این نسخه دو هفته زود تر هست
بله میدونم ، منظورم این بود که ممکنه طرف درخواستش رو قبول نکنه![]()
این نسخه دو هفته زود تر هست
بله میدونم ، منظورم این بود که ممکنه طرف درخواستش رو قبول نکنه![]()
اول سوال دومتون برای همه همینطوریه هیچ جارو غیر از خونتو و جاهایی مثل باشگاهو استخرو نشون نمیده ببین کلا جاهایی که شغل بهت میده رو نشون نمیده
سوال اولتونم باید پول کافی داشته باشید برای اینکار بعد روی یه جایی که بهتون شغل میده کلیک کنید اینو بزنید:become a partner اگه پول نداشته باشید این گزینه نمیادا!!!
لطفا اول سرچ کنید این موضوع 10 بار به بحث کشیده شد
مگی جان شهررو تست نکردید؟![]()
مسابقه فقط در گروپ مخصوص وجود داره لطفا سوالاتتون رو اون جا در این مورد بنویسید و باعث اسپم نشید
بچه ها چرا توی لیست ماشینای من لیموزین وجود نداره هم توی خیابون دیدم هم توی یه ترایلر از سیمس 3 توی یوی توب اما اونجا نیست سیدیم مشکل داره؟که برا شمام همینه یعنی چی؟!
بچه ها سنگ نوشته دیده بودید؟حالا ببینید!طبق شواهد به دست آمده توسط سیمم این سنگ نوشته مربوط میشه به انسان نخستین خواهش می کنم کف نزنید
خوب اینم عکسی که قولشو داده بودم برای دوستان که ببینند این عکس انداختن و اینا چجوریه فقط اگه میبینید 2 نفر بیشتر نیست دلیلش اینه که ساعت 3 نصفه شبه دیگه سگم بهش شلاق بزنی نمیاد بیرون اینا رفتگرن فکر کنم:
خوب اینجا هم ماهو مشاهده میفرمایید اگه ندیدید ببینیدماه به سمت پایین میره تا خورشید طلوع کنه:
ماه غروب کرده و اکنون خورشید در حال بالا آمدن است تا طلوع کند!:
![]()
Last edited by Zende; 06-06-2009 at 18:44.
چه حرفایی میزنین دیگه مسابقه جذاب نیست!
من خودم سره پیری Collecter Helper رو گرفتم دیگه همرو جمع کردم و بعدش دیدم وقت تلف کنیه همرو فروختم![]()
الانم دارم روی Gardening کار میکنم واقعا این Collecter Helper چیزه خوبه الان یک تخم پیدا کردم که ماله لول 9 هست من الان لول 7م که اگه بشم احتمالا به چیزایی جالبی میرسم!
سلام
بچه ها من خیلی ناراحت و دپرسم !!! :(
سیمزی که گرفتم 2 تا دی وی دی هستش که پر از فایل یا zip هستش و فایل های داخلش فرفت iso
وقتی با برنامه ی magicIso فایلشو باز کردم محتویات بازی رو که میشد حالا نصبش کرد نشون داد ولی نمی دونم چرا وقتی میزنم نصب بشه همش error های مسخره میده و نمیداره برنامه ی install اجرا بشه !!!
چی کار کنم من ؟!!! ( گریه )
مشکل از کجاست ؟ ممکنه سیستمم مشکل داشته باشه ؟!!!!
ميشه چند تا از شماره سريال بازي بنيويسيد
ممنون ميشم
این سیمزه که الان هست توی ایران و توی این فروشگاه اینجا هم هست و دو دی وی دیه نسخه ی نهاییه؟
ممکنه مشکل از سیستم باشه حالا اروروشو بنویس
اینم برای سیم لوو جان:
AB4C-2CKS-BK5M-WBKR-NRLD
J6R9-KY7J-EFJ8-NEF6-ARLD
KJ66-Z492-XRUA-NXRW-CRLD
FQ2A-QNYK-7LVZ-C7LX-3RLD
سلام به هر حال بعد از یک هفته سیمز من هم رسید.(البته از یی سی نه)حجمش 5.5 گیگه.
من یه مشکل دارم. وقتی حدود 20 دقیقه بازی می کنم خود به خود بدون اروری خارج میشه (کمک) و تو بازی یه جورایی افت فریم دارم چی کار کنم؟
cpu=q6600
ram=4g
vga=512ddr3
NVIDIA GeForce 9500 GT
ویندوز من هم ویستای 64 بیتیه.
با سلام
آقا چطور میشه یه object جدید به sims 3 اضافه کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)