سلام دوست عزیز
منم این مشکل رو با فایل .txt دارم . وقتی با زبان فارسی می نویسم خود Notes اونرو به فایل انگلیسی convert می کرد . دلیلشم نمی دونم ؟؟؟![]()
سلام دوست عزیز
منم این مشکل رو با فایل .txt دارم . وقتی با زبان فارسی می نویسم خود Notes اونرو به فایل انگلیسی convert می کرد . دلیلشم نمی دونم ؟؟؟![]()
سلام به همه دوستان
چند روز قبل يه رم ريدر و يه مموري 8گيگ براي گوشي 6220 خريدم. ولي بعد ديدم وقتي به كامپيوتر وصلش ميكنم نميشناسدش. اين كار را روي 4 تا كامپيوتر امتحان كردم ولي هيچ كدام جواب ندادن. البته مموري ريدر مشكلي نداره. رم را هم وقتي با موبايل به كامپيوتر متصل ميكنم شناخته ميشود. شايد دليلش آداپتور تبديل از microSD به SD است. من ديگه فكري به نظرم نمياد جز اينكه يه آداپتور ديگه را امتحان كنم.
به هر حال اول مطمئن بشيد كه microSD ي شما با رم ريدر مشكلي نداشته باشه بعد اقدام به خريد كنيد.
shr_put
سلام ... وقتی تو یه بار رم رو میزاری تو گوشی اون خودش فولدر ها و سایر چیز های پیش فرض رو توش میزاره و رم رو هم protect میکنه ... منم این مشکل رو داشتم ... بهترین راه حل وصل کردن گوشی از راه mass storage به pc هستش
با سلام به همه دوستان گرامی:
بین عکسهای n82 و 6220 کدوم بهتر ؟ و آیا تو سایتی عکسهاشون مقایسه شده؟
در تاپیک N82 پرسیده بودین و جوابتون رو دادم ....
سلام
وقتي رم با كابل گوشي به كامپيوتر وصل شود سرعت انتقال اطلاعات به گوشي خيلي پايين است حالا چه در حالت pc suit باشد و چه در حالت mass storage. استفاده از رم ريدر براي بالا بردن سرعت انتقال ديتا است (كه متاسفانه من هنوز قادر به استفاده از آن نيستم). در حالت mass storage هم كه شما فرموديد باز هم سرعت پايين است وبعلاوه برخي ارور هاي حالت pc suit را نيز همچنان در خودش دارد. بعنوان مثال موقع كپي كردن برخي فايلها ارور : Error :The path is too deep را مي دهد وبعدش هم فايل را كپي نمي كند. من براي كپي كردن فايلهايي كه اين ارور را ميدهند چند راه را امتحان كردم كه براي بعضي از فايلها جواب داد: فايل موردنظر كه به صورت عادي قابل كپي كردن نيست را zip و اگر نشد rar ميكني و بعد امتحان ميكني كه آيا كپي مي شود يا نه. اگر با موفقيت كپي شد بعدا با نرم افزار x-plore آن را روي رم extract ميكني.
اگر دقت كرده باشيد علارغم اينكه اين روش كار ميكند ولي خيلي وقت گير است و بهتر است كه يه رم ريدر بگيريد و راحت شويد. حالا اين رم ريدر ما هم بازي درآورده و خودش شده قوز بالاي قوز.![]()
Last edited by shr_put; 06-06-2009 at 16:57.
shr_put
شما درست می گید ..
اما رم خود Nokia خودش کار نمی کنه ... (منظورم رم خود گوشی )
چه برسه به این رمهای مزخرف دیگه ...
با تشکر از سامان جان که جوابتو داده ... ولی :
کلا بین عکس های n82 , 6220 تفائت زیادی وجود نداره .. ولی به دلیل اینکه فلاش زنون 6220 زیر دوربین هست سرزندگی عکس های n82 رو توشب نداره ...
شاد باشید![]()
داداش گوشي با اين قيمت حرف نداره
بعدشم فقط 6220![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)