من که دیگه از نوکیا خسته شدم کلا از همون اول از نوکیا خسته بودم و بیشتر گوشیام هم سامسونگ بودن قبل این گوشی نوکیام یو 700 داشتم عجب گوشی بود ...
من که دیگه از نوکیا خسته شدم کلا از همون اول از نوکیا خسته بودم و بیشتر گوشیام هم سامسونگ بودن قبل این گوشی نوکیام یو 700 داشتم عجب گوشی بود ...
سلام به دوستان سامسونگی
امیر جان می دونی مشکل کجاست ؟ مشکل اینجاست که سونی و سونی اریکسون دو شرکت کاملا جدا هستند با هیات مدیره ...سرمایه در گردش و.... جدا ! و بعضی از دوستان به اشتباه اون ها رو یکی می دونن !
ضمنا تا کنون و فوجی فیلم موندن سونی بیاد حرف اول روبزنه تو دیجیتال کم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بسی لذت بردیم از این جمله آخر
ممنون از نظرات بی تعصبتون متاسفانه خیلی جاها ما علاقه رو با تعصب اشتباه میگیریم
و جایی که فقط باید علاقه خود رو برندی اعلام کنیم با عوض کردن جای تعصب و علاقه
کاربران دیگه این فروم یا فروم های دیگه رو به اشتباه میندازیم
واز این متعجبم من (ali racer) که نوکیا رو دوست دارم اگه نوکیا ورشکست بشه یا بشه صاحب کل اروپا چی به من می رسه !؟؟؟؟
آقا چرا مواظب نبودی پس ؟!!!!!!!!!!!!!!!! خیلی حالم گرفته شد ! یعنی واقعا خوش بحال دزدی که این گوشی و ازت زده ! این روزا دیگه سریال ها تعویض شده و اصلا باید بی خیال گوشیت بشی ! اگه هم اداره پلیس پیداش کنه یا مخابرات پیداش کنه مطمئن باش به شما نمیدش واسه خودشون برمیدارن !گوشی i8510 منم که چند روز قبل خریده بودم دزدیدن می خواستم بدونم که میشه سریال این گوشی و کلا سریال گوشی های سامسونگ رو عوض کرد و اینکه راه دیگری برای ردیابی گوشی هایی که دارای گیرنده gps داخلی هستند وجود داره و اگر سیمکارت ایرانسل که ثبت هم نشده باشه روی این گوشی بره دیگه از طریق مخابرات قابل ردیابی هست یا نه ؟
همچنین دادگاه یا کلانتری نامه ای برای ردیابی سریال نامبر به ایرانسل میده یا نه و آیا پرینت ریز مکالمات گرفته شده توسط مخابرات میتونه مدرکی معتبری برای دادگاه باشه ؟
افت قيمت باورنكردني!!!
قيمت i8510 8G در طول هفته اخير 60 دلار سقوط كرده و به قيمت باور نكردني 490 دلار رسيده!!!
قيمت مدل 16 گيگ هم 583 دلاره كه ين فاصله 100 دلاري بين اين دو مدل كمي عجيب به نظر مي رسه!
اين در حالي كه قيمت n96 همچنان 613 دلار و در يك ماه اخير 4 دلار افزايش قيمت داشته است!!!
كسي از آخرين قيمت i8510 تو بازار ايران خبر داره؟
قيمت n95 8G و n85 هم در اين سايت به ترتيب 445 دلار و 465 دلاره! كه تفاوت قيمت خيلي زيادي با i8510 (كه امكانات بيشتري داره) نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باشيد كه اگر نوكيا 8 مگ ميزد گوشيش قيمت حداقل 800 دلار داشت! سامسونگ تو زمينه قيمت خيلي خوب عمل كرده!
در صمن من خودم n95 دارم. اگر بخواهيم كمي واقع بينانه ( البته كمي هم سخت گيرانه ) نگاه كنيم من هم مي تونم بگم كيفيت عكس اين گوشي تفاوت چنداني با )n73 كه گوشي قبليم بود) نداره!!! خود من نسبت به پولي كه دادم اصلا از دوربينش راضي نيستم! يكي از نقاط ضعف بسيار بزرگي كه دوربين هاي نوكيايي دارند حساس بودن به لرزش دسته! گر چه در n82 به خاطر عكس برداري سريع تر و فلش زنون كمي اين نقيصه بهبود پيدا كرده ولي بازهم در تكانهاي معمولي و نسبتا شديد (حتي نه خيلي شديد) عكس كاملا تار ميشه! اگر تا به حال از دوربين گوشيهاي نوكيايي استفاده كرده باشيد مي بينيد كه خيلي سخت ميشه از متن نوشته عكس گرفت! (بايد گوشي رو كلي تنظيم كنيد) و به راحتي در مقابل گوشي قديمي مثل k800 كم مياره و اصلا حرفي براي گفتن نداره!! به عبارت ديگه دوربين هاي نوكيا توانايي نمايش كامل جزئيات عكس را ندارد و اگر از اسمان آبي عكس بگيريد عكسي كاملا سفيد(!!؟؟) تحويل مي دهد!من در اين 1 سال حدود 500 تا عكس با گوشيم گرفتم از هر 5 تاش يكيش خوب در مياد. در ضمن دوربين نوكيا براي زيباتر به نظر آمدن عكس، عكس را ----- شده (ويرايش شده) به شما تحويل مي دهد.(كلك رشتي!!) اگر چه -------- در رنگ هايي مانند سبز و قرمز بسيار موفق عمل كرده و باعث زنده تر به نظر آمدن عكس مي شود ولي همين -------- باعث حذف رنگ هاي كم رنگ و جزئيات عكس (كه گاهي از خود عكس نيز مهم تر است و باعث زيباتر شدن عكس مي شود) مي شود.
N95 هم تو خونه خوب عكس نمي گيره! كه اين موضوع فقط به خاطر نوع فلشه! مثلا k800 و n82 نسبتا بهتر در خونه عكس مي گيرند!
نظر شما كاملا محترمه ولي باورش خيلي سخت و كاملا غير ممكنه كه i8510 با دوربين 8 و امكاناتي از قبيل تشخيص چهره، خنده، چشمك ، لرزش گير، عكس برداري پانورماو... عكسهاي هم تراز با n95 5 مگا پيكسلي كه به غير از لنز كارل زايس هيچ نوع امكانات ديگه اي نداره، داشته باشه!!
Last edited by pedram1320; 06-01-2009 at 02:52.
سلام
دوست عزیز نظر شما محترمه ولی اون دوستمون که در مورد دوربین بحث نکرد
فقط در مورد ال سی دی و سرعت گفت.
در ضمن در مورد تکان دادن گوشیهای نوکیا در هنگام عکس و نشان دادن جزعیات هنگام ماکرو با شما مخالفم
البته من ان 95 نداشتم و ان 82 دارم ولی خوب کار کردم با دوربین ان 95
سلامpedram1320
همون طور که این دوست عزیزمون گفتن من در مورد دوربین بحث نکردم و دوربین از 5 بیشتر دیگه فقط واسه فروش و جنبه ی تبلیغاتی داره و چه خوب که نوکیا در n97 از 5 استفاده کرده که قیما گوشی مناسب تر هم بشه .
این که نوکیا در سری های پیشتاز نسل های خودش از برند های دیگه 1 سال جلو هست هم شکی نیست . سری های پیشتاز نسل خود منظورم : ( که به کیفیت ساخت اینها هم بسیار توجه شده و بسیار فروش عالی داشتن )
1100 - 6600 - N 95 8 GIG ( N 95 ) - N 70
و مطمئن باشید چون n 97 هم اولین تاچ از سری n هست , فوق العاده خواهد بود .
من به شخصه در هیچ برندی گوشی های کامل مثل سری های جدید n نوکیا ندیدم و این باعث تمایز این شرکت شده شایدم چون در این نسل اخر همه چیز تقریبا در سطح خوب هست و دیگه فعلا از این بهتر نمیشه و از این بهتر یعنی بالا بردن مگاپیکسل واسه همین من فکر میکنم I 8510 چیز جدیدی برای ترکوندن نداره !!! ولی سامسونگ داره بسیار خوب نزدیک میشه ولی هنوز در ال سی دی و صدا میلنگه ( در سطح عالی منظورمه ) .
شرمنده که تاپیک رو منحرف کردم . دیگه تکرار نمیشه .... دی .
موفق .....
Last edited by ravani_13; 06-01-2009 at 04:47.
کلا سامسونگ با این تحولی که ایجاد کرده باز هم نتونسته مثل سونی اریکسون و نوکیا باشه.
فکر کنید میخواهیم مرسدس بنز و ب ام و رو با هیوندایی مقایسه کنیم.معلومه که مرسدس و ب ام و پیشرفته تر و بهتر از هیوندایی هستند.
در مورد گوشی i8510 هم بگم که یکی از دوستام نتونست بیشتر از 7 روز دستش نگه داره و زود فروختش.
طبق گفته دوستان مشکل باطری تو این گوشی ترکونده.و باید پیش خودت شارژر حمل کنی.
با این که میگن سیستم صداش تکنولوژی dnse یا نمیدونم چی داره ولی به هیچ وجه به پای سری n نوکیا نمیرسه.حتی من یه بار با n82 خودم مقایسه کردم ولی صدای هدفون n82 خیلی جالبتر بود.
حتی کیفیت فیلمبرداری در شب نوکیا حاضرم شرط ببندم بهتر از i8510 هستش.حتی اینم امتحان کردیم و باز هم n82 بهتر بود.
سامسونگ هنوز مونده تا بیاد به جای نوکیا و سونی اریکسون برسه.
امیدوارم از دستم ناراحت نشین.![]()
سلام به همگی .
کلا سامسونگ با سونی-اریکسون قابل مقایسه نیست !
سامسونگ مونده به سونی اریکسون برسه ؟ خوبه امیدوارم برسه![]()
اینم محض اطلاع بگم بد نیست :
1. این گوشی برنده بهترین دوربین سال 2008 شد .
2. این گوشی برنده بهترین گوشی سازگار با بازی در wcg شد .
3. این گوشی برنده بهترین گوشی از نظر کاربران آسیائی شد .
4. این گوشی برنده بهترین گوشی سال 2008 آسیا شد .
Best Mobile handset at Asia Mobile Award 2008
Favorite Mobile Phone in Asia by polling
Best Camera Phone at UK Mobile Choice Consumer Award 2008
Best Game Phone at World Cyber Game 2008
مخلصیم .
در مورد باطری بگم که دوستم 8gb این گوشی رو با گارانتی مایکروتل خریده بود.اصلیترین نماینده فروش گوشیهای سامسونگ هم که تو ایران همون مایکروتل هستش.پس با این حساب یعنی مایکروتل....
ولی دوست عزیز من هم تو این فروم و هم تو فروم موبایلستان دیدم که اکثر دوستانی که این گوشی رو چه با گارانتی و چه بی گارانتی خریده اند بخاطر مصرف زیاد باطری فروخته اند و 99 درصدشون از باطریش ناراضی بودند.
در مورد صداش هم بگم که من با سونی اریکسون کاری ندارم که چرا جک 3.5 میلیمتری روی گوشیهاش نمیزاره و ... ولی داداشم الان یه دونه w910 داره.بدون تعصب به هیچ برندی میتونم بگم که تو هدفون صدای w910 چه از نظر بلندی و چه از نظر کیفیت بهتر از i8510 هستش.در مورد n82 هم بگم من به شخصه میگم صدای هدفونش بهتر از i8510 هستش.
در مورد فیلمبرداری هم اگه بخواهیم با سونی اریکسون مقایسه کنیم که حق با شماست ولی اگه بخواهیم با n82 مقایسه کنیم که تو روز فیلمبرداریشون تقریبا یکیه ولی تو شب عملکرد n82 خیلی بهتر از i8510 هستش.
در کل بگم با توجه به این که اینقدر در مورد این گوشی تبلیغات شده و مایکروتل هم که این گوشی رو تبلیغ میکنه ولی بعد از خریدش معلوم میشه که گوشی انچنانی هم نیست.
آقا یکی از دسوت های من از 95 کلاسیک به 8گیگ8510
ارتقا داده
به قول خودش گفت آخیش راحت شدم از شارژ کردن !!
البته بی گارانتی خریده
خیلی مصرف باتری اذیتش می کنه !!!!!
فرقی هست ما بین مدل 8 گیگ و 16 گیگ تو مصرف باتری ؟(من که فکر نمی کنم ولی می پرسم شاید بدونین!)
سوال دومم
این دوستمون فکر میکرد چون گوشی اش گارانتی نداره ممکنه باتری اش تقلبی باشه
کسی هست که مدل 8 گیگ و با گارانتی مایکروتل داشته باشه و مشکل باتری داشته باشه ؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)