تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 122 اولاول ... 387884858687888990919298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1215

نام تاپيک: »» كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی نرم افزارهای بازيابي اطلاعات

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض کمک فوری

سلام، چطور می تونم فایل هایی با پسوند gho که متعلق به norton ghost هستند بازیابی کنم، کدام نرم افزار بازیابیو استفاده کنم؟ ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام تو رو خدا به دادم برسید من چیزی حدود 1 گیگ فایل متنی مربوط به آفیس تو document داشتم که اشتباهی پاک شدن حالا بهترین برنامه که 100% برشون گردونه چی هست تو رو خدا به دادم برسید خیلی مهمه با برنامه get data برنگشت.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام تو رو خدا به دادم برسید من چیزی حدود 1 گیگ فایل متنی مربوط به آفیس تو document داشتم که اشتباهی پاک شدن حالا بهترین برنامه که 100% برشون گردونه چی هست تو رو خدا به دادم برسید خیلی مهمه با برنامه get data برنگشت.
    از نرم افزار زیر استفاده کنید گزینه خوبیه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

4. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام چی کار کنم اطلاعات کاملا پاک بشه ؟
    جای این سوال در این تاپیک نیست دوست عزیز
    اگر میخواهید اطلاعات پاک بشه و دیگه قابل دستیابی نباشه از نرم افزارهایی مثل Eraser میتونید استفاده کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام به همه من چن وقت پیش عکسها مو ریختم توی یک از ادرایوها عکسها تا مدتی حدود یکسال بودن و بدون هیچ مشکلی میشد دیدشون ، کپی کنی ، یا چاپشون کنی ، اما حالا بعد از اینکه یکبار ویندوزم دچار مشکل شد دیگه نتونستم عکسها رو ببینم ، ویندوز رو به هر نحوی بود تعمیرش کردم و با خوشحالی بسیار رفتم که عکسها رو بردارم بریزم توی یه سی دی اما روفتم و پوشه رو باز کردم دیدم همه عکسها اونجاست اما وقتی خواستن ببینمشون وروش کلیلک کردم عبارت NO PREWIEW رو نمایش میده ، حالا نمیدونم چیکار کنم ، میشه برشون گردوند یا نه ، عکسها با همون سایز با همون اسماشون موجوده و لی باز نمیشن - با تشکر از همه

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام به همه من چن وقت پیش عکسها مو ریختم توی یک از ادرایوها عکسها تا مدتی حدود یکسال بودن و بدون هیچ مشکلی میشد دیدشون ، کپی کنی ، یا چاپشون کنی ، اما حالا بعد از اینکه یکبار ویندوزم دچار مشکل شد دیگه نتونستم عکسها رو ببینم ، ویندوز رو به هر نحوی بود تعمیرش کردم و با خوشحالی بسیار رفتم که عکسها رو بردارم بریزم توی یه سی دی اما روفتم و پوشه رو باز کردم دیدم همه عکسها اونجاست اما وقتی خواستن ببینمشون وروش کلیلک کردم عبارت NO PREWIEW رو نمایش میده ، حالا نمیدونم چیکار کنم ، میشه برشون گردوند یا نه ، عکسها با همون سایز با همون اسماشون موجوده و لی باز نمیشن - با تشکر از همه

مشکلتون نادر هست
    شما از چند نرم افزار خوب تو این زمینه برای بازگردانی عکس ها استفاده کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنونم از زحمتی که کشیدی اما هیچ یک از برنامه ها کارساز نبود ، شرمنده که به زحمت افتادید ، بازم از همتون ممنونم ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام.
    من حدود 1000 تا فایل موسیقی داشتم که کاملا از روی هارد پاک شدن.
    بلافاصله با نرم افزار Undelete ریکاوریشون کردم ولی مشکل این جاست که اکثر فایل ها به هم خوردن یعنی اسم فایل یک موسیقی و خود فایل یه چیز دیگه.یا بعضی ها از وسط یه آهنگ دیگه شروع می شن.بعضی هم هم با همدیگه ترکیب شدن.
    میخواستم بپرسم که نرم افزاری مخصوص بازیابی موسیقی نیست؟من چه طوری این ها رو درست ریکاوری کنم؟
    ویرایش:یک نکته ی جالب فهمیدم:فقط اون آهنگ هایی که تایتل داشتن سالم موندن.ولی بقیه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام.
    من حدود 1000 تا فایل موسیقی داشتم که کاملا از روی هارد پاک شدن.
    بلافاصله با نرم افزار Undelete ریکاوریشون کردم ولی مشکل این جاست که اکثر فایل ها به هم خوردن یعنی اسم فایل یک موسیقی و خود فایل یه چیز دیگه.یا بعضی ها از وسط یه آهنگ دیگه شروع می شن.بعضی هم هم با همدیگه ترکیب شدن.
    میخواستم بپرسم که نرم افزاری مخصوص بازیابی موسیقی نیست؟من چه طوری این ها رو درست ریکاوری کنم؟
    ویرایش:یک نکته ی جالب فهمیدم:فقط اون آهنگ هایی که تایتل داشتن سالم موندن.ولی بقیه...
    کسی نیست به من کمک کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    یه هارد اکسترنال A_DATA 320 دارم که دیروز که وصل کردم ارور داد که باید format بشه .یکی از دوستان بخش سخت افزار گفتند که هاردو باز کنم و به عنوان هارد داخلی وصل کنم که باز هم اطلاعاتم نیومد!!! بهترین نرم افزاری که بشه باش اطلاعتو برگردوند چیه ؟ این کاریه که کسی مثل من هم میتونه بکنه یا خیلی تخصصیه؟! چون همه مغازه دارا میگن خودتون نمیتونید و کار سختیه..نکنه به خاطر اینه که میخوان پول زیاد بگیرن میگن بیارین پیش خودمون!؟!؟
    کمک
    Last edited by m_sport; 22-04-2011 at 00:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •