سلام دوست عزیز
من میخوام عکس رایت کنم بعد تو دستگاه های خانگی نشون بده باید چه کار کنم
سلام دوست عزیز
من میخوام عکس رایت کنم بعد تو دستگاه های خانگی نشون بده باید چه کار کنم
اگه دی وی دی پلیر هست فکر کنم data بزنی بخونه.
با فلش ببر بزن دستگاه ببین میخونه اگه دی وی دی پلیر هست. اینجوری معلوم میشه.
آیا میشه با nero یا هر نرم افزار دیگه فایل های iso را روی سی دی یا دی وی دی به صورت چند باره رایت کرد منظورم اینه که : من یه فایل ایزو رو یکبار روی یه دی وی دی رایت کردم و اینبار می خوام یه فایل ایزو دیگه رو روی همون دی و دی رایت کنم اما امکانش نیست آیا ای امکان وجود داره و یا میشه فایل ایزو رو به روی هارد extract کرد؟!
با نرم افزار iso buster گمان کنم بشه فایل ایزو را روی هارد ریخت. من گزینه اش را توش دیدم ولی امتحان نکردم: شما یک امتحان بکنید بد نیست!! به احتمال زیاد میشه.
همچنین با نرم افزار winrar هم به راحتی میتونید فایل iso رو extract کنید.
اگه ممکنه یه توضیح بدید که با winrar چطوری باید این کار رو کرد من نتونستم winrar فایل ایزو رو نمی خونه ...
آره تست کردم فایل ایزو رو اکسترک می کنه ...
مرسی ...
شما فایل رو open with کن با winrar. اگه خوند مشکلی نداره اگه نخوند حتما خرابه.
یه سوال:
من یه چند تا فایل رکورد شده دارم ts هست. اینو تبدیل میکنم حجمش خیلی خوب میاد پایین ولی با nero vision که میخوام رایت کنم حجمشو یک و نیم گیگ نشون میده. تبدیل شدش 300 مگ بیشتر نیست. چرا؟
سلام بچه ها
من توی رایت فایلهای دیتا روی dvd به مشکل برخوردم.
میخوام یه سری فایلهای iso و rar رو روی دی وی دی بریزم.از گزینه data dvd هم برای رایت استفاذه میکنم.
اما مشکل اینجاست که در حین عمل رایت پیغام Book Type automatically set to: DVD-ROM میاد و روی 4% میمونه و دیگه اصلا تکون نمیخوره. حتی 1 ساعت بعد هم اصلا تکون نمیخوره.
ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه....
سلام پسرها
آدرس دقیققی نمیتونم بدم ولی تو گوگل جستجو کردم. تو برو لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اگه زبون خارجی نفهمیدی بده تو قسمت انجمن ترجمه بده ترجمه کنن واست
در ضمن شاید از دستگاه باشه شاید از نرو شاید از ویندوز. در ضمن سرعت رایت رو هم تغییر بده.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)