من 6 % بازيو رفته بودم كه پاكش كردم ولي ميخوام بعد از تموم كردن امضام يه بار با چيت برم ( اگه سكته هه رو نزنم)
من 6 % بازيو رفته بودم كه پاكش كردم ولي ميخوام بعد از تموم كردن امضام يه بار با چيت برم ( اگه سكته هه رو نزنم)
نه دوستان واقعا میره تویه لوکیشن جدید با نقشه جدید ، buddy های جدید و ماموریت های جدید من این بازیرو تا آخر رفتم![]()
یه عکسی چیزی از محیط جدید میزاری
دیگه تو آفریقا نیست؟؟؟
آقا چرا کسی جواب ما رو نمیده اونایی که بازی را تمام کردن میشه بگن اخرش چی میشه یکی میگفت اخرش فیلم نشون میده مال من هیچی نداشت مثل اینکه مال من ضد حال تمام شده
سلام دوستان بازی تمام شد اما یک سوالی داشتم در آخر بازی یکی گفته بود آدم سوپرایز میشه ولی مال من چمدان الماس را تحویل دادم و jackal نیز رفت پی کار خودش و بازی تمام شد و هیچ چیز جالبی ندیدم ایا شما جور دیگری تمام کردید اگر فرق داشته لطفا آخرش بگید مال شما چطور شد
من هنوز بازي رو تموم نكرده ام ولي مال موبايلشو تموم كردم و اخرش هم اين بود كه شخصيت بازي حالا هر كدوم كه باشه اخر بازي ميميره يعني با يه كاميون از يه پل رد ميشه و بعد كاميون منفجر ميشه. ولي نميدونم كه ايا اخر بازي پي سي هم همينطوره يا نه؟
یعنی نقشه ی بازی عوض نشده ؟
جیپ ها عوض نشدن ؟؟؟ به جای مسلسل روی جیپ ها بمب افکن نذاشتن ؟؟؟
چرا دوست من تمام اینایی که گفتی با بازی اضافه میشه ولی از بعد آفریقا خارج نمیشه![]()
دوستان من روی ویستا بازی رو که اجرا میکنم مشکلی نیست ولی همینکه dx9 رو به dx10 چنج میکنم دیگه موقع اجرای بازی ارور میده و اجرا نمیشه !..کسی به همچین مشکلی برخورده؟!
دوست عزیز کارت گرافیکت چیه ؟
دوستان سلام من بازی را تمام کردم اما خبری از باران نشد یک جا دیدم گفتن چتر نجات کوچک برای پریدن ما که چیزی ندیدیم شما چطور ؟ من اصلا مردم عادی و زن وبچه ندیدم یعنی با نوع بازی من داستان و نقشه بازی عوض شده؟آیا بازی با هر شخصیت و نحوه بازی یک جور تمام میشود اینکه نشد باید ده بار با این حساب بازی کرد اصلا خوب نیست حداقل کسانی که بازی را تمام کردند یک توضیح کوچوله بدند که در جریان کل بازی همه قرار گیرند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)