ای بابا..
من سه روزه میام توی این کلوپ نه کسی یه کلمه حرف میزنه و نه کسی جواب سوال مارو میده..
ای بابا..
من سه روزه میام توی این کلوپ نه کسی یه کلمه حرف میزنه و نه کسی جواب سوال مارو میده..
1-نمی دونم چون ورژن گوشی خودم هم 30 ولی فکر کنم باگاش برطرف بشه
2-پوداکت کد گوشیت رو با یه پروداکت کد فارسی دار عوض کن بعد گوشیشت رو آپدیت کن
3-نمی دونم
3-نمی دونم
این دوت سوال آخری رو برو تو تاپیک پچ ها بپرس شاید پچی برای این کار باشه
اقا یه مسلمون گیر نمیاد جواب سوال ما رو بده .ثواب داره به خدا![]()
دقیقا همش اینطوره ! ...اقا یه مسلمون گیر نمیاد جواب سوال ما رو بده .ثواب داره به خدا![]()
با سلام خدمت دوستان
يه گوشي N79 دارم كه هميشه باهاش تو دانشكده مون از طريق WireLess به اينترنت وصل ميشم. WireLess دانشكده مون Proxy داره و هميشه با Proxy به اينترنت وصل ميشم ولي يه مدتيه كه براي پروكسيمون يوزر و پسوورد گذاشتن، يعني همون Authentification كه براي استفاده از Proxy ازمون يوزر و پسوورد ميخواد. تو نرم افزارهايي مثل IDM يه جايي تو تنظيمات داره كه اسمش هست Proxy Authentification كه يوزر و پسووردت رو اونجا وارد ميكني و Browser هايي مثل IE و FireFox هرچند اين قسمت رو ندارن ولي وقتي اولين بار بخواي صفحه اي رو باز كني يه كادر مياد كه يوزر و پسوورد ميخواد تا بتوني با Proxy وصل بشي ولي تو تنظيمات Connection مربوط به وايرلس براي گوشي فقط Proxy و Port داره و User و Pass نداره و وقتي صفحه اي رو باز كني هيچ سؤالي براي يوزر و پسوورد از من نميكنه و صفحه به هيچ طريقي باز نميشه !
خواهشآ كمك كنيد بتونم دوباره به اينترنت وصل بشم، آيا برنامه اي براي تنظيمات Proxy تو گوشي يا Browser اينترنتي گوشي هست كه User و Password بخواد؟
Last edited by aminmousavi86; 09-11-2009 at 17:52. دليل: اشتباه در تايپ
اوه اين ديگه چه دانشگاهيه .
از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
با سلام
من هم می خواستم این گوشی رو بخرم .. فعلا 2 دل نگرانی دارم :
1- این قضیه خاموش شدن صفحه نمایش که همه میگن این گوشی داره ، بالاخره رفع شد یا نه ؟
2- عکس های دوربین گوشی چجوریه ؟ ببینید رزلوشن عکس که زیاد مهم نیست .... 1200*800 که فکر کنم 2 مگ باشه هم کافیه . کیفیت عکس مهمه که مستقیما به حسگر های نوری دوربین وابسته هستن .. تو خود دوربین های دیجیتال ، دوربین های 5 مگی هست که از 14 مگ خیلی گرون تره ، چرا ؟ چون حسگر های قوی تری داره .. حالا این دوربین n79 چطوره ؟ به پای عکس های n73 می رسه ؟ مثلا من 5800 که اسما 3.2 هست عکس ها شو که دیدم در حد vga بود ......
سلام من 2 هفتس یکی از اینا خریدم مشکل پیدا کرد اول برفک زد صفحش حالام که موت کرده نه خاموش میشه نه روشن صفحه شم سیاهه . قبل اینکه بخرم تو یه وبلاگی یکی پیام داده بود که این گوشیه هی هنگ میکنه ولی خوب فک کردم مال یکی خراب از آّب در اومده دو سه تا مغازه دارم گفتند که با بودجه من موبایل خوبیه ولی فعلا بعد دو هفته ک مشکل دار شده من می رم گارانتی ولی یکی گفت گوشیت ال سی دیش خرابه گارانتی شم فقط مال برده برا ال سی دی پول می کیرند ولی از من به شما نصیحت سایت اصلی نوکیا یک شماره سمس گذاشته ک این باشه 200023013 قبل خرید هر گوشی IMEI روی جعبه اش هست اونو بفرستید جوابش ک اومد گارانتی اصلیه بعد بخریدش
اطمینان از صحت گارانتی نوکیا از طریق ارسال SMS
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=364765
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)