سلام
آیا بعد از نصب km player حتما باید کدک هم نصب کنیم ؟
اگر باید نصب کنیم کدام کدک را نصب کنیم ؟
سلام
آیا بعد از نصب km player حتما باید کدک هم نصب کنیم ؟
اگر باید نصب کنیم کدام کدک را نصب کنیم ؟
حتما که نه، خودش معمولا اکثر کدک ها رو داره. اگر با پخش فیلمی دچار مشکل شدید klite mega codec pack ر نصب کنید.
معمولا نیازی به کدک دیگر نیست البته بسته به فایل هایی که میخاهید پخش کنید شاید لازم بشه که فکر کنم K-lite codec pack گزینه مناسبی باشه
سلام ، من KM ورژن 1431 که قدیمیه دارم ، یه چند بار ورژن 3 را نصب کردم کند تر بود و کیفیت ورژن خودم بهتر بود الان هم همان را دارم، به غیر از بعضی موارد MKV که خیلی کم است کیفیتش از پلیر های دیگه بیشتر است ، این ورژن های جدید مزیتی دارد که من بخواهم نصب کنم ؟
عزیز potplayer رو نصب کن . از همین سازنده km هست . همه تنظیماتشون شبیه به هم هست . شاید کارتو راه انداخت .
دوستان علاوه بر سوال صفحه قبلم یه سوال دیگه
توی نسخه های جدید کی ام زیرنویس IDX/SUB پشتیبانی نمیشه؟ کلا پخشش نمیکنه :|
![]()
سلام. چرا زيرنويس sub idx را هم نمايش ميدهد و مشكلي ندارد.شما زيرنويست سالمه؟با برنامه sub resync امتحان كن ببين زيرنويس سالم است يا نه. ( ابتدا بايد برنامه vob sub را نصب كني)
با عرض سلام بنده دو تا مشكل با آخرين ورژن kpm دارم
يكي كه وقتي با صفحه كليد ميخوام فيلم رو فرم فرم جلو ببرم اين كار انجام نميشه هر چند مثلا خودش حالت پيش فرض روي اسكرولش بصورت كوچك فيلم رو نشون ميده اما زياد به در من نميخوره
دوما مدام وقي در حال پخش نيست به اينترنت وصل ميشه و ميخواد كليپها رو نشون بده
سلام
من با ورژن های جدید KMP مشکل دارم کلا. و اونم اینه که وقتی تو تنظیمات قسمت general .
Snap to Edge/Window تیک داره , وقتی پلیر روی دسکتاپ حرکت میدم یه دفه همه پنجره ها مینیمایز میشن و وقتی تیک این قسمت را ور میدارم و رویه یه فایل فیلم دبل کلیک میکنم پلیر گوشه مونیتور باز میشه. یعنی بیشترش از صفحه نمایش خارجه و فقط گوشه پلیر تو دسکتاپه. اینم بگم که همیشه میوفته گوشه پایین راست.
بخاطر همین من هنوز از ورژن 3.0.0 دارم استفاده میکنم.
کسی به همچین مشکلی برخورده و یا راه حلی داره؟
من دیروز ویندوز عوض کردم. رفتم آخرین نسخه رو دانلود کردم. ولی موقع پخش تصویر سیاه میشه ولی صدا داره. رفتم کدک های K-Lite و win7 رو هم نسب کردم. ولی بازم نشد. توس VLC و مدیاپلیر ویندوز مشکل نداره ولی توی این مشکل داره. حتی رفتم یه نسخه قدیمیتر رو هم دانلود کردم ولی بازم همینجوریه. مشکل از کجاست.
من تا دیروز روی ویندوز قبلی از 3و3 استفاده میکردم مشکلی نداشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)