من هم ورژن 10 رو داشتم هم ورژن 12 روی هر دو ngage نصب بود حتما اشتباها پاک کردی اما مساله ای نیست خودت نصب کن
من هم ورژن 10 رو داشتم هم ورژن 12 روی هر دو ngage نصب بود حتما اشتباها پاک کردی اما مساله ای نیست خودت نصب کن
با اجازه اساتید به نظرم اگه این مراحل رو با حوصله دنبال کنی هم مشکل ngage رو حل میکنی هم گوشیتو راه میندازی
اول برو به این تاپیک و فایل cerو key رو برای هک کردن گوشیت بگیر
بعد از 24 ساعت دو تا فایل رو برات آماده میکنند که میتونی به راحتی گوشیت رو هک کنی بعد از هک میتونی از اینجا آموزش نصب کلاینت ngage رو ببینی و به راحتی نصبش کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد برو اینجا و بازیها رو دانلود کن و حالشو ببرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته فقط بازیهای زیر فول اجرا میشندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Block Breaker Deluxe
Snakes
System Rush Evolution
Space Impact
Tetris
World Series of Poker
Mile High Pinball
Pro Series Golf
Fifa 08
Creatures of The Deep
Aspalt 3
Sims 2 Pets
Midnight Pool
دوستان ورژن گوشیم 12 است کمکم کنید تا راحت نصبش کنم آخه برا چی نیست پاکش هم نکردم از اول نبود ممنون
من که از این سایت اولی چیزی نفهمیدم کمکم کنید میشه شما این فایلها را برام بگیرم و آدرس بدین دانلود کنم
دوستان فریمور ورژن 20 هم برای گوشی اومده.
البته من خواستم با GPRS آپدیت کنم که دیدم ایندفعه 13 مگابایت هست و شارژ ایرانسلم کافی نبود.
میشه از تغییرات آن هم بگویید. چه چیزهایی از گوشی را بهتر کرده؟
فقط من میترسم چون الان که ورژن 12 هستیم ،بازیهای خوب N-gage برای گوشی ما هنوز هک نشده اند ،و معلومم نیست تا چند ماه یا ساله دیگه هک شوند ،
حالا اگه ورژن 20 رو بگیریم دیگه خدا میدونه کی هک بازیهای ان گیجش میاد
به هر حال از اطلاعرسانی خوبتون ممنون![]()
من هنوز خودم آپدیت نکردم که تغییراتش رو ببینم.
آپدیتش با کامپیوتر 127 مگابایته و دردسر هم داره.
من شاید یک روز برم فرودگاه مهرآباد و با Wifi آپدیتش کنم.
ولی اینجور که توی سایتها دیدم.امکانات بسیار زیادی برای Email اضافه شده.
یک سری امکانات دیگه مثل مدیریت اسلاید و تم های صوتی و... اضافه شده.
![]()
از دوستان یه سوال داشتم من با وای فای گوشی به اینترنت وصل میشم از یاهو مسنجر استفاده میکنم راهی هست که دوربین جلویی بجای وبکم عمل کنه
چند صفحه قبل درخواست کردم دوستان نرم افزار تبدیل گوشی به وبکم برای کامپیوتر برام ادرس دادند ولی من به کامپیوتر دسترسی ندارم با وای فای یا ایرانسل میخوام کانکت بشم
خوب چاره دیگه ای فکرنکنم داشته باشی آموزش خوب و آسونه تصویری هم هست یکم سعی کن موفق میشی
در مورد اون بازیها هم که آدرسشو دادم توی همین سایت میتونی راحت دانلودش کنی
این تم صوتی خیلی امکان جالبیه !
فقط تعجب میکنم که چطور تو ورژن های قبلی 96 نداشته تو وؤزن های اولیه 78 موجود بود !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)