در لینک خبر در سایت شبکه خبر که در 13 تیر 87 منتشر شده نوشته که از سال آینده این طرح اجرا میشود.
پس جریان چیه؟
در لینک خبر در سایت شبکه خبر که در 13 تیر 87 منتشر شده نوشته که از سال آینده این طرح اجرا میشود.
پس جریان چیه؟
سلام
جواب 10 گراف هست نه 5 گراف....
لطفا دوباره سوال رو بخونید و جواب رو با دقت بررسی کنید( جواب رو خوب اومدی ولی یه جا بی دقتی کردی)
--------------------------------------------------
پ.ن: فعلا که درسم نمیاد اومدم یه سر ببینم چه خبره...
فعلا بای.
سلام
مرسي از پاسخ . soheiltaker
بنابراين يال هايي كه داريم از كل يال ها حذف مي كنيم . جواب تستي كه پايين بود به نظرم 91 ميشه .
به نظر شما من چه جوري گسسته ياد بگيرم ؟
من رشته م رياضي – فيزيك نبوده و ميخوام در كنكور رياضي – فيزيك شركت كنم . الان هم كلاس ديفرانسيل دارم ميرم هم هندسه ...
كلاس ديفرانسيلش خوبه ولي كلاس هندسه اش اصلا خوب نيست .
من اصلا هيچي از هندسه نمي فهمم نمي دونم برم انصراف بدم ؟ يا نه ؟ دو دلم ؟؟؟؟؟؟
همش وقتم داره تلف ميشه از يه طرف نميدونم اگه خودم بخونم چيزي ميتونم ياد بگيرم يا نه !!!!!!!!!!!!!
استاد هم اش توي كلاس فرمول اثبات ميكنه منم كه رشته م رياضي – فيزيك نبوده اون وسط گيج ميزنم ...
هيچي نميفهمم . آخه از هندسه تحليلي شروع كرده ... كتاب خيلي خوبيم سراغ ندارم براي خوندن
حالا نشستم خودم دارم گسسته ميخونم. نمي دونم برم كلاس گسسته ثبت نام كنم يا اينكه خودم بخونم ؟؟؟
بدي چند تا كلاس كنكور رفتن اينكه هر استادي يه انتظاري داره وبايد سر روز موئد تمام تست ها رو مثلا 200 تا تست رو حل كرده باشي و اگه حل نكرده باشي خود دانش آموز عقب ميوفته و استاد منتظر دانش آموز نميشينه .
من الان 2 روز تو هفته تقريبا از ظهر تا شب كلاس دارم . اگه گسسته ام بخوام برم ميشه 3 روز تو هفته ...
كه اينجوري فكر كنم از درس هاي ديگه عقب بيفتم .
به نظرتون من چي كار كنم ؟؟
البته يه توصيه هم داشتم بچه ها تا اونجايي كه ميتونيد سر معلم هاتون خراب بشيد هرچي سوال دارين ازشون بپرسين . خلاصه پدرشون رو در بيارين .
بعدشم ميخواستم بگم خدا نويسنده هاي اين كتاب هاي درسي رو چي كار كنه با اين كتاب نوشتنشون اگه معلم هاي مدارس مثل آدم تدريس ميكردن و كتاب ها خود آموز بودن دانش آموزها اين همه اذيت نميشدن .....
تا دربه در دنبال كتاب كمك آموزشي درست و حسابي بگردن .
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
دوست عزیز
فعلا چیزی که کاملا مشخصه اینه که شیر توشیره
شما اون لینک آموزش وپرورش رو یه نگه بندار برای همین امسال گفته
می تونی تو گوگل یه سرچی بزنی
احتمال زیاد نهایی میشه ولی تاثیری تو کنکور نداره
اتفاقا با نهایی شدن امتحانات سال دوم و پیش دانشگاهی نمرات رو تو کنکور تاثیر میدن یعنی اصلا برای همین کار امتحانات رو نهایی کردن
حالا بیان تاثیر ندن
تأثیر معدل در کنکور88
امروز شبكه 4 هم زيرنويس كرد 15% فقط نمرات سال سوم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميشه بگي كجا بي دقتي كردم ؟
فكر كنم همون 5 بشه ولي شايدم شما درست بگي
بله كاملا درسته
به نظر من اگه دانش آموز اراده داشته باشه نياز خاصي به كلاس نداره و ميتونه خودش با كتابهاي خوب بخونه
شما هم زياد خودتو با كلاس مشغول نكن كم كم كه درسا زياد بشه كم مياري![]()
سلام
من تا حالا نشنیده بودم از رشته های دیگه تغییر رشته بدن بیان ریاضی چون با مشکلات زیادی مواجه می شن مگر اینکه علاقه زیادی داشته باشن.....
البته فکر نکن ما که رشتمون ریاضی هستش خیلی ریاضی دانیم یا خیلی باهوشتر هستیم.... باور کن یه دانش آموز سوم ریاضی با یه سوم تجربی هیچ فرقی نمی کنن( البته اگه مقایسه بین تجربی و ریاضی باشه نه انسانی). البته منظورم اکثریت قریب به اتفاق هست منظورم خودم وخیلی از بچه های درس نخون دیگه که تا قبل پیش دانشگاهی هیچی بارشون نیست و اصلا تو رشته شون حیرون و سیرون هستن تازه تو پیش دانشگاهی یادشون می افته باید درس خوند اونم نه کشکی ..... درست و حسابی.....
بگذریم....
به نظر من شما باید با علاقه درس بخونید...
هر درسی که برات سخت هستش بهش علاقمند بشو.....به خودت بگو من عاشق این درسم..... من این درس رو به مقصدش می رسونم.... به خودت بگو هیچ درسی نیست که واسه من شاخ بشه... من همه درس ها رو هر چی هم چموش باشه رام می کنم... و از این جور تلقین ها تا باور کنی که می تونی.... من فکر میکنم مشکل شما بیشتر روانی و ارتباطی هستش یعنی درس رو برای خودتون سخت می گیرید. باور کنید اگه خودتون رو به درس ها علاقمند کنید می تونید بهترین نتیجه رو بگیرید....
من نمی دونم الان شما دانش آموز هستید یا فارغ التحصیل؟
اگه دانش آموز هستید من اگر جای شما بودم اول سر کلاس مدرسه درس رو تا جایی که می شد می گرفتم و بعد از اینکه یک تصویر کلی از درس بدست آوردم می رم و تو کلاس کنکور نکات تکمیلی تر رو یاد می گرفتم و مشکلاتم رو حل میکردم...
اگه فارغ التحصیل هستید چون وقت بیشتری دارید کارتون راحت تره....یعنی اول از یه کتاب کمک آموزشی درس رو یاد می گیرید بعد اگه دیدید نمی تونید خوب تست ها رو جواب بدید می رید کلاس کنکور.....
در مورد درس گسسته این مشکل شما نیست بلکه حتی داوطلبای قوی ریاضی هم دل خوشی از این درس ندارن. به نظر من شما باید این درس رو با طمانینه بیشتر و حواس جمع تر بخونید..... یعنی روی تمام قسمت ها خیلی دقیق بشید و هر سوالی براتون پیش اومد به دنبال جوابش باشید و روش فکر کنید....این خیلی مهمه که روی مسائل به اندازه کافی فکر کنید تا این مخه راه بیفته.....(یکی از بچه ها می گفت رمزینه گسسته رو خیلی خوب توضیح داده به طوری که اون رو به این درس علاقه من کرده حالا شما هم یه نگاه بنداز به این کتابه ببین چه جوریه ؟ خوبه یا نه... من که خودم ندیدم ... نمی دونم چه جوریه)
من خودم اینجوری هستم که دوست دارم اول یه چیزی رو تا جایی که می تونم یاد بگیرم بعد اگه مشکلی بود برم کلاس و اصلا دوست ندارم یه چیزی رو از صفر تا صد از معلم یاد بگیرم!!!!!
درس هندسه اگه منظورت هندسه تحلیلی باشه که خیلی درس شیرینی هستش.... چون خیلی قابل تجسم تر از دیفرانسیل و گسسته هست.... اصلا علت اینکه اکثر بچه ها از گسسته فراری هستن اینه که خیلی غیر قابل ملموس تر از سایر بخش های ریاضیه که تا حالا خوندن.....
من درست متوجه شدم؟ شما هم گسسته و هم تحلیلی رو میخوای همین نیم سال اول بخونی؟
مگه یکیشون نیم سال اول و یکیشون نیم سال دوم نیست؟
واسه تحلیلی من کتاب آموزشی سراغ ندارم چون خودم با کتاب هایی شروع کردم که شاید برای شما مناسب نباشه... من کتاب سبز قلمچی(تالیف پایافر) رو خوندم که برای من خوب بود ولی برای شما بعید می دونم.... اگه بچه کتاب خوبی سراغ دارن بگن...
و توصیه آخر به خودم و دوستان کنکوری 88 : کنکور دوی استقامت هست نه دوی سرعت...... پس تا آخر مقاوت کنید و مثل من نباشید که همش شل کن سفت کن داشتم...
همون بیت تکراری ولی واقعا بی نظیر: رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود... رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود
فعلا بای...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)