تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 88 از 923 اولاول ... 387884858687888990919298138188588 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خب ... واقعا دارم حال میکنم .... جدی میگم ...
    ایول .... دم تک تکتون گرم .... واقعا دارم استفاده میکنم از مطالب خوبتون ....
    خسته نباشید ....

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دیدن انیمیشن و حتی کار کردن روی لغت ها و فریزهاش را بهتون پیشنهاد میکنم
    منظورتون از فریز چیه؟ من خیلی با این اصطلاحات زبانی آشنایی ندارم ... مثلا سیلاب هم نمیدونم چیه

سطحتون شروع به خوندن کتاب های داستان(Short Story ) البته استیج نسبتا آسون
    خودتون یه کتابه باحال ، سراغ ندارید؟ که داستاناش جذاب باشن ... (گرچه هرچی گیرم بیاد میخوام بخونم)

در کنار اینها حتما grammar in use سطح elementary را هم کار کنید...
    امروز میخواستم بخرمش .... ولی advance ش رو ... خوب شد گفتید elementary ....

فعلا یاعلی

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

منظورتون از فریز چیه؟ من خیلی با این اصطلاحات زبانی آشنایی ندارم ... مثلا سیلاب هم نمیدونم چیه
    : phrase
    .a sequence of two or more words arranged in a grammatical construction and acting as a unit in a sentence

4. این کاربر از unartig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

عبارت
    خودتون یه کتابه باحال ، سراغ ندارید؟ که داستاناش جذاب باشن ... (گرچه هرچی گیرم بیاد میخوام بخون
    م
    بهترین short story هایی که من خوندم: Pride n prejudice که فیلمش هم هست از Jane auston و رمانتیک هست داستان...
    Sherlok holmes که خودش از چندتا داستان کوتاهتر تشکیل شده و جناییه
    gone with the wind
    البته من بعی از این کتابها کاملش را هم خوندم، الان دقیق یادم نمیاد short story هاشون قوی بود یا نه...ولی به هر حال با خوندن این کتابها تا حدی به شکل ناخودآگاه با قواعد زبان و کاربرد درستشون آشنا میشید.
    الان Oliver twist یادم اومد که واقعا خوشم اومده بود...

6. این کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

ممنون از جوابت .....
    پس یعنی اینکه باید حتما کلاس برم تا سطح زبانم تقویت بشه دیگه ؟؟!!!
    چه راه هایی هست که من سطح زبانم رو تقویت کنم ؟؟؟!!!

اینم که قبلا گفتم الانم باز میگم من واقعا علاقه دارم که انگلیسی رو یاد بگیرم یعنی اون پشتکاری رو که باید داشته باشمو دارم .....
    اگه ممکنه راهنماییم کنید ......

من الان سطح زبانم توی حد پیشدانشگاهیه شایدم یه خورده فراتر (یه خورده ها )
    اینم بگم توی لیسنینگ در کل واقعا ضعیفم ..... نمیدنم شاید به خاطر ضعف دایره ی لغاتم باشه ولی در کل مخصوصا لحجه ی آمریکایی رو خیلی سخت متوجه میشم ...... ولی خوب لیسنینگم توی پیش هیچ مشکلی نداره یعنی وقتی معلم داره درسو توضیح میده به انگلیسی کامل متوجه میشم .....
    ولی ریدینگم توی مطالب کتاب پیش عالیه یعنی همشو بدون هیچ مشکلی درک میکنم ولی توی مطالب دیگه به خاطر ضعف دایره ی لغات ریندینگم زیاد جالب نیست ولی باز یه چیزایی می فهمم (در کل بدک نیست ).....
    توی گرامر هم متوسط هستم (متوسط متمایل به ضعیف البته ) .... ( گرامرم در حد کتاب پیشه ) البته اینم بگم در کل توی گرامر ضعیفم .....
    دایره ی لغاتم هم توی همون سطح پیش دانشگاهیه (شایدم یه خورده بیشتر ) ....
    کسی جواب ما رو نمیده ؟؟!!!
    Last edited by Paradise_human; 25-01-2009 at 01:08.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

پس یعنی اینکه باید حتما کلاس برم تا سطح زبانم تقویت بشه دیگه ؟؟!!!
    چه راه هایی هست که من سطح زبانم رو تقویت کنم ؟؟؟!!!
    اینم که قبلا گفتم الانم باز میگم من واقعا علاقه دارم که انگلیسی رو یاد بگیرم یعنی اون پشتکاری رو که باید داشته باشمو دارم .....
    اگه ممکنه راهنماییم کنید ......

من الان سطح زبانم توی حد پیشدانشگاهیه شایدم یه خورده فراتر (یه خورده ها )
    اینم بگم توی لیسنینگ واقعا ضعیفم ......
    ولی ریدینگم خوبه (بدک نیست ).....
    توی گرامر هم متوسط هستم (متوسط متمایل به ضعیف البته ) ....
    دایره ی لغاتم هم توی همون سطح پیش دانشگاهیه (شایدم یه خورده بیشتر ) ....
    جواب که تو همون پست بود ،هر کسی خودش را بهتر از همه میشناسه، اگر مطمئنی که پشتکار داری و میتونی خودت بخونی خب کلاس نرو، ولی اگه نیاز داری هم تو یک محیطی نسبتا انگلیسی زبان باشی و هم اینکه به زور نیاز داری تا بشینی پای درس و مشق خب برو...
    ممکنه کلاس رفتن زیاد موثر نباشه ولی مطمئن باش ضرر هم نمیکنی ، با توجه به این علاقه ای که شما ازش حرف میزنی مطمئن باش کلاس خیلی زیاد میتونه کمکت کنه چون شرط اول در شرکت در یک کلاس انگلیسی علاقه است و بعد اراده و پشتکار...

9. این کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

جواب که تو همون پست بود ،هر کسی خودش را بهتر از همه میشناسه، اگر مطمئنی که پشتکار داری و میتونی خودت بخونی خب کلاس نرو، ولی اگه نیاز داری هم تو یک محیطی نسبتا انگلیسی زبان باشی و هم اینکه به زور نیاز داری تا بشینی پای درس و مشق خب برو...
    ممکنه کلاس رفتن زیاد موثر نباشه ولی مطمئن باش ضرر هم نمیکنی ، با توجه به این علاقه ای که شما ازش حرف میزنی مطمئن باش کلاس خیلی زیاد میتونه کمکت کنه چون شرط اول در شرکت در یک کلاس انگلیسی علاقه است و بعد اراده و پشتکار...
    دستت درد نکنه پس کلاس برم بهتره !!

حالا با اون چیزایی که توی پست 875 در موردم هست ( ویرایشش کردم ) چطور میتونم انگلیسیمو بدون کلاس تقویت کنم ؟؟؟؟
    Last edited by Paradise_human; 25-01-2009 at 01:18.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

دستت درد نکنه پس کلاس برم بهتره !!

حالا با اون چیزایی که توی پست 875 هست ( ویرایشش کردم ) چطور میتونم انگلیسیمو بدون کلاس تقویت کنم ؟؟؟؟
    اینم باز به خودت بستگی داره، اینکه بیشتر به چی علاقه داری...
    من اگر جای تو بودم، خب اول شاید با یک سی دی آموزشی شروع میکردم که از پایه کمکم کنه...
    کم کم به طرف گرامر و کتابی مثل grammar in use(elemantary) میرفتم، البته خیلی روش وقت نمیزاشتم ...
    short story در سطح مقدماتی میخوندم...
    یه نگاهی به چندتا از این کتابهای لغت مثل: english vocabulary in use سطح elementary میزدم
    و در کنار همه ی اینها رو فیلمها کار میکردم، از انیمیشن شروع میکردم. اول فیلم را ببین و تفریح کن. دومین بار روش دقت بیشتری کن، قواعدی که بکار میبرن را با قواعدی که خودت میخونی مطابق کن و لغت ها و عبارتهای جدید را بنویس و...
    در کنار همه ی اینها میتونی از خلاقیت خودت و اون راهی که فکر میکنی موفق میشی را انتخاب کنی و پیش بری

12. این کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من کتاب گرامر آذر را هم خوندم
    سلام sepid12ir... ببین اسم دقیق و انتشاراتش رو میتونی بگی ؟
    ty
    یکی از دوستان میگفت گرامر با ترجمه نخر .... این ترجمه داره ؟ این grammer in use elemntary بهتره یا همونی که شما گفتید ؟ خیلی ها از grammer in use هم اینجا هم بیرون تعریفشو میکنن
    در کل که باید گرامر رو تو کاربرد یادگرفت ولی بعضی موقع ها که سوال پیش میاد ، باید یه نگاه بهش انداخت
    به قولی SCYTHE به جاش، کتاب داستان بخونید، مقاله مورد علاقتون را بخونید، فیلم ببینید، به برنامه های انگلیسی زبون توجه کنید، به نظر من این خیلی موثرتره تا بیاید و کتابهای گرامری را مطالعه کنید و بگید مثلا فعل های کمکی اینها هستند و جاشون هم اینجاست و کاربردشون هم اینه! واقعا سخت میشه
    Last edited by brain; 25-01-2009 at 11:26.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

سلام sepid12ir... ببین اسم دقیق و انتشاراتش رو میتونی بگی ؟
    ty
    یکی از دوستان میگفت گرامر با ترجمه نخر .... این ترجمه داره ؟ این grammer in use elemntary بهتره یا همونی که شما گفتید ؟ خیلی ها از grammer in use هم اینجا هم بیرون تعریفشو میکنن

نه کتاب گرامر آذر ترجمه نداره. ولی حدودا 300 صفحه است و کلی هم تمرین داره برا همین به نظر من خیلی خسته کننده بشه برا کسی که خودش بخواد بخونه. ولی نکته هایی که تو کتاب بهش اشاره شده بود واقعا عالی بود.

هر دوش خوبه، ولی خب grammar in use(elementary) چون که شما در سطح نسبتا ابتدایی هستی، گرامر آذر تنها چند چپتر اولش سطحیه بعد سخت میشه.
    در کل که باید گرامر رو تو کاربرد یادگرفت ولی بعضی موقع ها که سوال پیش میاد ، باید یه نگاه بهش انداخت
    دقیقا

15. این کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •