تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 128 اولاول ... 387884858687888990919298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1275

نام تاپيک: کلوپ Nokia N79

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ای بابا..
    من سه روزه میام توی این کلوپ نه کسی یه کلمه حرف میزنه و نه کسی جواب سوال مارو میده..

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ورژن گوشی من 30 هستش..
    میخوام بدونم اگه آپدیتش کنم چه چیزاییش تغییر میکنه؟؟
    راستی چجوری میتونم گوشیمو فارسی کنم؟؟
    دوتا سوال دیگه..
    اولی اینکه اگه بخوایم تاریخ رو از روز صفحه اصلی برداریم چیکار باید کنیم؟؟
    و اینکه اگه بخوایم گزینه show open apps رو از توی منوی option برداریم چیکار میشه کرد؟؟؟
    خواهشا اگه به همه سوالاتم جواب بدبد ممنون میشم..
    با تشکر..
    1-نمی دونم چون ورژن گوشی خودم هم 30 ولی فکر کنم باگاش برطرف بشه
    2-پوداکت کد گوشیت رو با یه پروداکت کد فارسی دار عوض کن بعد گوشیشت رو آپدیت کن
    3-نمی دونم
    3-نمی دونم
    این دوت سوال آخری رو برو تو تاپیک پچ ها بپرس شاید پچی برای این کار باشه

3. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کره خاکی

14

ن
    آقا یه سوال از همه ان 79 دارها میخواستم بپرسم اونم اینه که آیا اسکرین سیور ساعت فابریک گوشی شما هم کار نمیکنه وبعد از چند لحظه صفحه سیاه میشه؟؟؟؟ خواهشن جواب بدید.
    کسی نیست جواب ما رو هم بده.

اقا یه مسلمون گیر نمیاد جواب سوال ما رو بده .ثواب داره به خدا

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

اقا یه مسلمون گیر نمیاد جواب سوال ما رو بده .ثواب داره به خدا
    دقیقا همش اینطوره ! ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminmousavi86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

14 درخواست كمك براي تنظيمات Proxy وايرلس اينترنت در گوشي

با سلام خدمت دوستان

يه گوشي N79 دارم كه هميشه باهاش تو دانشكده مون از طريق WireLess به اينترنت وصل ميشم. WireLess دانشكده مون Proxy داره و هميشه با Proxy به اينترنت وصل ميشم ولي يه مدتيه كه براي پروكسيمون يوزر و پسوورد گذاشتن، يعني همون Authentification كه براي استفاده از Proxy ازمون يوزر و پسوورد ميخواد. تو نرم افزارهايي مثل IDM يه جايي تو تنظيمات داره كه اسمش هست Proxy Authentification كه يوزر و پسووردت رو اونجا وارد ميكني و Browser هايي مثل IE و FireFox هرچند اين قسمت رو ندارن ولي وقتي اولين بار بخواي صفحه اي رو باز كني يه كادر مياد كه يوزر و پسوورد ميخواد تا بتوني با Proxy وصل بشي ولي تو تنظيمات Connection مربوط به وايرلس براي گوشي فقط Proxy و Port داره و User و Pass نداره و وقتي صفحه اي رو باز كني هيچ سؤالي براي يوزر و پسوورد از من نميكنه و صفحه به هيچ طريقي باز نميشه !

خواهشآ كمك كنيد بتونم دوباره به اينترنت وصل بشم، آيا برنامه اي براي تنظيمات Proxy تو گوشي يا Browser اينترنتي گوشي هست كه User و Password بخواد؟
    Last edited by aminmousavi86; 09-11-2009 at 17:52. دليل: اشتباه در تايپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

يه گوشي N79 دارم كه هميشه باهاش تو دانشكده مون از طريق WireLess به اينترنت وصل ميشم. WireLess دانشكده مون Proxy داره و هميشه با Proxy به اينترنت وصل ميشم ولي يه مدتيه كه براي پروكسيمون يوزر و پسوورد گذاشتن، يعني همون Authentification كه براي استفاده از Proxy ازمون يوزر و پسوورد ميخواد. تو نرم افزارهايي مثل IDM يه جايي تو تنظيمات داره كه اسمش هست Proxy Authentification كه يوزر و پسووردت رو اونجا وارد ميكني و Browser هايي مثل IE و FireFox هرچند اين قسمت رو ندارن ولي وقتي اولين بار بخواي صفحه اي رو باز كني يه كادر مياد كه يوزر و پسوورد ميخواد تا بتوني با Proxy وصل بشي ولي تو تنظيمات Connection مربوط به وايرلس براي گوشي فقط Proxy و Port داره و User و Pass نداره و وقتي صفحه اي رو باز كني هيچ سؤالي براي يوزر و پسوورد از من نميكنه و صفحه به هيچ طريقي باز نميشه !

خواهشآ كمك كنيد بتونم دوباره به اينترنت وصل بشم، آيا برنامه اي براي تنظيمات Proxy تو گوشي يا Browser اينترنتي گوشي هست كه User و Password بخواد؟

اوه اين ديگه چه دانشگاهيه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminmousavi86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

14

با سلام خدمت دوستان

از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام

من هم می خواستم این گوشی رو بخرم .. فعلا 2 دل نگرانی دارم :

1- این قضیه خاموش شدن صفحه نمایش که همه میگن این گوشی داره ، بالاخره رفع شد یا نه ؟
    2- عکس های دوربین گوشی چجوریه ؟ ببینید رزلوشن عکس که زیاد مهم نیست .... 1200*800 که فکر کنم 2 مگ باشه هم کافیه . کیفیت عکس مهمه که مستقیما به حسگر های نوری دوربین وابسته هستن .. تو خود دوربین های دیجیتال ، دوربین های 5 مگی هست که از 14 مگ خیلی گرون تره ، چرا ؟ چون حسگر های قوی تری داره .. حالا این دوربین n79 چطوره ؟ به پای عکس های n73 می رسه ؟ مثلا من 5800 که اسما 3.2 هست عکس ها شو که دیدم در حد vga بود ......

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام من 2 هفتس یکی از اینا خریدم مشکل پیدا کرد اول برفک زد صفحش حالام که موت کرده نه خاموش میشه نه روشن صفحه شم سیاهه . قبل اینکه بخرم تو یه وبلاگی یکی پیام داده بود که این گوشیه هی هنگ میکنه ولی خوب فک کردم مال یکی خراب از آّب در اومده دو سه تا مغازه دارم گفتند که با بودجه من موبایل خوبیه ولی فعلا بعد دو هفته ک مشکل دار شده من می رم گارانتی ولی یکی گفت گوشیت ال سی دیش خرابه گارانتی شم فقط مال برده برا ال سی دی پول می کیرند ولی از من به شما نصیحت سایت اصلی نوکیا یک شماره سمس گذاشته ک این باشه 200023013 قبل خرید هر گوشی IMEI روی جعبه اش هست اونو بفرستید جوابش ک اومد گارانتی اصلیه بعد بخریدش

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

از من به شما نصیحت سایت اصلی نوکیا یک شماره سمس گذاشته ک این باشه 200023013 قبل خرید هر گوشی IMEI روی جعبه اش هست اونو بفرستید جوابش ک اومد گارانتی اصلیه بعد بخریدش
    اطمینان از صحت گارانتی نوکیا از طریق ارسال SMS
    http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=364765

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •