تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 141 اولاول ... 387884858687888990919298138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1403

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

برای نصب باید به نکات سخت افزاری سیستمتون نیز توجه کنید ..............این امری واضح هستش که بیت دفندر 2010 سیستمی با رم 256 رو بسیار کند می کند اما اگه رم سیستم شما بالاتر از 1G می باشد این دو نرم تفزار تفاوت محسوسی در سرعت با هم ندارن...........
    در کل انتخاب آنتی ویروس به سلیقه شخصی هر کسی بستگی داره اگه کسپر برای شما بهتره ممکنه برای یکی دیگه اصلا مفید نباشه ...
    کلا بیت دفندر در حالت عادی چهار نوع فایل رو در سیستم اجرا میکنه که به این ترتیب هستند :
    ( می تونید این ها رو در Task manager سیستم ببینید )

1. bit defender Agent : bdagent .exe

2. bit defender security center : seccenter .exe

3. bit defender security service : vsserv .exe

4. bit defender up date service : live serv .exe

.................................................. ...............
    هر کدوم از این فایل ها مقداری از رم شما رو میگیرند که بستگی به این داره که در اون زمان خاص در حال چه کاری باشند ........مثلا در حال بروز رسانی و آپ دیت مسلما سرویس آپ دیت رم بیشتری می گیره و ...

در کل انتظار نداشته باشید که با سیستمی با مشخصات سخت افزاری 5 سال پیش بتونید نرم افزار های روز دنیا رو به راحتی اجرا کنید.

موفق باشید

2. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

نوشته شده توسط USAEBRAHIMSAT
    با سلام
    می خواستم بدونم Total Security 2010 مثل ورژن 2009 سنگین کار می کنه یا تو این ورژن اونو برطرف کرده ؟
    lمن الان کاسپرسکای 2010 استفاده می کنم و به سیستمم فشار نمی آره . می خواستم بدونم نسبت به کاسپر خیلی سنگینتر کار می کنه ؟
    اونو بعد از کرک کردن می تونیم به راحتی آپدیت کنیم ؟ و اگه بخوام دانلود کنم حجمش چقده ؟

خیلی ممنون

راستی دوست عزیز شما نورتون 360 ورژن 4 رو هم یه تستی بزن ، ما اونو رو یه سیستم قدیمی تک هسته ای با 512 مگ رم

نصب کردیم انصافا از لحاظ تاثیر بر سرعت سیستم خیلی خوب بود ، امیدوارم این تجربیات ناچیز مفید واقع بشن .

موفق باشید

عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
    Last edited by amir.7; 01-03-2010 at 20:02.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام دوستان

یه کمک میخوام

ما میخواستیم بیت دیفندر اینترنت سکوریتی 2010 رو روی یه ویندوز 7 32 Bit نصب کنیم ، اما بطور کامل نصب نشد ، آنیستال کردیم و

مجددا نصب کردیم ولی باز هم نشد ، برای بار سوم امتحان کردیم که باز هم نشد ، حالا میخواهیم انیستال کنیم که نمیشه ، یه برنامه

هم که دوستان برای آنیستال بیت دیفندر توی پستهای اول معرفی کرده بودن اجرا کردیم که باز هم نشد ، این کارها رو در حالت

safe mode نیز انجام دادیم ولی متاسفانه توفیقی حاصل نشد .

لطفا راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

چه مشکلی هست که پاک نمیشه .خود سایت بیت دفندر یه برنامه Uninstall tools داره ...تازه خود نسخه های 2010 به بعد هم این برنامه داخلشون هت و اگه آنتی ویروس بد نصب بشه و با اجرای دوباره فایل موجود به برنامه uninstall tools موجود در خودش مراجعه می کنه ...احتمالش هست که مشکل از فایل .exe نصب شده باشه ..........بهتره یه بار از خود سایت بین دفندر دانلودش کنید ...........
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام دوستان

من میخوام آپدیت های توتال سکوریتی 2010 64 بیت رو از روی سیستم خودم وردارم و سپس ویندوز عوض کنم و بعدش مجددا همین

انتی ویروس رو نصب کنم و بصورت آفلاین آپدیتش کنم ، لطفا اگه این موضوع قبلا مطرح شده آدرسش رو بفرماین در غیر اینصورت

راهنمایی بفرمایید .

ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خوب برای این کار باید به درایو ویندوز مراجعه کنی و به آدرس زیر بری ........

به طور مثال اگه ویندوز رو در درایو C نصب کردی آدرس اینجوری می شه ( منظور از C همون درایو ی است که ویندوز نصب شده است )

C:\program file \ common file \bit defender\bit defender threat Scanner
    اونجا دوتا پوشه هست به نام های

av32bit ( به همراه یه سری شماره که ورژن آپ دیت رو نشون میده ) مثلا
    av32bit_17347
    av32bit_17375

اون دوتا رو کپی کن توی یه درایو دیگه بعد باید بری توی رجیستری به این آدرس

HKEY_LOCAL_MACHIN\SOFTWARE\BITDEFENDER\THREATSCANN ER\

سمت راست یه سری فایل میبینی که آدرسهاشون با آدرس فایل ها یی که کپی کردی یکیه و اسم اون فایل ها با فایل هایی که کپی کردی یکیه از اون کلید ها یه Export بگیر و در یه جایی ذخیره کن .در واقه این کلید ها آدرس همون پوشه ها هستن که در رجیستری ذخیره بشن
    طریقه Export کردن از مونوی file --Export --save

موفق باشی

---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------

می تونی به این جا هم یه سری بزنی خیلی بهتر از من توضیح داده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من بیت دیفندر توتال 2009 نصب دارم رو لب تابم اما لب تابم شدید ویروسی شده .چون من نمیتونم موفق به آپدیت بشم.وقتی آپدیت رو میزنم.میگه تا وقتی account نداری نمیشه.وقتی هم میخام account درست کنم تو وبسایتش شماره رجیستری رو که می زنم قبول نمیکنه.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

من بیت دیفندر توتال 2009 نصب دارم رو لب تابم اما لب تابم شدید ویروسی شده .چون من نمیتونم موفق به آپدیت بشم.وقتی آپدیت رو میزنم.میگه تا وقتی account نداری نمیشه.وقتی هم میخام account درست کنم تو وبسایتش شماره رجیستری رو که می زنم قبول نمیکنه.

سلام

دوست عزیز شما توتال 2010 رو نصب کنید که هم به روز تر هستش و هم به طریقی که اساتید محترم فروم در پستهای

اولیه یاد دادند به راحتی اونو کرک کنید و پس از کرک به مدت 37 سال میتونید با خیال راحت آپدیتش کنید و از این آنتی

ویروس قدرتمند استفاده کنید ، امری بود در حد توان در خدمت هستیم .

موفق باشید

12. این کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض دو تا سوال

با سلام
    چطوری می تونم real time اونو خاموش کنم که بعد از رستارت ویندوز هم خاموش باشه ( دوباره شروع نشه ) ؟
    آیا Real Time سرعت سیتم رو پایین می آره ؟ اگه میاره چطوری می تونم عملکردشو کاهش بدم ؟
    روی آیکن من در تسک بار یه علامت خطر روی آیکن برنامه اومده می خوام اونو بردارم . ( مثلا من parental control برنامه رو خاموش کردم چطوری مثل ورژن های قبلی میشه تو برنامه وارد کرد که این پرنتال کنترل رو لازم ندارم و مثلا این علامت خطر رو روی آیکن نکشه )

با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

با سلام
    چطوری می تونم real time اونو خاموش کنم که بعد از رستارت ویندوز هم خاموش باشه ( دوباره شروع نشه ) ؟
    آیا Real Time سرعت سیتم رو پایین می آره ؟ اگه میاره چطوری می تونم عملکردشو کاهش بدم ؟
    روی آیکن من در تسک بار یه علامت خطر روی آیکن برنامه اومده می خوام اونو بردارم . ( مثلا من parental control برنامه رو خاموش کردم چطوری مثل ورژن های قبلی میشه تو برنامه وارد کرد که این پرنتال کنترل رو لازم ندارم و مثلا این علامت خطر رو روی آیکن نکشه )

با تشکر

سلام

شما بفرمایید از چه محصولی و از چه ورژنی استفاده میکنید تا اگه دوستان و یا خود من تونستیم در حد توان کمک تون کنیم .

Last edited by amir.7; 19-03-2010 at 01:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •