یه زنو مرد بعد از مدت ها بچه دار میشن،آقاهه خیلی خوشحال بچشو هی مینداخته بالا میگرفته.
همین کارو که میکرده بچش یهو میافته توی خونه همسایه.
خانم همسایه بچه رو میاره بالا،میگه:اگه یه باره دیگه بچتون رو بندازید اینور پنچرش میکنم.![]()
یه زنو مرد بعد از مدت ها بچه دار میشن،آقاهه خیلی خوشحال بچشو هی مینداخته بالا میگرفته.
همین کارو که میکرده بچش یهو میافته توی خونه همسایه.
خانم همسایه بچه رو میاره بالا،میگه:اگه یه باره دیگه بچتون رو بندازید اینور پنچرش میکنم.![]()
مشترک گرامی: مسانه ی شما پر شده است لطفا هر چه سریعتر نسبت به تخلیه ی آن اقدام نمایید. ( سازمان کنترل نا محسوس شب ادراری )
به خروسه میگن مرغ چند حرف داره؟ میگه : قربونش برم حرف نداره!
چشمهای درشت و زیبایت را که به من می دوزی و با لبهای زیبا آواز می خوانی . احساس می کنم که بیش از همیشه عاشقت هستم . تو زیبا ترین قورباغه ی این برکه ای
این سیب، بهترین سیب، شکل سیب، سر سیب، کار سیب، گذاشتن سیب، یه سیب، آدم سیب، الافه سیب.
حالا سیب هارو حذف کن. از اول بخونش!
تو مثل خورشید هستی. می دونی چرا؟ چون با همون نگاه اولت می شد فهمید که از پشت کوه اومدی!
بيا مثل دوتا كبوتر پر بكشيم بريم روي بلندترين درخت لونه كنيم... بعد تو تخم بذار، منم ميرم گوجه مي خرم يه املت توپ بزنيم تو رگ!
اختراعی که برای جبران اشتباهات بشر درست شده چيست؟ طلاق
میدونی فرق دیازپام با چشات چیه اینکه دیازپام آرومم میکنه اما چشات داغونم میکنه
اگه کسی دستت رو گرفت و قلبت لرزید برای عاشق شدن عجله نکن شاید بابا برقی باشه، روابط عمومی شرکت توانیر
بر سر راهت دامی از عشق پهن کردم، ولی تو با سرعت از کنارش رد شدی و گفتی: میگ میگ!
هه هه هه...
ببخشید، یه لحظه تو رو تو ذهنم تجسم کردم، نتونستم جلوی خنده مو بگیرم!
همه شب صورت خود را به خدا خواهم کرد از خدا خواهش دیدار تو را خواهم کرد تا که جان دارم و بر سینه نفس می اید برتو و عشق تو ای دوست وفا خواهم کرد
اگر دنیای ما دنیای سنگ است بدان سنگینی سنگ هم قشنگ است اگر دنیا ما دنیای درد است بدان عاشق شدن از بحر رنج است اگر عاشق شدن پس یک گناه است دل عاشق شکستن صد گناه است.......
اگه با بودن من باغ تو ویرونه میشه/ میرم اما میدونم دل بی تو دیوونه میشه
یادت در فکر من عشقت در قلب من و عطر تو در میان لحظه های زندگی ام جاریست!!!!
عشق جزیره ایست در آبهای دوردست.
خوشگل! Sms نخون، پارو بزن!
1000 بار 900 جمله عاشقانه را در 800 جای مختلف برای 700 نفر به 600 زبان گفتم 500 نفر آنها را خواندند و بوسیدند 400 ماشین چاپ در 300 زبات در 200 برگ ترجمه کردند 100 بار برای تو در 90 روز روزی 80 بار تکرار کردم 30 تای آن را آموختی 20 مرتبه از تو 10 سوال کردم 9 بار به 8 سوال من 7 جواب مختلف دادی در فاصله 6 روز 5 مرتبه 4 دفعه تو را به سر کوچه خواندم 2 ساعت خواهش کردم که یک بار بگویی دوستت دارم
صبر کن عشق زمين گير شود بعد برو . يا دل از ديده تو سير شود بعد برو . تو اگر کوچ کني بغض خدا ميشکند . صبر کن گريه به زنجير شود بعد برو
تقصیر دلم چیست اگر روی تو زیباست حاجت به بیان نیست که از روی تو پیداست من تشنه یک لحظه تماشای تو هستم افسوس که یک لحظه تماشای تو رویاست
عشق عینك سبزیست كه كاه را یونجه می بیند
به ژاپنیه میگن رفتی قزوین گردش قزوینو چجوری دیدی؟ میگه ناشی باشی تاشی توشه
چهارشنبه سوری هر آتیشی که دیدی به یاد قلب منم باش آخه از دوریت بدجوری آتیش گرفته
به ترکه مي گن کجاي تهران مي شيني ؟ مي گه هرجا خسته شدم
ترکه كليدش رو تو ماشين جا ميگذاره، تا بره كليد ساز بياره زن و بچش دو ساعت تو ماشين گير ميكنن
چندي ست که بيمار وفايت شده ام …... در بستر غم چشم به راهت شده ام …... اين را تو بدان اگر بميرم روزي …... مسئول تويي که من فدايت شده ام
یه یارو میره قز... ، میبینه یه بچه آویزون کردن ورودی شهر. میره میدون مرکزی شهر، میبینه سه تا بچه هم اونجا آویزون کردن، از یکی میپرسه جریان این بچهها چیه؟
قز...یه میگه: ببم جان، اینا جوایز بانک صادراته!!!
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
ملت به آمریکا پشت می کنن. قز....ها میرن اقامت دائم آمریکا میگیرن!!!!!
جایزه ی بانک های قز... :نفر سوم ۵کودک نفر دوم ۱۰کودک نفر اول کلید طلایی یک مهد کودک
هموطنه میره داخل اتوبوس میله رو میگره و وای میسته.یکی بهش میگه این همه صندلی خالی اینجاس چرا میله رو گرفتی .میگه : قربونت برم تا نیم ساعت دیگه همین میله هم گیرم نمیاد!!!!!
یکی از شهرهای ایران زلزله میاد،هموطنه زنگ میزنه مسئولیتش رو بر عهده میگیره!!!
تو این اس ام اس ها منظورتون از (هموطنه، غضنفر،و ...) همون .... است اره ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه؟؟؟؟
دعای غضنفر : خدایا ما فقط تورو داریم پس مواظب خودت باش !!!
شنیـــدم آدم شــــدی , ناراحــــت شــــدم
.
.
.
.
.
اما بعد تحقیق کردم دیدم شایعه بوده
.
.
.
.
.
.
هنــــوزم فـــــرشـــــتــــــه ای !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)