بقیه اسلحه ها رو چییکار کردی ارپی جی نارنجک بمب ریموت کنترل کلی هست چطور گیر نیاوردی تا اینجا هرچی که هست منظور دشمن دیگه یه دونه هم پشت اون کلبه پشت دوشگا وایساده بیخیال بیخیال اونم باید بکشی تانک رو هم منفجر می کنی بعد تموم میشه
بقیه اسلحه ها رو چییکار کردی ارپی جی نارنجک بمب ریموت کنترل کلی هست چطور گیر نیاوردی تا اینجا هرچی که هست منظور دشمن دیگه یه دونه هم پشت اون کلبه پشت دوشگا وایساده بیخیال بیخیال اونم باید بکشی تانک رو هم منفجر می کنی بعد تموم میشه
من اصلا اینا رو نداشتم.از کجا بگیرم؟؟؟جایی ندیدم این اسلحه ها رو
![]()
اه بابا کلی اسلحه ریخته روی زمین مگه اون مخزن ها نمیری برداری اون تجهیزات و تسلیحات رو .
برو بگرد قشنگ چون بازی به قدر کافی کوتاه هست تو هم بخوای اصلا نگردی توی محوطه و چیز میز پیدا نکنی و بخوای تخته گاز بری اصلا حال نمیده برو از تو مخزن ها بمب اینا گیر بیار
من توی مرحله Below_the_Thund'dv گیر کردم.سیو شماره 50...یه جای شلوغ و تاریک بود همه رو کشتم ولی نمیدونم از کجا باید برم....
قبلی رو رد کردم . الان رسیدم جایی که ترن کاملا متوقف شد برای بار دوم. یه عالمه از اون موجودات پرنده هم اونجا هست. نمیدونم باید چیکار کنم. علامت سبزه هم اونجایی که هستم ولی نمی دونم چه کار کنم؟
بابا آخه چرا انقدر اذیت می کنید ؟
من همینجا پرسیدم این با اون قبلی فرق داره یا فقط اونو بهبود دادن ، یکی گفت همونه فقط بهبودش دادن .
امروز اینو از یکی از رفیقام گرفتم .
بابا این اصلا یه بازی دیگست ...
کی می گه همونه ؟
کچلم کردید ...
اونجا مثل ماتریکس برو پشت تیر بار بعد رگبارشون ببند بعد که کشتیشون خود ترن راه میفته
البته بعدش 3 تا نره غول میان که اونارو باید حتما بکشی از اون سایز بزرگ ها
نمیدونین نسخه ی بعدی ای در کار هست یا نه ؟ اگه هست کی میاد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم نسخه بعدی هم وجود داشته باشه
چون این بازی سود خوبی برای ea داشت...در ضمن فکر کنم یه جا خوندم که نسخه بعدی هم وجود داره
یا این که از کسی شنیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)