AudioMod
با این الف میتونید موقع اجرای آهنگ از فایل منیجر با نگه داشتن دکمه c به حالت pause برید و با نگه داشتن طولانی c آهنگ رو مینیمایز کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AudioMod
با این الف میتونید موقع اجرای آهنگ از فایل منیجر با نگه داشتن دکمه c به حالت pause برید و با نگه داشتن طولانی c آهنگ رو مینیمایز کنید.
سلام
خوب برای رفع این مشکل باید چی کار کنم!
موفق باشید...
دوست عزیز من ماین گوشی شما رو ندارم ولی دوست خوبمون bobosibzam این خط ها رو واسه w700 پورت کردن که در آدرسی که تو امضام هست قرار دادم.اگه ماین گوشیتون رو دارید و همچنین ماین گوشی w700 یا w800 رو دارین طبق آموزشی که در سایت گذاشتم میتونید برای گوشی خودتون این خط ها رو پورت کنید.
ورژن جدید VideoMod_v.4.2
VideoMod_v.4.3
یک ماشین حساب حرفه ایCalculator_v1.0کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M.R.2; 28-03-2009 at 12:32.
MiniGPS_v2.3_en
کارش تنظیم نور صفحه است وبا تنظیم ساعت نور صفحه به صورت اتوماتیک تغییر میکنه.
ورژن جدیدTextCopy2.12کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام...
اينم يكي از بهترين الف هاي ارائه شده
این الف فوق العاده جایگزینی مناسب برای منوی پیش فرض گوشی و شما رو قادر میسازه تا یک منوی کاملاً شخصی که می تونه ترکیبی از الف های مورد علاقه و بازی ها و نرم افزارهای جاوا همچنین منوی های اصلی رو دارا باشید
این الف داری ویژگی های زیر می باشد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما نکته قابل ذکر این که برای استفاده از این الف بجای منوی اصلی باید الف "autostarter v.0.15 " در پوشه Daemond قرار بدید و البته قابل تعریف هست که با چه دکمه ای این منو ظاهر بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشكر از M0bilefree.Ru و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وwww.mobilestan.netکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان لطفا بگین من این الف هایی که اسمشون رو میگم در W880 چطوری استفاده کنم و کار کردشون چیه؟
BookManager.elf
Call+Logger.elf
CameraShortcuts_v1.2.elf
CoverArt2-58.elf
DateTimeFormat1,1.elf
DCE.elf
Desktop_v1,2.elf
KeyCode.elf
MiniGPS.elf
PhoneInfo_v070.elf
RIE.elf
ScreenShooter_v1.2.elf
ShutDown.elf
VideoMode_v12.elf
وقتی میخوام دو تا الف زیر رو اجرا کنم گوشی خودش خاموش و روشن میشه
Desktop_v1,2.elf
MiniGPS.elf
اگه تا امشب جواب بدین خیلی خوب میشه
دوست عزیز بیشتر این الف ها همراه با توضیحات در این تاپیک وجود داره.من برخی هاشو میزارم.
BookManager.elf :این الف از کاربردی ترین الف های موجوداست با این الف می تونید بلوتوث رو مینیمایز کنید الف های دیگر در حال اجرا رو متوقف کنیدو برخی کارهای دیگه
Call+Logger.elf : خود گوشی مدت زمان مکالمه رو نگه نمیداره با این الف مدت زمان مکالمه ذخیره میشه در ضمن برای هر روز یک فایل متنی ایجاد میشه یعنی شما میتونید با این الف تمام ریز تماسهاتون رو ذخیره کنید مسیر فایل های ذخیره شده هم در tpa/other/call logger قرار داره. در ضمن اگر گوشیتون پچ مخصوص این الف رو داشته باشه از این الف بیشتر می تونید استفاده کنیدچون یه تب جدید به قسمت Calls اضافه میشه.
Desktop_v1,2.elf : مانند ویندوز آیکن هایی رو بر روی صفحه گوشی نشون میده.
MiniGPS.elf : نام مکانی رو که در اونجا قرار داریم نشون میده.
PhoneInfo_v070.elf : اطلاعات گوشیو نشون میده.
CameraShortcuts_v1.2.elf :اين الف به شما امكان ميدهد كه كليد ديگري براي فعال كردن دوربين تعريف كنيد.ShutDown.elf :با این الف می تونیدكليدهايي براي خاموش كردن و ريستارت گوشي تعيين كنيد .زماني در روز و ساعت خاص براي خاموش يا رستارت گوشي تعيين كنيد.
ScreenShooter_v1.2.elf :به وسيله ي اين الف شما ميتوانيد از صفحه ي گوشي عکس بگيريد.
CoverArt2-58.elf : نام آهنگ ،خواننده و ... را بر روی صفحه اصلی گوشی نشون میده.
VideoMode_v12.elf : اضافه کردن PAUSE به ویدیو پلیر و....
ریستارت شدن گوشیتون هم مربوط به لیب و داین،اگه اونهارو آپدیت کنید مشکلتون حل میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)