تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 97 اولاول ... 3878848586878889909192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 967

نام تاپيک: کلوپ C905

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

11

بله واقعا اون زمان صفا و صمیمیت بین بچه ها بود الان همه به مادیات فکر میکنن

من که کل کل و گزاشتم کنار یه مشت سوسول موسول ریختن با هم کل کل میکنن الان زمونه فرق کرده قدیم ما میگفتیم اس ای ! تا تهش وایمیستادیم ولی الان همه خائن سست عنصر شدن , یکی میگه اس ای بعد میره هیرو میخره یکی میگه نوکیا میره سامسونگ میخره .. جاسوس دو طرفست ! اسمشو نمیخوام بگم ولی علی ریسره اسمش

شاد باشید گل پسران (به نقل از مصطفی خدا بیامرز )

آقا شما من برات چهار تا پست گزاشتم اینجا برای ریختن منوی فلش با آموزش و لینک برنامه .. اینا رو انجام بده خوب که بلد شدی برو سراغ کارهای دیگه .. لینکشم که داداش احمد برات گزاشت .

eeeeeeee کل کل گذاشتی کنار چه بهتر
    بله ما که تا آخر پای حرفم هستیم کوتاهم نمیایم
    علی مگه دوباره برگشته

Only SonyEricsson

ممنون دوستان . من اون فايل رو گرفتم و توضيحات رو خوندم . فعلا فقط ميخوام صفحه اصلي رو تغيير بدم به طوري كه مثل عكسش ساعت رو بياره وسط صفحه و تقويم رو ببره بالا زير آنتن .
    و منوهاي فلش رو هم اجرا كنه . فقط فايلهاي llayout و swf رو تو مسيري كه گفته بريزم ؟؟؟؟؟

خواهش می کنم بله SWF تو جای خودش لایوت هم توجای خوش فقط تم رو یادتون نره
    یه برنامه هم واستون میزارم به راحتی می تونید دسکتاپ گوشیتون رو تغییر بدید وبعد بعد فایل رو تو پوشه لایوت بریزید
    راستی این برنامه برای اجرا شدن به Net Framework. 2 نیاز داره
    راستی فلش منو های که دانلود می کنید حتما باید ورژن فلش لایتش (FL( 2.1 باشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من وقتي ميرم تو قسمت system info وقتي روي اون slider count ميرم هميشه عدد صفر رو زده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ميخوام بدونم چرا تعداد باز و بسته شدن رو نميشماره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تنضيمات خاصي داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كسي نيست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه naseronline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    بندر انزلي

پيش فرض

دوست عزيز واسه منم نميشمره... فك نكنم كار كنه اصلا

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كسي از دوستان بازم هست امتحان كرده باشه ببينه چه جورياست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درود.دوستان گوشی من مشکلش اینه که با ایرانسل کانکت نمیشه .با همراه اول ir-mci هیچ مشکلی ندارم اما نمیدونم چرا شبکه ایرانسل رو پیدا نمیکنه.کسی اطلاعی داره باید چکارش کنم ایا مشکل نرم افزاریه؟ فریمور گوشی R1BA034 هست.در ضمن گوشی من تشخیص لبخند (نه چهره) رو نداره.شنیدم که در فریمور جدیدتر بهش اضافه میشه اگه درسته ممکنه بگید چه فریموری رو باید استفاده کنم ؟با سپاس

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

درود.دوستان گوشی من مشکلش اینه که با ایرانسل کانکت نمیشه .با همراه اول ir-mci هیچ مشکلی ندارم اما نمیدونم چرا شبکه ایرانسل رو پیدا نمیکنه.کسی اطلاعی داره باید چکارش کنم ایا مشکل نرم افزاریه؟ فریمور گوشی R1BA034 هست.در ضمن گوشی من تشخیص لبخند (نه چهره) رو نداره.شنیدم که در فریمور جدیدتر بهش اضافه میشه اگه درسته ممکنه بگید چه فریموری رو باید استفاده کنم ؟با سپاس
    فکر نمی کنم مشکل از گوشی باشه از نظر آنتن ولی سیمکارتت رو روی یه گوشی دیگه امتحان کن ببیم چی میشه.
    از نظر آپ دیت هم با update servis امتحان کن ببین برای گوشیت آپ دیت جدید اومده یا نه چون من هم آپ دیت کردم تشخیص لبخند اضافه شد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

فکر نمی کنم مشکل از گوشی باشه از نظر آنتن ولی سیمکارتت رو روی یه گوشی دیگه امتحان کن ببیم چی میشه.
    از نظر آپ دیت هم با update servis امتحان کن ببین برای گوشیت آپ دیت جدید اومده یا نه چون من هم آپ دیت کردم تشخیص لبخند اضافه شد
    درود.قطعا از گوشیه چون سیمکارت ایرانسل رو گوشی دیگه ای که دارم کار میکنه.ضمنا اولی که گوشی رو خریدم تو مغازه امتحان کرد سالم.اومدم خونه سیمکارت خودم رو که انداختم دیدم همین مشکل انتنو داره بردم گفت چون سیمکارتت قدیمیه رو این جواب نمیده سیمکارت رو که ir-tci بود جدیدش کردم شد ir-mci که خوب جواب داد و مشکلی نداشتم تا این اواخر که ایرانسل انداختم روش دیدم ایرانسل رو هم مشکل داره و میزنه عدم دسترسی به شبکه.اینگاری فقط با ir-mci سالم کار میده.ممکنه بگید گوشی شما چه فریموری داره که تشخیص لبخند رو هم داره؟و ایا این فریمور فارسی هست یا نه؟اخه مال من چندین بار خواستم اپدیتش کنم پیغام میده که اخرین اپدیت رو گوشی هست و نیازی نداره .در حالی که تشخیص لبخند نداره و گوشی رو زمستون پارسال خریدم و یک ماه بعد هم دادم فاریسش کردند یعنی که سری اوله.

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

درود.قطعا از گوشیه چون سیمکارت ایرانسل رو گوشی دیگه ای که دارم کار میکنه.ضمنا اولی که گوشی رو خریدم تو مغازه امتحان کرد سالم.اومدم خونه سیمکارت خودم رو که انداختم دیدم همین مشکل انتنو داره بردم گفت چون سیمکارتت قدیمیه رو این جواب نمیده سیمکارت رو که ir-tci بود جدیدش کردم شد ir-mci که خوب جواب داد و مشکلی نداشتم تا این اواخر که ایرانسل انداختم روش دیدم ایرانسل رو هم مشکل داره و میزنه عدم دسترسی به شبکه.اینگاری فقط با ir-mci سالم کار میده.ممکنه بگید گوشی شما چه فریموری داره که تشخیص لبخند رو هم داره؟و ایا این فریمور فارسی هست یا نه؟اخه مال من چندین بار خواستم اپدیتش کنم پیغام میده که اخرین اپدیت رو گوشی هست و نیازی نداره .در حالی که تشخیص لبخند نداره و گوشی رو زمستون پارسال خریدم و یک ماه بعد هم دادم فاریسش کردند یعنی که سری اوله.
    در حال حاضر من این گوشی رو ندارم خیلی فقط پیش فروختم و X1 گرفتم.
    من این گوشی رو همون اوایل که اومده بود گرفتم و فارسی هم داشت و نمیدونم چرا مال شما فارسی نداشته اگر جسارت نباشه شک دارم مال شما سری اول باشه.به هر حال شما یکار دیگه بکن با یه سیم کارت ایرانسل دیگه هم امتحان کن چون بعضی سیمکارتها مقاومت کمتری دارند و روی هر گوشی جواب نمیدن.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا يه كم در مورد GPS توضيح ميديد ؟؟؟؟
    وقتي وصل ميشم مكانم رو حوالي سعادت آباد ميزنه در صورتي كه با اونجا خيلي فاصله داريم !!!!!
    با Google map خود گوشي وصل ميشم . نرم افزار ديگه اي هم هست كه دقيقا موقعيت مكاني خودم رو نشون بده .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه داره و دوستان رو c905 امتحان كردن اينجا برام بذارن . ممنون .
    در ضمن با wayfinder چطوري بايد كار كنم ؟؟؟؟
    gprs گوشيم رو هم فعال كردم در ضمن .
    ممنون ميشم جوابمو بديد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •