تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 241 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام

چند سوال از آقا مهدی داشتم:
    1-در ارتباط با ویروس جدید sality که پدر همه کامپیوترها رو در آورده
    2-ویروسی که دو فایل مخفی تو همه درایوها ایجاد می کنه به اسم: cqdis.cmd , autorun.inf
    3-اگه یک کامپیوتر یک فلش رو می شناسه اما فلش دیگه رو نمی شناسه که همین فلش رو باز سیستم دیگه ای می شناسه مشکل از چیه؟
    4-چرا وقتی یک فایل html که قبلا روی سیستم ذخیره کردیم رو باز می کنیم پنجره open with ظاهر میشه؟
    5-طریقه آپدیت دستی انواع آنتی ویروس ها (مثلا نود 32 رو یک جایی که اینترنت پر سرعت داشته آپدیت کردیم فایلهای آپدیت رو کجا می ریزه که آونهارو برداریم و به محل مشابه در سیستم دیگه کپی کنیم تا نود اون سیستم هم آپدیت بشه) من این کار رو برای سیمانتک بلدم می خوام ببینم برای بقیه هم میشه؟

با تشکر
    لطفا جواب سوال هامو بدین
    هومن
    سلام هومن جان

برای این نوع ویروس هایی که عنوان کردی انتی ویروس نود 32 ورژن 3 اگه اپدیت شده باشه عملکرد قابل قبولی داره
    توی صفحه اول همین تاپیک برای حل مشکل open with برنامه هایی معرفی کردم . در ضمن احتمال اینکه فایلهای html الوده باشن خیلی زیاد هست
    در واقع یکی از دلایل اصلی ویروس شدن سیستم ها وجود همین فایلهای html است .

برای سوال اخر هم بهتره توی تاپیک زیر مطرح کنی تا دوستان بتونند بهتر راهنمایی کنند .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhle007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گاهی تهران ، گاهی اهواز

پيش فرض

سلام

اگه این قسمت از Hidden غیر فعال باشه یعنی فایهلهای شما سوپرهایدن شدن . توی صفحه اول همین تاپیک روشهایی را برای حل این مشکل گفتم .

مثلا می تونید فایلهای که سوپرهایدن شدن را با دستور زیر از این حالت خارج کنید . دستور زیر را توی run بنویسید .

attrib +R +A +S +H X://path file name

به جای x نام درایو را باید بنویسد
    به جای path file name باید مسیر و نام فایل را بنویسید .

اگه براتون این کار سخته اسم و مسیر فایلها را بزارید اینجا تا براتون یه فایل batch دست کنم تا مشکل حل بشه .

موفق باشید .
    خب آخه قربونت برم فایلها که یکی دو تا نیستند که...
    اگه بخوام حتی مسیرشون رو بذارم خیلی طول میکشه
    راه حل ساده تری سراغ ندارید
    من خودم یه راه حل توی سایت زیر دیدم ولی سر در نیاوردم ، شما یه زحمت بکش اینجا رو ببین برای ما هم یه توضیح بده ممنونت میشم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

خب آخه قربونت برم فایلها که یکی دو تا نیستند که...
    اگه بخوام حتی مسیرشون رو بذارم خیلی طول میکشه
    راه حل ساده تری سراغ ندارید
    من خودم یه راه حل توی سایت زیر دیدم ولی سر در نیاوردم ، شما یه زحمت بکش اینجا رو ببین برای ما هم یه توضیح بده ممنونت میشم

کد:
    سلام

چیزی تو اون سایت ندیدم . می تونی ادرس دقیقش را بدی

اگه از هر کدوم از درایوهات یه عکس بزاری فایل batch را برات درست می کنم .

راه ساده ای به نظرم نمی رسه .

موفق باشی .

داره خودمونی میشه shasusa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

12 خيلي ممنون

مهدي جان واقعا از كمكت ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان محترم
    بعضی وقتها صدای دینگ دینگ روی سیستم میاد و بدون اینکه کاری کنم نرم افزاری که باهاش کار میکنم کوچک وبزرگ یا بسته میشوند یا یک چیزی مینویسه بی معنی مثل 0000000000000 تایب میکنه نمیدونم چکار کنم دیگه دارم شدیدا کلافه میشوم
    خواهشا کسی اطلاع داره کمک کنه
    یعنی کسی راه حلی واسه مشکل ما نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhle007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گاهی تهران ، گاهی اهواز

پيش فرض

سلام

چیزی تو اون سایت ندیدم . می تونی ادرس دقیقش را بدی

اگه از هر کدوم از درایوهات یه عکس بزاری فایل batch را برات درست می کنم .

راه ساده ای به نظرم نمی رسه .

موفق باشی .
    آدرس سایت که همینه...
    راه حلی هم که گفته اینه که از داس وارد بشیم و یه جمله رو تایپ کنیم ، ولی من مشکلم اینه که توی داس نمیتونم بیام سر خط و جمله جدید رو تایپ کنم ( شما نمیدونی باید چه جوری بیایم سرخط ؟ )

منظورتون از گذاشتن عکس از درایو اینه که با نرم افزارهای مثل ALcohol120% ازشون image بگیرم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

آدرس سایت که همینه...
    راه حلی هم که گفته اینه که از داس وارد بشیم و یه جمله رو تایپ کنیم ، ولی من مشکلم اینه که توی داس نمیتونم بیام سر خط و جمله جدید رو تایپ کنم ( شما نمیدونی باید چه جوری بیایم سرخط ؟ )

منظورتون از گذاشتن عکس از درایو اینه که با نرم افزارهای مثل ALcohol120% ازشون image بگیرم؟
    سلام

خب عزیزم اون روشی که می گی توی اون سایت گفته همین روشی هست که من دارم بهت می گم .

اگه دوست داری از اون روش استفاده کنی مانعی نیست . مهم اینه که مشکلت حل بشه .

برای رفتن به سر خط توی داس دستور زیر را جلوی خط تایپ کن و کلید اینتر را بزن

کد:
    موفق باشی

8. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

همه راههايي را كه براي پاك كردن ويروس show hiden file شما پيشنهاد كردين را انجام دادم ولي نتيجه اي نداشت وقتي پنجره جدید باز شده گزینه View را انتخاب مي كنم و بروی گزینه Show hidden files and folders کلیک مي كنم تا دایره آن توپر شود .
    کمی پایینتر تیک گزینه Hide Protected Operationg System Files را بر مي دارم. و ok مي كنم وقتي روي درايو كليك راست مي كنم اولين گزينه نوشته auto play و اون كلمات نامفهومي كه عكس اون رو هم گذاشتين وجود ندارد وقتي open مي كنم يك درايو رو هيچ فايل autorun.inf وجود ندارد و باز منوي tools به حالت قبلي برگشته ممنون مي شوم كمكم كنيد

در آغاز فعالیت mahdir_12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض نمیدونم

با سلام خدمت دوستان
    اومدم تا یه مطلبی رو از شما بپرسم..! جایی از این تاپیک هست که روش پاک کردن ویروس رو دستی آموزش بده..البته نه ویروسهای ساده و قدیمی، ویروسهایی که جدیدا انتشار پیدا کرده اند. در واقع روش فعالیتشون برام مهمه، اگه ممکنه لینکی از این تاپیک یا سایت رو بهم بدین...
    به عنوان مثال من خیلی وقته که رو کامپیوترم آنتی ویروس نصب نکردم و با ویروسهایی که وارد کامپیوترم شده اند مقابله کرده ام و هیچ چیزشان مرا به تعجب وا نداشت جز یه مطلب، دو نوع ویروس دیده ام که در پروسسها اسم فایل اجراییشون نیست و خیلی عجیب که حتی نرم افزارهای مختلف به عنوان taskmanager هم این پروسس رو نشون نمی دهند
    خب اولین ویروسی که به این شکل بود "کظم غیظ" بود که با اینکه نفهمیدم چطوری اینکارو کرده ولی فهمیدم کجا در رجیستری نشسته که در winlogon ، مقدار متغییر shell رو که باید explorer.exe باشه تغییر داده و بعد از explorer.exe اضافه کرده virus.exe که مسیرش هم در %systemroot% بود ولی به هر حال در پروسسها چیزی به نام virus.exe نبود که اگه هم بود خیلی احمقانه می نمود
    دومیش هم ویروسیه که خودم روی کامپیوترم پاکش کردم ولی راسیاتش نفهمیدم چطوری!!!! اما روی کامپیوتر چندتا از دوستانم که بود اصلا نفهمیدم اسم ویروس چیه چون برای هر فایل اجرایی که با autorun میساخت اسمش جدید بود و حتی در اون autorun هم همون اسم فایل اجرایی جدید ثبت شده بود، به هر حال اصلا در پروسسها نیست و اسمش هم نمیتوان فهمید و البته حجمش 168kb و 217kb است که امیدوارم هرچه هست فایل هسته این ویروس هم همین حجم رو داشته باشه....به وسیله حجمشان هم نتونستم پاک کنم چون search رو ریخته بود بهم...!!؟؟
    فقط اگه بدونم اینا که تو پروسسها نیستند و شاید یا حتما در رم نشسته اند چطوری میشه دیدشون و یه احوالپرسی ازرشون کرد...
    بسیار ممنون و عذر میخوام که زیاده گفتم

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام پست اول رو با دقت خوندم.
    من هر موقع می خوام درایو ها رو باز کنم یه پنجره جدید وا میشه
    بعد روش رایت کلیک می کنم اون جوری که تو پست اول هست نمیاد
    بعد این که من یه درایو رو فرمت کردم و خیلی سریع بازش کردم ولی باز هم یه پنجره جدید وا میشه
    چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •