با آپدیتهای جدید فلگ از بین نمیره؟؟
با آپدیتهای جدید فلگ از بین نمیره؟؟
فلگ بشید دیگه شدیدبا آپدیتهای جدید فلگ از بین نمیره؟؟![]()
مثل اینکه تو انجمن بازی سنتر کسانی موفق به اجرای بازی ac nfs fable شدن
تنها مشکل اینه که برای اینکه این بازی ها اجرا شه نباید ورژن داشبوردتون بالاتر از 2.0.9199.0 باشه چون روش جواب نمیده یعنی کسایی که اپدیت کینکتو از سایت xbox یا لایو گرفتند بای بیخیال بشنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Shahroozs2; 21-11-2010 at 11:21.
من نگا کردم اونجا فقط اخباری گذاشته بودن در مورد نحوه پیشرفت کار اون گروهی که دارن روی LT+ کار می کنن اونها هم گفته بودن کارا داره خوب پیش میره روش جدیدی نذاشتن یا حداقل من که ندیدم... LT+ جدید بیاد دیگه نونمون تو روغنه
من متجه فرمایشاتتون نمیشم دوست عزیز
ببینید شما خودتون میگید برای اجرا بازیهای پردردسر اساسین کرد و ان اف اس و فیبل ...
فرمودین ورژن داشبود باید بالاتر از 2.91 باشه....
خوب وقتی بالاتر از این باشه آپدیت کینکت هم همراهشه !!
پس چه طور میشه هم آهرین آپدیت که 1.126 رو بکنی ولی آپدیت کینکنت نشه خوب اون هم جزئی از آپدیته
من که خودم گیج میزنم
دوستان کمک کنید![]()
من منظورم اینه که شما نباید ورژن دستگاهتون بالاتر از 2.0.9199.0 باشه چون این روش جواب گو نیست. یعنی اگر از لایو یا از سایت xbox اخرین اپدیت را گرفتید (2.0.12611.0 ) این روش جواب نمیده ولی اگه اپدیت شما همون اولی که گفتم باشه(2.0.9199.0) این روش روی دستگاه شما عملی میشه.
اگر تونستید این کارو بکنید یه دعایی هم برا من بکنید که این lt+ زودتر بیاد چون من همین دیروز ورژنمو ارتقا دادم و حالا مثل ... تو گل گیر کردم.
الان شما هم ورژن داشبوردتون 1.26 شده؟؟
برای چی گیر کردید؟؟
ماله من هم 1.26 شده و تمام بازیها رو دارم میکنم و فقط همون 3 بازی که هیچکی نتونسته بکنه من و شما هم نمیتونیم
خوب!
فرقش چیه؟ برای چی گیر کردی؟
من یه زره متوجه نمیشم بهتر توضیح میدید؟![]()
خوب من اگه ارتقا نمیدادم میتونستم از اون طریق این سه بازی رو اجرا کنم و اینقدر تو کف نمیموندم حالا که اپدیت کردم باید واسم تا lt بیاد وچون این روش روی 1.26 اجرا نمیشه.![]()
دقیقا متجه شدم..
اینم لینک اجرا شدن nfs رویه داشبورد 1.26 ...بزودی میاد بیرون!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)