به به . ظاهر ورژن جديدش چقدر خوف شده.
به به . ظاهر ورژن جديدش چقدر خوف شده.
سلام به همه
دوستان برای خرید محصولات نورتون تو ایران نمایندگی داره و به چه صورت هستش؟؟
پشتیبانی پس از فروشش به چه صورته و آیا مثل کسپر میشه روش حساب کرد؟
کلا نسخه Internet_Security نورتون بهتره یا کسپر
ممنون میشم راهنمایی کنید
برای من همون لحظه key رو فرستاد به ایمیلم
آقا این ورژن بتا رو بگیریم یا از ورژن full نسخه 2010 اینترنت سکیوریتیش استفاده کنم ؟؟؟؟؟ نسخه 2010 مشکل key نداره ؟؟؟؟؟!!راستی اون ورژنی که قبلا دانلود کرده بودم هم اینه !!!!18.0.042 یعنی همین آخرین ورژنه ؟؟؟ حجمش هم 38.9 مگابایته .
Last edited by panther99; 02-08-2010 at 23:42.
پیشنهاد من نسخه 2011 هست
چون کامل تر از 2010 هست درسته که نسخه بتا هست ولی معمولا نسخه بتا تفاوت انچنانی با نسخه اصلی نداره
در ضمن هر روز مرتبا اپدیت میشه و هر روز به نصخه اصلی نزدیک تر میشه
نسخه 2010 key نداره تریال ریست داره ،یعنی هربار که اجراش میکنی مدت مشخصی دوره ازمایشی شما رو تمدید میکنه
اگه ورژن 18 هست بله ، کافی یه ثبت نام به عمل بیارید و یه سریال بگیرید ، و نسخه دانلود شده تونو نصب کنید
و ببینید سریال جواب میده یا نه ، که احتمالا جواب میده ، فقط بعدش یه حجم 90 مگی فکر میکنم اپدیت شه
برای من که 78 مگ بود
موفق باشی
عزیز انتی ویروس 2011 رو نداری بذاری ممنون میشم
![]()
Last edited by dyvaneh; 03-08-2010 at 01:34.
لینک راپیدشر که گذاشتم بالا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی دوست عزیز از لینکی که گذاشتی
آیا فایروال نورتون به اندازه outpost 7 قدرتمند وجوابگو هست .تستها که out post خیلی قویتر نشون میده ؟
تو این زمینه دوستان صاحب نظر فکر میکنم بهتر جواب گو باشند
اما هر انتی ویروسی تو بازه زمانی بهتر از بقیه هست و نورتون همیشه جزء بهترین ها بوده
جالبه من چه وقتی با اون لینک بالایی چه زمانی که خودم وارد سایت نورتون میشم به هیچ وجه نمیتونم به صفحه ای برم که از میخواد ثبت نام کنم !!!!!!!!!!! اصلا لود نمیکنه اون صفحه ای رو که شما میگید !!!!!!!!!!!!! ایراد از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)