این دو گوشی دقیقا عین هم هستند حتی میزان صداشون و دارای سیستم عامل دقیقا یکسانی هستند فقط فک کنم همونی که گفتید 85 صفحه نمایش بهتر و با کیفیت تری داره و کشوئی هست .
این دو گوشی دقیقا عین هم هستند حتی میزان صداشون و دارای سیستم عامل دقیقا یکسانی هستند فقط فک کنم همونی که گفتید 85 صفحه نمایش بهتر و با کیفیت تری داره و کشوئی هست .
یه چیز دیگه هم یادم اومد . 79 با usb شارژ نمیشه و مموری کارت 4 داره که ماله 85 8 گیگ هستش
البته بین گوشی های نوکیا به نظرم 85 تنها گوشی هست که با usb هم شارژ میشه
من می خواستم با این گوشی یه کلیپ رو بلوتوث کنم ولی دیدم که تو آپشن های کلیپی که انخاب کرده بودم هیچ موردی برای send که از اونجا بلوتوث رو انتخاب کرد وجود نداره . ( بلوتوث رو قبلا روشن کرده بودم ) . می خواستم بدونم برای استفاده کردن از بلوتوث برای اولین بار و فرستادن یک فایل باید تنظیمات خاصی انجام داد ؟
در ضمن از گوشی های دیگه بلوتوث گرفتم ولی نمی دونم چه جوری باید بفرستم
شما باید وقتی فایل مورد نظرتون به صورت thumbnail هست گزینه send رو از option انتخاب کنید وقتی در حالت باز شده هست گزینه send نداره .
to site age negha konid poshtesh meshki nist.
sery jadid ke omade to bazar tamam meshkie,ham posht ham jelosh.
بنده هم میدونم چون 85 دارم . چون رنگی اصلی گوشی رنگ روی گوشی حساب میشه گفتم مشکی . کنارهاش قهوه ای کدر هست و پشتش قهوه ای براق
سلام اگه ممکنه کیفیت دوربین n85 رو چه از نظر فیلم و چه از نظر عکس با دوربینهای n82 ,n79 و n95 8gb مقایسه کنید.
ضمن اینکه موقع خرید حتما کارت حافظه 8 گیگ در جعبه هست یا نمیتوان مطمئن بود؟
برای دیدن عکس ها به این بخش مراجعه کن.کارت حافظه روی خود گوشی هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)