سلام دوست گرامی
شما درس سیگنال وسیستمها واسه ارشد داشتین؟اگه داشتین چه منبعی را خوندین؟
سلام دوست گرامی
شما درس سیگنال وسیستمها واسه ارشد داشتین؟اگه داشتین چه منبعی را خوندین؟
من هنوز سیگنال روشروع نکردم ولی بهترین منبع "پارسه" هستش. اگه هم وقت و حوصله خیلی دارید اوپنهایم رو باید بخونید.
پارسه تکی نمیفروشه؟از کجا گیر بیارم؟من االان پوران پزوهش را دارم
سلام
سیگنال فقط راهیان ارشد مهندس مومن زاده و بس!!
سلام
دوستان یه سر به سایت مهندسان ایران بزنید بخش تحصیلات تکمیلی برق
iran-eng.com
نمیدونم. کتاب فروشی هایی که دست دوم میفروشن شاید داشته باشن. باید بگردی.
کسی هست که ارشد ادبیات یا مترجمی انگلیسی خونده باشد یا در حال تحصیل باشد چندتا سوال دارم؟
انتشار نتايج آزمون کارشناسي ارشد دانشگاه آزاد از نيمه دوم شهريور گروه آزمون و سنجش: نتيجه آزمون کارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي نيمه دوم شهريور ماه از طريق سايت مرکزي آزمون اعلام مي شود.دکتر ناصر اقبالي، رئيس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، افزود:نتيجه آزمون کارشناسي ارشد دانشگاه آزاد نيمه دوم شهريور ماه اعلام مي شود و داوطلبان مي توانند با مراجعه به سايت مرکز آزمون از نتيجه خود مطلع شوند.وي گفت: البته بعضي از رشته ها از جمله معماري که آزمون تشريحي دارند هنوز در حال انجام هستند اما باقي آزمون ها در حال ظرفيت سازي است و پس از اين که مقوله رتبه و نمره بندي همراه با ظرفيت ها محاسبه و اقدام شد براي گزينش آماده مي شويم.اقبالي تصريح کرد: نتيجه آزمون سراسري دانشگاه آزاد اسلامي نيز نيمه شهريور ماه اعلام مي شود.
آفرینش
سلام دوستان 1 هفته دیگه یعنی 12 شهریور نتایج ارشد اعلام میشه![]()
![]()
![]()
سلام
رشته ی من آب و هواشناسی هست و تو آزمون امسال رتبه ی 145 رو آوردم.مهمترین انتخاب های من به ترتیب:
1-شهید بهشتی2-تهران3-خوارزمی4-اصفهان5-تربیت مدرس6-زنجان7-اردبیل هست.به نظر شما تو کدوم یک از این دانشگاه ها(روزانه) قبول میشم؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)