تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 587 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان امروز ى داشتم دي جي كالا رو ميديدم ايپاد 8 گیگ رو زده 275 ولي توي رايانه 8 گیگ رو زده 370 !!!!!؟؟؟
    يعني ممكنه دي جي كالا چيني باشه اخه 100 تومن فرق دارن؟؟؟
    ميشه يه جاي مطمئن معرفي كنيين؟؟
    ممنون
    370 خیلی گرونه ... شاید 270 بوده که اشتباهاً اونطوری نوشته ... اصلا با عقل جور در نمیاد 370 ... مگه اینکه مثلا یه دونه مونده باشه و روی نایابی اش بعنوان عامل افزایش قیمت حساب کنه ...
    سلام
    قیمت 8 گیگ رو می خواستم!
    باید حدود 300 تومن باشه ... اینطور محصولات ثبات قیمت ندارن ... (مثل همین پستی که دوستمون بعد از شما زده) .. ولی میشه روی این حدود قیمت حساب کرد و گرونتر از این رو گذاشت به حساب حریص بودن فروشنده ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام عزیزان
    میخوستم بدونم player ای هستش که خروجی صداش بیشتر از ipod باشه ؟
    من خودم یه ipod shuffle 3g برام از امریکا اوردن خیلی راضیم ولی تنها مشکلش اینکه bass نداره حالا میخوام یه ipod touch بگیرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام عزیزان
    من یه سوال داشتم
    الان دستگاهی هستش که کیفت و بلندیه صداش از ipod بیشتر باشه ؟
    من خودم یه ipod shuffle 3g برام از امریکا اوردن خیلی راضیم حالا میخوام یه ipod touch بگیرم میخوام ببینم برای موزیم دستگاه بهتر از ipod هم هست یا نه ؟
    دوست عزیز اگه میخواهی ipod touch رو فقط بخاطر موزیک پلیرش بگیری به نظر من کار درستی نیست.دستگاههایی نظیر SONY NWZ و CREATIVE ZEN X-FI و سامسونگ و... هستند که بلندی و کیفیت صدای بهتری از IPOD TOUCH دارند.
    در واقع آیپاد تاچ مثل یه PDA میمونه که سیستم عامل قوی مکینتاش روش هست و اگه بتونی باهاش کار بکشی که در کل دستگاه تکی هستش.
    به فرض مثال فیلم دیدن تو این دستگاه هم حال و هوای دیگه ای داره.
    اگه تو خونه WI-FI داشته باشی میتونی از وبگردی تو این دستگاه نهایت لذت رو ببری.
    حتی این دستگاه تو GAME هم میشه گفت حرف اول رو میزنه با توجه به CPU قوی که داره.
    و برنامه های متنوعی هست که میتونی روی دستگاه نصب کنی و راضیت کنه.
    ولی در کل تو کیفیت موزیک همانطوری که اشاره کردم نمیتونه به پای دستگاههایی که بالا گفتم مثل اونا باشه.و اگه فقط موزیک پلیر میخواهی میتونی یکی از برندهای بالا رو انتخاب کنی.
    موفق باشی.

4. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستش بیشتر میخوام باهاش موزیک گوش بدم چون برای بازی psp slim دارم فیلمم بخوام ببینم فقط تو سینما خانگیم اونم با ps3 ایم میبینم که فقط blu-ray میگیرم مهمترین چیز برام کیفیت صدای خروجی از هدفون هستش که شنیدم میگن cowon و سونی مدل nwz از همه بهتره

6. این کاربر از killJ0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من دو هفته پیش 16 گیگ رو 305 خریدم و قیمت 8 گیگ هم 250 بود، پایتخت

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام
    دوستانی که iPod Touch دارند می تونند از طریق آموزش تاپیک زیر iPod اشون رو به iPhone OS 3.0 آپدیت و Jailbreak کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    دوستانی که iPod Touch دارند می تونند از طریق آموزش تاپیک زیر iPod اشون رو به iPhone OS 3.0 آپدیت و Jailbreak کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه سوال روی ipod touch 2g کاملن جواب می ده ...؟ کسی تا حالا تست کرده....؟
    Last edited by psp2004; 22-06-2009 at 09:48.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یه سوال روی ipod touch 2g کاملن جواب می ده ...؟ کسی تا حالا تست کرده....؟
    طبق گفته iPhone Dev Team که فعلا معتبرترین گروه Jailbreak و Unlock آیفون و iPod Touch هست این نسخه بر روی iPod Touch 2G هم به خوبی کار می کنه.

12. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه peter-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    المان

پيش فرض

راستش بیشتر میخوام باهاش موزیک گوش بدم چون برای بازی psp slim دارم فیلمم بخوام ببینم فقط تو سینما خانگیم اونم با ps3 ایم میبینم که فقط blu-ray میگیرم مهمترین چیز برام کیفیت صدای خروجی از هدفون هستش که شنیدم میگن cowon و سونی مدل nwz از همه بهتره
    سلام همونطور که خودتون هم اشاره کردین هیچ ام پی تری پلیری صدایی به بلندی ایپاد نداره اگر شما دنبال باس وحجم صدا هستی فقط محصولات سونی رو پیشنهاد میدم بنده cowonرو تست کردم اصلا رضایت بخش نیست در ثانی در ایپاد نسل دوم شما میتونید از داخل خود ایپاد اکولایزر تنظیم کنید و تا حد محسوسی مقدار باس بیشتر از ایپاد شماست البته شما میتونید از هدفون هایی مثل کریتیو و (این ایر)سونی استفاده کنید که واقعا در تولید صدای حجیم و باس عالی عمل میکنند در کل ایپاد تاچ گزینه ای نیست که با خریدش پشیمون بشید در ضمن اگه شما اکسپریات رو نمیفروختی بنده چند تا برنامه معرفی میکردم بهت که با انها صدایی به بلندی ایپاد وشفاف وحجیم و پر از باس مثل یه سیستم خانگی حرفه ای داشته باشین

14. این کاربر از peter-se بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام همونطور که خودتون هم اشاره کردین هیچ ام پی تری پلیری صدایی به بلندی ایپاد نداره اگر شما دنبال باس وحجم صدا هستی فقط محصولات سونی رو پیشنهاد میدم بنده cowonرو تست کردم اصلا رضایت بخش نیست در ثانی در ایپاد نسل دوم شما میتونید از داخل خود ایپاد اکولایزر تنظیم کنید و تا حد محسوسی مقدار باس بیشتر از ایپاد شماست البته شما میتونید از هدفون هایی مثل کریتیو و (این ایر)سونی استفاده کنید که واقعا در تولید صدای حجیم و باس عالی عمل میکنند در کل ایپاد تاچ گزینه ای نیست که با خریدش پشیمون بشید در ضمن اگه شما اکسپریات رو نمیفروختی بنده چند تا برنامه معرفی میکردم بهت که با انها صدایی به بلندی ایپاد وشفاف وحجیم و پر از باس مثل یه سیستم خانگی حرفه ای داشته باشین
    به به سلام
    راستش ipod دوستم یه هفته دستم بود واقعا صداش به درد نمیخوره تازه با ایرفون creative همه ی سایتها هم اینو میگن که ipod مشکل خروجیه صدا داره در حال حاضر بهترین cowon هستش خودم shuffle 3g دارم اصلا صداش خوب نیست
    x1 هم سنگینه برای اهنگ گوش دادن ولی کیفیت صداش حرف نداشت

16. این کاربر از killJ0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •