من یه کانورتر میخوام که با سرعت زیاد فایلهای DVD رو به سایر فرمتهای ویدئویی تبدیل کنه . برنامه هایی که من با اونها کار کردم حدود 2 ساعت طول میکشه تا یه فیلم دی وی دی رو کانورت کنه مثل any dvd converter
من یه کانورتر میخوام که با سرعت زیاد فایلهای DVD رو به سایر فرمتهای ویدئویی تبدیل کنه . برنامه هایی که من با اونها کار کردم حدود 2 ساعت طول میکشه تا یه فیلم دی وی دی رو کانورت کنه مثل any dvd converter
از این همه متخصص نرم افزار تو انجمن یکی نیست جواب منو بده ؟
خیلی به این کانورتر نیاز دارم
سرعت بیشتر بستگی به فرمت مقصد شما داره
از صفحه ی اول Magic DVD Ripper رو تست کنین
سلام
لطفا بهترین کانورتر تبدیل mpeg-a,mpegav,mpeg و . . . به 3gp رو برام بذارین
سلام
دوستان من یه کانورتر میخوام که فقط یه کار رو انجام بده. اونم تبدیل wma به mp3
لطفا کرک هم باشه![]()
سلام
اینجا میشه درخواست کانورتور صوتی کرد یا فقط مال تبدیل فورمت های فیلمه؟
من یه کانورتور میخوام که موزیکهایی رو که با مدیا پلیر گوش میدم رو با فورمت mp3 بریزم تو گوشی موبایلم و گوش کنم. ممنون میشم اگه یه نرم افزار خوب تو این زمینه به من معرفی کنین.
کلی برنامه هستش تو پست اول از یکی استفاده کن.Total Video Converter پیشنهاد میشه
سلام
يه كانورتر مي خوام كه فايلهاي flac رو به mp3 تبديل كنه با كمترين افت كيفيت .(jetaudio اين كار رو مي كنه ولي flac 1000 kbps رو فقط به mp3 320 kbps تبديل مي كنه!!!)
ممنونم
شما با این تبدیل احساس میکنی کیفیت کم شده؟ لزوما پایین اومدن بیت ریت به معنی افت کیفیت نیستش mp3 از روش های فشرده سازی و انکودینگی استفاده میکنه که با بیت ریت کمتر کیفیت بهتری رو میده.مثال واضح ترش فرمت دایویکس هستش یه فیلم معمولی رو با استفاده از کدینگ دایویکس میشه 700 مگ یا حتی کمترش کرد در حالی که تو فرمت (VCD(MPEG 1 فیلم معمولا تو 2 سی دی میاد و حتما میدونی که کیفیت تصویر دایویکس بیشتر از vcd هستش یعنی با بیت ریت کمتر کیفیت بهتری رو داره
سلام
آره من این احساس رو با داشتم ، به طور کاملا واضح. در ضمن به خاطر تنها ضعف فرمت mp3 که lossy بودنش هست اگر اشتباه نکنم با توجه به معنی این کلمه mp3 کمی از حجمی که به فایل اختصاص داده رو تلف کرده. حالا آیا mp3 بالای 320 هم میشه؟ اگه آره پس اون کانورتر رو میخوام.
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)