کمک . هک نشد. یعنی شد ولی مرحله آخر نشد
کمک . هک نشد. یعنی شد ولی مرحله آخر نشد
سلام
نباید از روی کامپیوتر کامپیوتر بریزی که .
اخه یه تعدادی از فایل ها اونجا معلوم نیستند
باید با xplore بریزی رو گوشیت
یه سوال
من حواسم نبود یه فونتی ریختم رو گوشی یه بنده ی خدایی ، فونت های انگلیسی گوشیش بزرگ شده بود و مثل یه فونت دست نویس بود / باید چی کار کنم ؟؟؟ فونتا رو پاک کنم ؟؟؟
مگه ورژن قبلی مشکل هم داشت؟
مشکلش چی بود؟
آخه من با x-plore به sys/bin دسترسی نداشتم ولی با خود کامپیوتر داشتم.
آخه کجاش کپی کنم ؟
همه مراحل درست بود فقط capsswitch نشد. به بعد
اولا اىن که اىن ورژن کاملتر از ورژن قبلى است و قسمت هاى بىشترى از گوشى فارسى مىشه ثانىا در بعضى از مدل هاى P990 بعد از فارسى کردن نت ورک گوشى از کار مى افتاد و نىز سروىس منو هم ارور مى داد و کار گوشى به فلش کشىده مى شد ولى در اىن ورژن جدىد اىن مشکلات حل شده است .
شما اول xplore رو روى گوشيت نصب کن و بعد از طريق رايانه مراحل هک رو دنبال کن و بعد فايلهاى مربوط به caps switch رو روى مموريت کپى کن و بعد با xplore از روى گوشى برو به مسير
tools->configuration
و تيک همه گزينه ها رو بزن و بعد فايل ldd. مربوط به caps switch رو در مسير c:\sys\bin کپى کن دست آخر caps switch رو نصب کن.
موفق باشى:-)
فقط هرکارى ميکنى مراقب باش گوشيت فلَشى نشه!!!
Last edited by hmdfkr; 17-06-2008 at 05:25.
احتمال خيلي زياد شما به sys/bin مموري كارتتون دسترسي داشتيد.ولي ما مموري كارت كاري نداريم.هر كاري هست روي درايو C گوشي انجام ميشه.
حسین جان اون هک صدا که صفحه قبل معرفی شده بود را شما تاییدش میکنی (برروی w950)؟؟؟
اگه ممکنه ترجمش رو به همراه فایلها به صورت ضمیمه قرار بدی برامون
دستت طلا!!![]()
آخه فولدر sys اسمش هست ولی باز نمیشه! که بخام کپی کنم توش!
منظورتون از فلشی یعنی چی؟ چیکار نباید کنم که مجور به فلش بشم؟
خب لابد خالیه که x-plore بازش نمیکنه.مهم نیست شما دکمه 1 رو بزن کپی بر میداره و بعد برو روی sys تایید کن تا پیست بشه.
منظورش اینه که یه بلایی سر گوشیت نیاری که بترکه مثلا حالا که فایلهای سیستمی گوشیت رو میتونی دست کاری نزنی بعضی هاشون رو پاک کنی.گرفتی؟
موفق باشی.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)