تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 288 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا سلام یک سوال داشتم ولی ممکن هست جاش اینجا نباشه ولی از راهنماییی شما ممنون می شم

می خوام بدونم یک پراید با مشخصات زیر چند میارزه :

141 رنگ نوک مدادی مدل 85 بدون رنگ و ضربه با کارکرد 19000 واقعی و 2250 لیتر هم ذخیره بنزین
    راستی فقط بنزین سوز هست
    در تاپيک مربوط به قيمت يا در پيام خصوصي بپرسيد خدمتتون عرض مي کنم.

پروفشنال khore mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

تيک تيک يا چق چق؟ دائم يا قطعه وصل مي شه؟ ثابته يا کم و زياد مي شه؟
    گوشتو مي بري زير داشبورد صدا به وضوح بلندتر مي شود؟(اگر صدا ثابت باشه)
    راستش دقیق نمیدونم شاید هم تیک تیک میکنه.
    مرتبا قطع و وصل میشه!
    منظورت از ثابته چیه؟ اگه مقدارشه خب گاهی اوقات خیلی زیاد میشه گاهی هم کم،روال خاصی نداره.
    خب مطمئنا گوشو ببری زیر داشبورد صداش بلندتره،چون مرکز صدا همون جعبه زیر داشبورده!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ترموسات کولره که اف و آن مي کنه....هوا خنک تر شده ، آف و آن بيشتر مي کنه شما توجه ات جلب شده....

4. این کاربر از Badform بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

دوستان کسی اطلاع داره الان قیمت گلگیر جلوی پراید چنده؟ ممنون میشم اگه کسی میدونه لطف کنه بگه چون خیلی واسم مهمه.به مشکل برخوردم
    Last edited by deadman3; 08-10-2009 at 14:05.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام

دوستان کسی اطلاع داره الان قیمت گلگیر جلوی پراید چنده؟ ممنون میشم اگه کسی میدونه لطف کنه بگه چون خیلی واسم مهمه.به مشکل برخوردم
    15 تومن خام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون بابت پاسخ

امروز من تصادف کردم. یه تاکسی (پیکان از اون قدیم هاش!) یه دفعه ترمز کرد وسط خیابون مسافر پیاده کنه منم تا اومدم بکشم از بقلش رد شم گلگیر سمت شاگرد + چراغ کوچیکه داغون شد ( لعنت به این پراید دست میزنی کج وماوج میشه). افسر اومد طبق معمول گفت هر کی هر اشتباهی کنه کرده اما اونی که از پشت بزنه مقصر. پیکانه هیچچیش نشد فقط چراغش شکست اونم پولشو همونجا دادم بهش. رفتم بیمه به کارشناسه گفتم چقدر واسه من خرج ورمیداره گفت کلا 100 تا 150 تومن !!! شاخ دراوردم .گفتم گلگیر و چراغ 100-150 تومن؟ گفت آره عزیز تورمه!. منم دانشجو! امسال ارشد دارم تمام پولمو دادم کتاب خریدم .به نظر شما رقمی که گفت واقعی بود؟ چیکار کنم؟؟؟!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ممنون بابت پاسخ

امروز من تصادف کردم. یه تاکسی (پیکان از اون قدیم هاش!) یه دفعه ترمز کرد وسط خیابون مسافر پیاده کنه منم تا اومدم بکشم از بقلش رد شم گلگیر سمت شاگرد + چراغ کوچیکه داغون شد ( لعنت به این پراید دست میزنی کج وماوج میشه). افسر اومد طبق معمول گفت هر کی هر اشتباهی کنه کرده اما اونی که از پشت بزنه مقصر. پیکانه هیچچیش نشد فقط چراغش شکست اونم پولشو همونجا دادم بهش. رفتم بیمه به کارشناسه گفتم چقدر واسه من خرج ورمیداره گفت کلا 100 تا 150 تومن !!! شاخ دراوردم .گفتم گلگیر و چراغ 100-150 تومن؟ گفت آره عزیز تورمه!. منم دانشجو! امسال ارشد دارم تمام پولمو دادم کتاب خریدم .به نظر شما رقمی که گفت واقعی بود؟ چیکار کنم؟؟؟!!!
    آره تقریبا درست گفته
    15 تومن گلگیر میخوای - 70 - 80 تومن اجرت رنگ (نقاشی که زیاد اسم در نکرده باشه و یکم با وژدان باشه)
    اون کاسه چراغ کوچیک ها هم دونه ای 2500 هست
    یه اجرتی هم باید بدی گلگیر ها رو برات عوض کنن
    سینی چراغ ها که آسیب ندیده؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آره تقریبا درست گفته
    15 تومن گلگیر میخوای - 70 - 80 تومن اجرت رنگ (نقاشی که زیاد اسم در نکرده باشه و یکم با وژدان باشه)
    اون کاسه چراغ کوچیک ها هم دونه ای 2500 هست
    یه اجرتی هم باید بدی گلگیر ها رو برات عوض کنن
    سینی چراغ ها که آسیب ندیده؟؟

سینی چراغا سالمه

70-80 تومن پول رنگ!!؟؟ اوووپس. نکته عطف قضیه اینجاست که خودمم رشتم مکانیک اما طراحی جامدات! یعنی هیچچی از اوتومبیل نمیدونم!

قسمت جلوی گلگیر(قسمت باریک) کاملا مچاله شده اما قسمت عقبش(عریض) سالمه.با این شرایط امیدی به صافکاری هست؟ اگه هست چقدر هزینه برمیداره؟اصلا هم تابلو شدن ظاهر گلگیر برام مهم نیست فقط میخوام ظاهر یه ماشین رو داشته باشه!

در ضمن از اینکه لطف کردی و به سوالام جواب دادی واقعا ممنونم

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سینی چراغا سالمه

70-80 تومن پول رنگ!!؟؟ اوووپس. نکته عطف قضیه اینجاست که خودمم رشتم مکانیک اما طراحی جامدات! یعنی هیچچی از اوتومبیل نمیدونم!

قسمت جلوی گلگیر(قسمت باریک) کاملا مچاله شده اما قسمت عقبش(عریض) سالمه.با این شرایط امیدی به صافکاری هست؟ اگه هست چقدر هزینه برمیداره؟اصلا هم تابلو شدن ظاهر گلگیر برام مهم نیست فقط میخوام ظاهر یه ماشین رو داشته باشه!

در ضمن از اینکه لطف کردی و به سوالام جواب دادی واقعا ممنونم
    کاش یه عکس داشتی
    احتمالا صافکاری بشه ولی هزینه رنگ کردن رو هم باز داری
    ببین نظر من اینه همون یه گلگیر خام بخری و بدی یه نقاش نسبتا خوب برات رنگش کنه
    چون اگه بخوای بدی صافکاری شاید یه پولی بیشتر از حالت اول باید بدی تازه رنگ کردن و ... مونده!
    چون صافکار جماعت پول خون باباشونو میگیرن
    ابرویی زیر چراغ سالمه؟

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

ببخشید بین صحبتها:

آقا بخاری ماشین ما کار نمیکنه. البته مشکل این بوده که به خاطر تصادف کلا موتور ماشین از یه اتاق به اتلق دیکه منتقل شده (به این میگن تصادف )

حالا که همه کارشو تموم کردن وقتی میزنم واسه بخاری همون باد بیرون میاد تو. مشکل چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •