دوست عزیز کدوم احترام ؟ با این کار دارن دهن ملتو میبندن . اگه راس میگن بیان وضعیتو درست کنن . پینگ که 900 ! سرعتم 40 . اگه یک ذره عرضه داشتم یه فکری به حال اینا میکردن . الان با این وضع من ترافیک اضافی چیکار کنم ؟
دوست عزیز کدوم احترام ؟ با این کار دارن دهن ملتو میبندن . اگه راس میگن بیان وضعیتو درست کنن . پینگ که 900 ! سرعتم 40 . اگه یک ذره عرضه داشتم یه فکری به حال اینا میکردن . الان با این وضع من ترافیک اضافی چیکار کنم ؟
فكر ميكنيد مكس نت واسه چي اورميه شعبه زده؟
مكس نت واسه تامين هزينه هاي تبريز اومده اينجا شعبه زده. مگه ميشه همون قيمتي كه اونجا ميگيرن اينجا هم بگيرن ولي كيفيت سرويس اينجا حداكثر 40% كيفيت سرويس تبريز باشه،در واقع اونايي كه از مكس نت سرويس دارن پولشونو بايت تامين سرويس تبريزي ها به مكس نت دادن!!! و گرنه اين چيزي كه مكس نت داره ميده اصلا اينترنت نيست. بين كيفيت سرويسهاي مكس نت در تبريز و اورميه اختلاف خيلي زيادي چه از لحاظ پينگ چه سرعت دانلود و آپلود وجود داره تنها وجه اشتراك قيمتهاست!!!
اگه زير ساخت خرابه پس بايد واسه همه باشه، ولي من فكر نكنم از مكس نت داغونتر در اورميه باشه.
قبلا هم گفتم يه بار ديگه هم ميگم: مكس نتِ اورميه يه دزده !!!
سلام urumchi جان
از نظر قیمت برابر نیست تو پک سه ماهه ویژه که من خریدم 7 هزار تومن تفاوت هست . من الان حدود 4 الی 5 سالی هست که adsl دارم تو این مدت تقریبا میشه گفت همه شرکت ها رو امتحان کردم ... آنا, پارس آنلاین,ترکانت همین اواخر شاتل و الان هم مکس نت فقط مخابرات رو امتحان نکردم که اونم تو خونه یکی از دوستان وضعیتش رو دیدم . من زمانی که انا بودم با 128 نامحدود میتونستم حداکثر تا 10Kb/Sec دانلود کنم ولی الان تو مکس نت میتونم تا حداکثر گاهی تا 50Kb/Sec هم دانلود داشته باشم ولی قبول دارم کمی پینگشون بالاست ولی کیفیتشون بد نیست .
آنا برست نداره ولی مکس نت داره. ممکنه شما تو پارس آنلاین ۱۲۸ برست ۱ مگ بگیری تا ۱۰۰ هم دانلود کنی.من زمانی که انا بودم با 128 نامحدود میتونستم حداکثر تا 10Kb/Sec دانلود کنم ولی الان تو مکس نت میتونم تا حداکثر گاهی تا 50Kb/Sec هم دانلود داشته باشم ولی قبول دارم کمی پینگشون بالاست ولی کیفیتشون بد نیست .
سلام بر دوستان همشهری،
من الان رو آنا هستم و سرویس 512 دارم، قبلاً 1 مگ بود، الان دیگه نمیدن...
میخواستم ببینم با این شرایطی که من میخوام کجا بهترینه:
- 1 مگ داشته باشه
- برست نمیخوام فقط اون سرعتی که من میخرم رو بهم بده، حتی شبها...
- پینگش زیاد مهم نیست چون بازی اینا نمیکنم (ولی دیگه زیاد داغون نباشه)
الان که آنا دارم اصلا راضی نیستم، 512 دارم، سرعت دانلودم روزها نهایت 45-50 هست و شبها نهایتش میافته رو 20....!! در ضمن الان حدود 50 تومن هم ماهی دارم میدم واسه ADSL (با ترافیک اضافه)
در ضمن الان تقریبا 2.5 سال هست که مشتری ثابتشون هم هستم اما دریغ از 1 ریال تخفیف! خیلی نمک نشناسن...!!
به نظرتون کدوم خوبه؟
الان به نظرتون از کدوم شرکت adsl بگیرم بهتره با این اوضاع داغون که شما ها میگید
انتخاب بین بد و بدتره
چیزی که همیشه تو این مملکت بوده تو همه قسمتاش...........
تا چند وقت پیش که همه از مکس نت خوب میگفتن. اسپیدتست هایی که میذاشتن پینگ زیر 300 بود. الان یکی میگه دزدن. یکی میگه پینگشون بالای 900 هست. چه خبر شده؟
حرف شما درست ولی قیمت ها هم یکی نیست ؟ برای خیلی از سرویس ها فرق میکنه . سرویس های توربو و کلاسیک همشون تو شرقی 1 گیگ بیشتر ترافیک دارن . واقعا براشون متاسفم . چون نهایت بی عرضگی رو نشونمون دادن . بین شرقی و غربی این همه اختلاف سرعت و پینگ ؟!!! پینگ حالا شاید مربوط به مخابرات باشه ولی چطور تو شرقی همه بالای 1مگ میگیرن ما نصف اونام نمیگیریم ؟!!!
واقعیت دوستان میگن بین بد و بدتر ولی من میگم همشون جزو بدتر هستن. هیچ انتخابی به نفع یوزر نیست. ولی آنا هم گرون میده.
برای مورد شما یه ترکانت میمونه و یکی هم پارس آنلاین
فقط اینو بگم که ترکانت ۱ مگ شبانه رایگان نداره ولی پارس که میگن سرعت رو محدود نمیکنه و بستگی داره به تعداد یوزرها!
همه سرويسهايي كه در تبريز ارائه ميشن در اورميه هم ارائه ميشه با استثناء سرويسهاي VIP و Discovery فقط در تبريز ارائه ميشن با سرعت دانلود بسيار خوب و پينگ مناسب
طبق اون ليست تعرفه كه زده تو سايت همه سرويسها قيمتهاشون در هر دو استان يكيه و من اختلافي نديدم.
فقط از نظر حجم اونا 1 گيگ بيشتر ميگيرن با همين قيمتي كه در اورميه ارائه ميشه.
اگه شركتي ادعاي يكسان بودن شرايط رو داره چرا همچين اختلافي هست از نظر حجم؟؟
در ثاني شما كيفيت مكس نت تبريز رو با اورميه اصلا نميتوني مقايسه كني برو يه سر به تاپيك شهر تبريز بزن تا بفهمي وضع مكس نت اورميه چقدر خرابه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)