بچه ها یه سوال میدونم این سوال ربطی به این تاپیک نداره ولی خواهش میکنم جوابمو بدید
چطور میشه از فضای بازی عکس گرفت؟؟؟
بچه ها یه سوال میدونم این سوال ربطی به این تاپیک نداره ولی خواهش میکنم جوابمو بدید
چطور میشه از فضای بازی عکس گرفت؟؟؟
احتمال داره بتونه باز کنه بازی رو اما این که قابل بازی کردن باشه رو نمیدونم.
برای عکس گرفتن از محیط بعضی از بازیها کافیه که توش دکمه Print Screen رو از روی صفحه کلید بزنین. با این کار توی پوشه بازی یه فایل به صورت bmp ذخیره میشه که باید اون رو با یه برنامه تبدیل به jpg کنین ( این کار فقط برای کاهش حجم هست) و بعد توی یه سایت آپلود کنین.
بعضی از بازیها هم باید بعد از زدن دکمه Print Screen از بازی خارج بشین و توی یه برنامه مثلا mspaint اون رو Paste کنین.
آ قا مهدي كمكككككككككك
از ديشب تا حالا تو اين مرحله The Middle Tower اساسي گير كردم
اينجا با اين سنگه بايد چيكار كنم
بعد الان اين كلبه كه پرنس به اون آويزونه پايين هست چه جوري بيارمش بالا تا به اون بهار خواب برسم
بعد راه رسيدن به اينجا چيه ؟؟؟
مرسي اگه ميشه راهنمايي كنيد چون پيرم درومده تا به اونجا برسم و هنوز كامپيوترمو از ديشب تا حالا خاموش نكردم
Last edited by samad1agha; 27-03-2007 at 13:23.
والا من که هیچ کدوم از عکسها رو نتونستم تشخیص بدم! اگه ممکنه یه خورده عکس بزرگتری بذارین! سرعت اینترنتتون رو هم بنویسین!( نگین چه ربطی داره)
بايد بكشيش ببريش اينجا كه علامت زدماينجا با اين سنگه بايد چيكار كنم
بايد يه دستگيره همونجا هست بچرخوني و بعد يه سنگ رو بكشي بزاري توي كلبه مانند دوم تا اين بره بالا....
بعد الان اين كلبه كه پرنس به اون آويزونه پايين هست چه جوري بيارمش بالا تا به اون بهار خواب برسم
سلام
اينترنت من 56 k
هست اگه عكس بخوام آپلود كنم كلي طول ميكشه ولي يه لينك ميدم فكنم كه متوجه شين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب am2 ميشه بيشتر راهنمايي كني ممنون ميشم بايد رو سنگه برم ؟؟؟ نمي دونم حسابي گيج شدم
1.اين دسته رو ميچرخوني تا سنگ بره بالا
2.بعد سنگ رو از اينجا به قسمت 3 ميبري
4.اين دسته رو ميچرخوني تا سنگ بره طبقه سوم...
5.سنگ رو از اينجا ميكشي و ميبري پشت اون ديوار و ميذاري كنار ديوار و ميري روش و....
Last edited by am2; 27-03-2007 at 17:44.
مرسي ردش كردم مشكل اين بود كه سنگه تو كلبه نمي رفت ديشب هم زياد باهاش ور رفتم نمي رفت ولي حال حسابي روش زوم كردم رفتمرسي
نه خیلی طول نمیکشه . برو سایت زیر آدرس لینک رو بهت میده :سلام
اينترنت من 56 k
هست اگه عكس بخوام آپلود كنم كلي طول ميكشه ولي يه لينك ميدم فكنم كه متوجه شين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب am2 ميشه بيشتر راهنمايي كني ممنون ميشم بايد رو سنگه برم ؟؟؟ نمي دونم حسابي گيج شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي مرسي مرسي
ميگم اين اين وزير و چه جوري زدي ؟؟؟ وقتي در مرحله 2 وزير بالا تر ميره من از ستون بالا ميرم وقتي آويزونش ميشم چيكار كنم ؟ منظورم چه دكمه اي بزنم كه بالش قطع شه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)