ميخوام يه لپ تاپ بگيرم به نظر شما چه وزني براي يه لپ تاپي كه هميشه بايد همرام باشه مناسب تره(مانيتورش 14"يا 15").
راستي سري latitude-dell ديگه چيه....
لپ تاپ dell بخوام چك كنم كدوم كشورو انتخاب كنم بهتره Choose A Country/Region
ميخوام يه لپ تاپ بگيرم به نظر شما چه وزني براي يه لپ تاپي كه هميشه بايد همرام باشه مناسب تره(مانيتورش 14"يا 15").
راستي سري latitude-dell ديگه چيه....
لپ تاپ dell بخوام چك كنم كدوم كشورو انتخاب كنم بهتره Choose A Country/Region
Last edited by egoldfars; 06-06-2008 at 18:43.
بچه ها به نظر من DELL Latitude مدل D830 با کانفیگه CPU:2.5 6MB Cache--RAM:4096MB--H.D.D:320--LCD15.4 --Graphic:Nvidia NVS140 256MB Dedicated--Vista Home--Europe--FingerPrint--9Cell Bat با قیمت حدود 2.000.000تومان انتخاب حرفه ای باشه و برای اون دسته از دوستانی مناسبه که قصد دارند از دوبی خرید کنن
Hossein_digجان
نظرت در مورد HP Pavilion DV6855ee چیه با مشخصات
CPU: AMD 2.4---3G RAM---HARD:320---15.4---Graphic: Nvidia Gforce 8400m UP TO 1535mb---با تمام امکانات از قبیل HDMI---FingerPrint---RemoteControl و خلاصه یه نوت بوک کامل
اگر براتون کوچک نباشه می تونید از صفحه 12.1 با وزن 1.8kg استفاده کنید یا از 13.3 با وزن 1.7kg مثل مدلSZ740N5سونی(چون از جنس کربن هست) و باز 14.1 با وزن 2.49kg باز هم مثل سونی CR490 و یا سایز عادی 15.4 با وزن kg2.8
البته به این وزن ها حدود نیم کیلو گرم هم بابت کیف و لوازم جانبی اظافه میشه
و برای چک کردن مدلهای دل از Global یا United States استفاده کنی بهتره ولی اکثر مدلهایی که تو ایران هستند Customized هستند و ممکنه مشخصاتشون با مدل های سایت یکی نباشه
توضیح مختصر از مدلهای DELL
■سري Inspiron
سري جديد Inspiron با طراحي چشــم نواز و کيفيت بالا در 8 رنگ و۳ سايز مختلف 1/14، 4/15 و ۱۷ اينچي انتخابي ايده آل براي کاربراني است که نياز به محاسبات پيچيده ندارند و در عين حال کيفيت بالا و قيمت مناسب ملاکهاي اصلي انتخاب آنها است. اين محصول مناسب براي افرادي است که انتظارشان از نوت بوک مواردي همچون حسابداري، ويرايش در برنامه هاي آفيس، استفاده از اينترنت، نگهداري از اطلاعات و گاها" اجراي برنامه هاي سنگيني همچون فتوشاپ يا نرم افزارهاي مشابه است.
■سري Vostro
اين سري جديدترين رده از نوت بوکهايي Dell است که با دارا بودن دوربين و ميکروفـن داخلي، صفحه نمايش عريض و شفاف، گرافيک قوي ابزاري مناسب براي استفاده شخصي يا کاري در شرکتهای کوچک است. اگر خواستار آخرين ابزارها و تکنولوژيهاي مرتبط با شغل و علائق شخصي خود هستيد سري Vostro با قابليتهاي مناسب کمک شما در اين راه خواهد بود.
■سري XPS
در طراحي سري XPS به قابليتهاي چند رسانهاي توجهاي خاص شده است تا علاوه بر طراحي جديد و زيبا اين سري محصولات، در هنگام انجام کارهاي گرافيکي، ويدئويي يا بازي هاي مالتي مديا عملکردي متفاوت داشته باشند. در اين سري وزن به حداقل رسيده است. برخي از اين مدلها که کمتر از ۲ کيلوگرم وزن دارند با عنوان UltraPortable شناخته مي شوند. دوربين و ميکروفن داخلي، اثر انگشت خوان، مرکز کنترل صدا و تصوير از ديگر قابليتهاي اين سري هستند.
■سري Latitude
اين سري براي مديران، مهندسان و حرفه اي ها طراحي شده. افرادي که فعاليت کاري آنها به يک مــکان محدود نمی شود، همـواره در حرکت يا در سفر هستند و نيازمند انجام محاسبات سنگين و حرفه اي با يک سيستم بي دردسر، قوي، هماهنگ با آخرين تکنولوژي صوتي و تصويري، صفحه نمايش عريض و در عين حال شيک ولي سبک وزن هستند.قدرت پردازش و حافظه بالا، عمر باتري طولاني، پشتيباني از انواع پورتهاي ورودي/خروجي، طراحي کلاسيک شيک و قابليت حمل آسان از مشخصه هاي اصلي نوت بوکهاي سري Latitude شمرده ميشوند. اين رده از نظر کارايي براي سازمانهاي بزرگ طراحي شده اند و به لحاظ قيمت از سريهاي Inspiron و Vostro گرانترند.
■سري Precision
در محل کار يا در حين مسافرت در صورت نياز به يک سخت افزار قوي که قابليت سازگاري با آخرين و پيشرفته ترين نرم افزارها را داشته باشد، سري Precision با قابليتهاي پيشرفته بازده منحصربفردي را در محاسبات سنگين براي شما فراهم ميسازد. طراحي کلاسيک، پشتيباني از کارتهاي گرافيک قوي ابزار ایدهآلی را به ارمغان ميآورد که به سختي مي توان بر آن نام نوت بوک گذاشت، کارايي و سخت افزارهاي حرفهاي اين سري، قابليت قرار دادن اين سري در رده دسک تاپ هاي حرفهاي را به آنها ميدهد. با اين اختلاف که قابليت جابجايي نيز به آن افزوده شده است . محصولات اين سري شامل گرانقيمت ترين نوت بوکهاي Dell است.
منبع: WWW.Zigorat.com
Last edited by internet-forum; 06-06-2008 at 21:56.
دست شما درد نكنه اطلاعات كاملي بود.
من الان داشتم سايتنگاه ميكردم نوت بوك هاي dell مخصوصا Dell XPS M1530 محبوب ترين بين بقيه ..........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه سايت خوب براي اطلاع از قيمت انواع notebook---------------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز واقعا از اطلاعاتت ممنون
واقعا لازم بود
![]()
وقتی مطلبی را copy/past می کنید خوب است نام مرجع را ذکر کنید. این فرهنگ ما ایرانی ها واقعاً جالب نیست...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by JiNi; 06-06-2008 at 21:21.
حق با شماست ولی
1.چون مطالب رو از سایتگرفتم احساس کردم جنبه تبلیغاتی داشته باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2.هدف من اطلاع رسانی مختصر به کاربران سایته نه بزرگ جلوه دادن خودم
JiNi:
وقتی مطلبی را copy/past می کنید خوب است نام مرجع را ذکر کنید. این فرهنگ ما ایرانی ها واقعاً جالب نیست...
لطفا نظرتون رو به کل جامعه و ایرانی ها تعمیم ندهید
چون اشتباه از جانب من بوده نه جامعه ایرانی ها (از شما که انتقاد کردید و دوستانی که تشکر کرده اند ممنونم)
Last edited by internet-forum; 06-06-2008 at 21:53.
سلام
من قصد خرید Dell Insprion 1520 با 2.2GHz و رم 2 گیگ را دارم به نظره شما از کردستتان بخرم بهتره یا از اصفهان یا ارومیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)