سلام
بهتره فایروال رو هم عوض کنین.چون نسخه جدید سرعت پاسخگویش به کاربر خیلی بهتر شده.
منظورم از تیک LAN این قسمت بود.
![]()
سلام
بهتره فایروال رو هم عوض کنین.چون نسخه جدید سرعت پاسخگویش به کاربر خیلی بهتر شده.
منظورم از تیک LAN این قسمت بود.
![]()
سلام
در مورد تیک گزینه LAN وقتی تنظیمات روی maximum باشه خودش تیک میخوره.
فقط گزینه اول برای من تیک نداشت که اون رو هم الان انتخاب کردم.
لطفا یک توضیحی در مورد قسمت LAN Settings در عکس زیر بدید که چطور حداکثر امنیت رو داشته باشیم.
من تا حالا کاری با این قسمت نداشتم و فایروال به طور اتوماتیک تنظیمات رو اعمال کرده، برای همین مطمئن نیستم آیا نیازی به بهینه سازی هست یا نه؟
![]()
با سلام
تنظیمات lan اصولا باید روی حالت اولیه باشه.ولی اگه صلاح دیدین میتونین عوض کنین.
- netbios اگه تیک این قسمت خورده باشه.کامپیوتره شما موقع اتصال به lan میتونه با کامپیوتر های دیگه تبادل داده و همچنین به اشتراک گزاری دستگاههای جانبی مثل پرینتر رو داشته باشه.
این قسمت تا جایی که میدونم جزو ابزار ساده ولی کارامد هکرها برای نفوذ تو کامپیوتره.
-trusted این قسمت تمام اتصالات شما به بیرون و داخل رو allow میکنه.
-nat zone با این گزینه شما ظمن دسترسی به فایلها و ... میتونین اینترنت متصل به کامپیوتر خودتون رو بین همه کامپیوترهای متصل به شبکه lan به اشتراک بزارین.
اگه شبکه ایجاد شده رو پاک کنین مثل این خواهد بود که تیک مربوط به netbios و trused ؤو برداشته باشین و اتصال شبکه محلی محدود خواهد شد.
حالا که شما اینترنتتون این شکلیه میتونین یه آزمایش هم بکنین و از طریق یه کامپیوتره دیگه تو حالت های مختلف ببینین که این قسمت کارایی مورد نظر رو داره یا نه.چون من خودم آزمایش نکردم.
توجه کنین تو آزمایش این مورد با برنامه ی خاصی نباشه مثلا radmin یا شبیه اون که اون موقع ، زمان اتصال فایروال از شما سوال خواهد کرد که مطلب دیگه ای خواهد شد.
تنها از طریق دو تا کامپیوتر و با امکانات خود ویندوز سعی کنین این کار رو بکنین.
اگه جواب ندادم ببخشین.موقع امتحانات . یکم باید مواظب درسها هم باشیم.
با تشکر
کسی میدونه چرا علامت سوال واسه من زده؟
![]()
با سلام
شکل آیکون outpost firewall نسخه تریال این طوریه و بعد از رجیستر کردن عوض میشه.
شما وقتی راجع به چیزی اطلاعات نداری چرا جواب غلط میدی و دیگران را به اشتباه میندازی ؟!!!
این حالت از آیکون اوت پوست مال زمانیه که برنامه روی حالت ask تنظیم شده تا بپرسه کدوم برنامه به نت وصل شه یا نه. علامت سئوال هم مال همونه. اگه روی حالت block most قرار بگیره یا allow most رنگش خاکستری و سبز میشه.
سلام
ببخشین.خیلی وقت میشه با فایروال اوت پست کار نکردم.درسته اشتباهی گفتم.
با عرض معذرت دوباره از دوستان.
Outpost Firewall Pro's default icon
من فکر میکردم بعد از رجیستر شدن ، علامت سوال جاشو به ارم اصلی فایروال میده.
Last edited by newsoft; 04-06-2011 at 17:48.
نسخه فری کومودو قویتره یا نسخه فری اوتپوست؟؟
البته طبق تست سایتهای معتبر
چشمام کف کردانقدر دنبال سریال نامبر گشتم یه برادر لطف کنه بزاره
![]()
با درود دوستان من از این نشانی ویرایش
Outpost Firewall Pro 7
رو دریافت کردم
از این نشانی نسخه ی 23 بیت :
حالا دوستان آیا می تونم از این سریال ها برای این نرم افزار بهره ببرم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر نه از کجا می تونم سریال گیر بیارم؟
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)