دوستان من امروز اسوس n10 خریدم .فقط نمیدونم چرا داغ خیلی میکنه ؟ بعدش اموزش تنظیم و نصب کاملش رو هم میخواستم بصورت فارسی ..ممنون میشم راهنماییم کنید .......با تشکر از همگی
دوستان من امروز اسوس n10 خریدم .فقط نمیدونم چرا داغ خیلی میکنه ؟ بعدش اموزش تنظیم و نصب کاملش رو هم میخواستم بصورت فارسی ..ممنون میشم راهنماییم کنید .......با تشکر از همگی
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم که اگر اساتید جواب بد هند خیلی ممنون میشوم
من در حال حاضر اینیرنت 256 adsl دارم ومی خواستم مود م 8901gTPLINK را بگیرم نظر تون در مورد این مودم چی هست ؟
1.برد این مودم چقدر هست ؟
2. من یک سیتم دیگه دارم که فاصلش با سیستم اصلیم 200 متر هست ایا وایر لس این مودم جوابگو هست؟ چون تو مشخصات این مودم زده تا 6000 هزار متر درست یا بازه تیلغات این شرکت هاست؟
3. برای این که سیستم دوم به ان وصل کنم باید کارت شبکه وایراس بخرم با چیز دیگری هم هست؟
4. این مودم خودم بخرم یا از شرکتی که اینترنم میگیرم؟
Last edited by CAPITAN MAC; 11-11-2011 at 17:01.
چه خبره 6000 هزار کیلومترمنظورت متره فکر کنم
برد این مودم در فضای باز در بهترین حالت 125 متره و بیشتر بشه ترنسفر ریت وایرلس کم میشه خیلی بیشتر بشه قطع میشه
این مودم از استاندارد سری g با فرکانس 2.4 گیگاهرتز پشتیبانی میکنه
قابلیت تعویض آنتن با dbi بالاتر هم داره
خودتون میتونید این مودم رو خریداری کنید کانفیگشم خیلی راحته
سیستم دومی که میخواین با وایرلس وصل بشه باید یک گیرنده وایرلس داشته مثل کارت وایرلس و فلش های گیرندهی وایرلس
که به یو اس بی میخورن و میتونید باهاش شبکه های ad hoc درست کنید
دوستان من مودو tp link kit lw54 دارم و ازش راضیم میخواستم بدونم برای استفاده در لپ تاپ مناسبه خواهشن همین امشب بنده رو راهنمائی کنید چون صبح باید بخرم
یا سلام خدمت اساتید محترم
من یک ساله از صبانت استفاده میکنم.
میخوام یه مودم وایرلس بگیرم.
اگه میشه تا70000تومن یه مودم خوب راهنمایی کنید.بردش برام مهمه.
راستی میشه وقتی کامپیوتر خاموشه با گوشیم(نوکیاE7) کانکت بشم.
ببخشیدا یکم تازه واردم تو این ضمینه.
با احترام فراوان.
باید بری سراغ smc سری n
wbras -n فکر کنم مدلش باشه حدود 65 تومن هست با ترنسفریت 300mbps و فرکانس 2.4 ghz
خیلی لطف کردی داداشم
فقط یه سوال :
آیا باید آی پی استاتیک هم بگیرم از صبانت؟
با احترام.
بله صبانت آی استاتیک هست باید آی پیشو بگیری تو local aera network ست کنی
192.168.1.100
255.255.255.0
192.168.1.1
dns
192.9.9.3
4.2.2.4
تنظیمات دستی D-Link DSL-2730U رو از کجا میتونم راهنماش رو ببینم ؟
هرچی سرچ کردم فقط مدل 2640u هست ، اما 2730 فرق میکنه یکم
سلام دوستان
من تا آخر هفته قصد خرید یه مودم وایرلس واسه خط adslام دارم. منتهی زیاد به بحث مودم های وایرلس وارد نیستم. به خاطر همین خواستم از راهنمایی شما استفاده کنم. در ضمن الان دارم از d link 2520u استفاده میکنم که تا الان مشکلی نداشته. یه مودم میخوام که بتونم واسه وبگردی رو گوشی و تبلت هم ازش استفاده کنم. در حد 50 تومن قیمتش باشه. در ضمن از اینترنت مخابرات استفاده میکنم و لب تاپم وایرلس n رو ساپورت نمیکنه.
ممنون میشم در مورد مدل های موجود راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)