بهترین سرویس دهنده (از لحاظ کیفیت سرعت و قیمت) تو مرکز دستغیب چه شرکتی هست؟
با تشکر
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
بهترین سرویس دهنده (از لحاظ کیفیت سرعت و قیمت) تو مرکز دستغیب چه شرکتی هست؟
با تشکر
بهترین نداریم ... همشون یه مشکلی دارن
شاتل خوبه که فکر کنم ظرفیت مرکز دستغیبش پره و باید چند ماه منتظر بمونید.
لاوان بد نیست اما قیمت هاش یکم بالاست.
ماتریکس هم به نسبه خوبه اما یکم قطعی داره ...
تایید میشه البته از بین بد و بدتر باید بهتر را انتخاب کرد!
خودش از شاتل داره فکر کنم ولی احتمالا به خاطر ترافیک بالای اون مرکز هست که...
اره لاوان قیمتش بالاست و شبانه رایگان فقط سرویس های گلد داره که قیمتش خیلی بالاست!
به نظر ماتریکس را یه تست بکن...
دوستان امروز يه برگه ديدم كه تعرفه هاي يه شركت بود به نام ديتانت .كسي چيزي در مورد اين شركت ميدونه؟؟؟
سلام.می خواستم بگم کسی از دوستان دعوت نامه شاتل داره؟که بتونم تخفیف بگیرم؟من می خوام تا 10 15 روز دیگه از شاتل بگیرم.اگه زحمتی نیست یه دعوت نامه بدید که یه مقدار خرجم بیاد پایین تر.
(البته پیغامه خصوصی بفرستید).با تشکر
دعوت نامه فرستادم پیغام خصوصیت را چک کن!
راستی هر ساله همین موقع ها نمایشگاه هست که شاتل توی اون نمایشگاه غرفه داره و در اون مدت نمایشگاه که یک ماه فکر کنم باشه یک ماه اینترنت رایگان میدن اگه در اون مدت ثبت نام کنی! و 10 هزار تومان هم که با اون دعوت نامه میگیری !
زنگ بزن شرکت بپرس نمایشگاه از کی شروع میشه و تا کی هست!
بپرس ببین پورت خالی داشته باشن !
دیتانت همون شرکته هست که اینترنت هوشمنده میده ... ندیدم کسی ازش سرویس گرفته باشه
با سلام . خودش نماینده یک شرکت دیگه هست که اون هم تو شیراز هست و فکر کنم که سرویس های فن آوا رو میفروشن
Last edited by farzadshekoohi; 13-10-2009 at 23:05.
سلام دوستان
من داشتم چند صفحه اول و آخر تاپیک رو میخوندم به این نتیجه رسیدم که با اینکه هیچ حرفی از شرکت امین نت نیست و به قول دوستمون آقای ahriman323 در پیت ترین شرکت شیرازه (البته داخل رفع اشکال مودم هم اینو گفتید) ولی حداقل برا من عالی بوده (نصبت به توصیفات دوستان از شرکتهای دیگه)
1- موقعی که درخواست دادم درست یادم نیست اما بیشتر از 1هفته طول نکشید
2- این یه سالی که من دارم استفاده میکنم شاید 2-3 بار در حد نصف روز قطع شده !
3- با سرویس 128که من استفاده میکنم سرعت دانلودم بین 30-35 هست .
4- از ساعت 2-7 صبح بدون منت رایگان هست (مثل شاتل نیست که 1ساعتی یکبار disconnect بشه)
5- هزینش هم بد نیست .
***عید امسال هم یه 25 روز از دستشون در رفت سرعت دانلودم تا 200 میرسد کلی حال کردم اما بعدش فهمیدن خرابش کردن !:ِ
از ماه بعد هم میخوام سرویس 256 رو بگیرم که سرعت دانلودش به گفته یکی از دوستام حدود 50 هست .
البته اینایی رو که گفتم توی منطقه مخابراتی ابوذر ، وصال و سمت ستارخان و بلوار امیر کبیر (اسم مرکزاشو نمیدونم) امتحان شدس . جاهای دیگه رو نمیدونم.
پ.ن : راستی آقای ahriman323 از راهنماییتون داخل تاپیک رفع اشکال مودم ممنونم ، هر چی میخواستم جواب بدم نمیزاشت و منوشت باید پیغام توسط مدیر چک شود !
من از شاتل گرفتم
خیلی توپه
امین نت تک وتوک خوب در میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)