دوستان خواهشن اونایی که نسخه xbox360 بازی کردن یا داستانو میدونن نگن .اونوقت بازی دیگه هیچ هیجانی نداره
دوستان خواهشن اونایی که نسخه xbox360 بازی کردن یا داستانو میدونن نگن .اونوقت بازی دیگه هیچ هیجانی نداره
چرا بازی دو تا تاپیک داره. من یادمه تاپیکی که توی انجمن" اخبار بازی" بود صفحاتش بیشتر از اینا بود !؟؟؟
داداش متشکر اما کاش این یکیو نمیگفتی.خواهشا دوستانی که بازی کردن داستانو لو ندن.با تشکر...
دقیقا می خواستم الان بیام بگم خواهشا هر کی بازی کرده داستان رو لو نده
اما بعضی ها مثل اینکه کلا خود شیرینی رو دوست دارن
علی چطوری![]()
اینه :
O*OS: Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7
* Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better
* Memory: 1 GB RAM
* Graphics: ATI Radeon 1600XT or better or 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better
* DirectX: Microsoft DirectX(R) 9.0c
* Hard Drive: 12GB of free hard drive space
* Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
* Internet: Broadband connection required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation
4شنبه یا حداکثر 5 شنبه میتونی بخری .
مخلصیم .
سلام
یه سری لینک هم مربوط به pc تو نت اومده که البته میگن نسخه روسیه . حالا من نمی دونم واقعا لینک ها واقعیه یا فیکه. به هر حال چیزی که معلومه بازی کمتر از 4 روز دیگه به دستمون میرسه شاید همین فردا یعنی شنبه. شما که می دونید اینجا چه خبره همیشه بازی ها 2 الی 4 روز زودتر ریلیز میشه. می خوان ببینن اگر گیمر های ایرانی خوششون اومد ریلیز جهانی کنن.
از همین حالا بهتون اخطار میکنم اگه بازی منتشر شد به هیچ وجه از شرکت boy steam نخرید چون ادماش حروم خور هستند و بازی خراب دست ملت میدن.نمونش همین rezident evil 5 که خراب بود.
سلام به داداشای گل
این بازی توپ
کی تو ایران منتشر میشه ؟؟
پست اشتباهی 12340000 مرتبه شرمنده شدم
Last edited by HORROR; 07-11-2009 at 16:53.
احتمالا تا یکی دو هفته ی آینده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)