این برنامه pandadaemon رو که بعد از اینکه گوشی رو به pcsuite وصل می کنی می ریزه تو گوشی رو نمی شه Uninstall کرد؟
این برنامه pandadaemon رو که بعد از اینکه گوشی رو به pcsuite وصل می کنی می ریزه تو گوشی رو نمی شه Uninstall کرد؟
واسه چی میخوای پاکش کنی؟اگه نباشه که نمیتونی با pcu suit کار کنی
اما اگه میخوای پاک کنی از cydia برنامه cydelet بگیر بعد این برنامه های معمولی پاک کنش
کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممککک ککککککککک
ماله من کوفتی نمیدونم چیکارش کردم دیگه با دوربینش عکس نمیگیره
ینی عکس میگیره نشونم می ده ولی وقتی میره تو کمرا رول اونجا نیستش
کلا عکسای کمرا رولمو سیاه نشون میده
بیچاره درس بودا نمیدونم چیکارش کردم
طبق این آموزش برو حل میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این limera1n چیه؟؟؟؟مثه blackra1n میمونه؟؟؟باهاش میشه 3g با ios 4.0.1 رو جیل زد؟؟؟؟
بله این طور که خوندم تو سایت ها جیلیبریک جدید که در 7 june ریلیز میشه.
سلامبا عرض خسته نباشید خدمت دوستان عزیز،نمیدونم از کجا شروع کنم،فقط در همین حد بگم که سرعت گوشیم پایینه.
مثلا من بازی گنگ استر رو هم روی 2g&3g&3gs امتحان کردم 2g&3gsمشکلی برای پخش بازی نداشت اما گوشی خودم وقتی وارد بازی میشم خیلی کنده،این به کنار برای بیرون اومدن از بازی یا برنامه هی دیگه هم یه 5-10 ثانیه طول میکشه بیاد بیرو،اگر مشکل سخت افزاریه یا هر چیز دیگه،لطفا راهنماییم کنید
با تشکر فراوان
اگر فریمور گوشی شما 4.0 هست که طبیعی من خودم هم این مشکل و دارم و اپل هم خودش گفته که این مشکل هست و قول داده در آپدیت جدید حل بکنه.
ولی اگر 4.0 نیست احتمالا برنامه ای نصب هست که داره رم و استفاده میکنه،یک بار ریستور کن حل میشه.
می شه با یه اعتبار 5t irancell با jailbreakme گوشی رو jailbreak کرد؟؟؟
چرا این jailbreakme.com کار نمی کنه؟؟
jailbreakme.modmyi.com هم کار نمی کنه!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)