 -6 تا پسر غریبه هر چند هم که محیط فرهنگی باشه بیا بیرون
دوما که حالا با وجود شما اصلا دیگه نمیان![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان, شما بیا شاید خوش گذشت.
ساعتش هم ظاهرا فیکس شده و نمیشه کاریش کرد. عیبی نداره.
سلام به برو بچه های عزیز شیراز و گلم :
از این که ازتون اینهمه سوال و جواب کردم معذرت میخوام بابا باشه من نمی آم ...حالا که به قول خودتون ساعت هم فیکس شده .....
تازه بعضی هام که از من چندششون میشه ....
.بعضی هام که میخوان بکشنم .....
تازه مهمتر از همه که دختر ها هم به خاطر وجود نازنینم نمی آن...!!!
اما 2 تا نکته دیگه یکی این که به Mr.k2 بگین حاضر بودن با (ز ظ ض ذ) دسته دار نیست....یه دوره بیاد پیش خودم باهاش املا کار کنم
از داداش مسعود هم واسه این که قبل از کندن دممون می خواد سرمون رو بکنه کمال تشکر را دارم...
و این که از داشتن این همه پسر خوب توی p30 و شهر عزیزم شیراز خیلی خوشحالم و امیدوارم داداش های گلم ما رو هم از اطلاعات خوبشون محروم نکنن .....خوشحالم که شما محیط ارم را غیر فرهنگی نمیکنید.....
دوستدار شما خواهر کوچکتان نازنین !!! :43:![]()
داداش های گلم یادم رفت که بگم از این که اغلب بچه های شیراز این همه فعال هستن و توی p30 این همه مهم هستن خیلی خوشحالم و به همتون افتخار میکنم .....
ماشالله همتون پست های مهم p30 رو که ( اینجا رو شما به من املا بگید...اگه غلطه نمره کم کنید) قرق کردید
مدیر انجمن آموزش های الکتریکی : همکار انجمن ماهواره : آخر فروم باز :همکار انجمن سخت افزار:و.... نگاه من نکنید من زیاد نمیتونم on بشم فقط گاهی که اونم به گرفتن اطلاعات از شما میگذره .....
راستی امیدوارم از شوخیم ناراحت نشده باشید ...و بهتون توی ارم خوش بگذره....
فعلآ خداحافظ ....
داداش های گلم یادم رفت که بگم از این که اغلب بچه های شیراز این همه فعال هستن و توی p30 این همه مهم هستن خیلی خوشحالم و به همتون افتخار میکنم .....
ماشالله همتون پست های مهم p30 رو که ( اینجا رو شما به من املا بگید...اگه غلطه نمره کم کنید) قرق کردید...!!!(ایول)
مدیر انجمن آموزش های الکتریکی : همکار انجمن ماهواره : آخر فروم باز :همکار انجمن سخت افزار:و.... نگاه من نکنید من زیاد نمیتونم on بشم فقط گاهی که اونم به گرفتن اطلاعات از شما میگذره .....
راستی امیدوارم از شوخیم ناراحت نشده باشید ..لو دادن خودم واسه خاطر قولی که داده بودم تا دمم رو در اختیار داداش مسعود بذارم به خاطر عکس ها (ما که ندیدیم توی کدوم صفحه بود...)
و بهتون توی ارم خوش بگذره....
فعلآ خداحافظ ....
دیدم دیدم ...توی صفحه 78 بود ولی داداش اساسی ها نبودن ...(داداش مسعود و داداش محمد) فکر کنم سرشون
خیلی شلوغ بوده واسه p30 آخه ناسلامتی مدیر و همکار فعالن...
راستی من خیلی از شما عقب افتادم
همتون ماشالله جوونید و این همه اطلاعات دارید(البته من چون مارمولکم عمرم نسبت به مارمولک ها زیاده ها) 20 سالمه اما شما اطلاعاتتون 100 برابر منه....واسه این داداشام خیلی خوشحالم و آرزوی موفقیت های بیشتر رو دارم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)