عزیز شما 2 هفته صبر کنی من قول میدم راه بندازمش... خودمم خیلی به این کار احتیاج دارم..... این 2 هفته خیلی کار دارم. باید سر فرصت روی این قضیه کار کنیم...
عزیز شما 2 هفته صبر کنی من قول میدم راه بندازمش... خودمم خیلی به این کار احتیاج دارم..... این 2 هفته خیلی کار دارم. باید سر فرصت روی این قضیه کار کنیم...
می گم مسیح این Samsung Modem Driver چیه ؟علی فقط حواست باشه، هرجا خواستی نصب کنی حتما قبلش Samsung Modem Driver رو نصب کن تا گوشی dead نشه!
توی CD خودش هست ؟
نکنه دلیل اینکه همش روی دستگاهای XP ناقص آپدیت میشه اینه...
آخه همیشه توی قسمت Com ارور میده.
بله، علتش همینه! لینکش رو تا آخر شب میگذارم.
این قضیه Dead شدن یعنی اینکه 600 تومن پول گوشی دادیم و این پول روانه سطل آشغال میشه؟![]()
![]()
نه! یعنی تفاوت گارانتی مایکروتل با سایر گارانتی ها اینجا مشخص میشه! چون بدون کوچکترین هزینه ای تو مایکروتل واست تعمیر میکنن ولی گارانتی فرعی رو تا حالا ندیدم بتونن درست کنن گوشی dead شده رو!
'گوشی که بخواد بره تعمیر همون بهتره بره سطل آشغال چون دیگه اون گوشی تعمیری گوشی بشو نمیشه
حالا چه مایکروتل چه متفرقه![]()
این dead شدن گوشی در هنگام آپلود ROM در 99.99% موارد ناشی از اشتباهات کاربران ناشی هست! چه ربطی به گوشی بدبخت داره؟
لینک دانلود درایورهای مودم سامسونگ:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب منم ناشیم دیگه.از پاکت پیسی اصلا سر در نمیارم![]()
چندتا کلیپ از امنیا با لینک مستقیم (قابل توجه دوستانی که مو خوان این گوشی رو بخرن)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)