تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 737 اولاول ... 387884858687888990919298138188588 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اولا تفاوت قیمت که دلیل نیست. در ضمن 206 بعد از این سهمیه بندی تخمی گرون شد وگرنه قیمت اردیبهشت 86 رو بگیر. تیپ 5 همش 13600000بود اما الان شده 18000000یا تیپ 6 از 14 شده 20 میلیون حتی اس دی هم همینطور من v8 گرفتم شهریور 86/ 14400000 ولی الان شده 18500000 و قیمت قبلشون با ریو فقط 2 میل اختلاف داشته.به هر حال خواستم بگم قیمت زیاد پژو ربطی به بهتر بودن اون از ریو نداره.

آره ریو سوار شدم.
    اما فکر کنم نظر من و شما سلیقه ایه چون من واقعا با 206 که دارم راحتم و تا بین ماشین هایی که داشتم از بین اونا از 206 بیشتر از همه راضی بودم(فرمون نرم و فوق العاده/گیربکس رویایی/و....وقتی سوارش می شم خیلی لذت می برم ولی از ریو اصلا لذت نبردم و زود ردش کردم.به هر حال مربوط می شه به سلیقه ها. موفق باشید
    این چه طرز حرف زدنه مرد مومن؟ اینجا یه انجمن عمومیه که ممکنه خانم هم توش بیاد !!!
    وگرنه من هم هزار تا از این حرفا بلدم.
    در ضمن خوب اون زمان هم قیمت ریو حدود 10 و 900 تا 11 تومن بود...

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

شماها بر چه اساسي ميگين 405 بهتر از ريو هستش؟
    امنيت ؟ شتاب؟ موتور ؟ جديد بودن؟
    بابا به زور كه نگفتن بيايد نظر بديد ميديد هم رو هوا نديد يهو بيايد بگيد پرايد از ريو بهتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ا حرفای این دوستمون(pesar-dokhtarkosh) رو زیاد جدی نگیرید . من همون اول وصله ریو ستیزی به این بابا زدم و حالا ایشون خودشون دارند به این مهم جامه عمل میپوشونند .
    پدر جان , مگه مجبوری بیخودی نظر بدی .

من چون تجربه ریو ستیزی رو بارها وبارها دیده بودم برای همین پیش خودم گفتم اینجا هم آخرش شر درست میشه . این عادت ماست که به جای تعامل به هم بیحرمتی کنیم . وقتی کسی پا برهنه میپری وسط میگه فلان ماشین بده و فلان ماشین خوبه و در پی اون هیچ مبنای علمی هم نداره خوب معلومه که از جانب دیگران تو دهنی میخوره (شایدم فحش بخوره )

ضمنا" یکی از دوستان در تاپیک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اشاره ای به دلایل گرانی و بی کیفیتی برخی خودروها کرده بودند ...
    بنده فکر میکنم تا حدی بشه گفت برخی تعصبات کورکورانه , مثل معدود نظرات این تاپیک میتونه بر رفع شبهه دوستمون در تاپیک فوق الذکر کمک کنه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چه خوبه که وقتی حرفی میزنیم در پی اون دلایل خود رو هم اتخاذ کنیم 405.. نه از لحاظ قدرت و نه از لحاظ کیفیت, در مقابل ریو نقطه قوتی نداره.
    اولا" که ریو دارای تکنولوژی بسیار بسیار جدیدی است و به قول معروف بروز تره (تقریبا" 15سال از جی ال ایکس جلوتره ) و میشه گفت تکنولوژی 2004 هست. این باعث میشه از حتی از 206 هم مدرنتر به حساب بیاد .
    دوما"ریو 9 کیلو از جی ال ایکس سنگینتره و دارای تعلیقی صد در صد بهتره که به تأیید سازمان گسترش نوسازی رسیده .(اگه خواستید آمار رو هم آپلود میکنم)

سوما" امروزه نمیشه گفت مبنای ساخت خودرو , تنها و تنها حجم موتورهست و بس که بگیم 405 حجم موتورش بیشتراز ریو هست پس قدرتش بیشتره و فلانه و چنانه ... ( بعضی آدمای ناشی از این حرفا میزنن )
    از عوامل بالابردن راندمان یک خوردو میشه به :
    کاهش وزن موتور خودروها , تعدد سوپاپها ، نوع برنامه انژکتورها و برق رسانی اونها , استفاده ازتکنولوژیهای مرسومه مانند Doac و غیره اشاره کرد .
    ریو با موتور 1500 سی سی و 16 سوپاپ قدرتی معادل 97 اسب بخار در دور 5500 به شما بازده کاری میده و 405 با موتور 1800 سی سی 100 اسب در 6000 دور به شما بازده کاری میده .
    شما توجه کنید : مبنای تعریف حداکثرقدرت خودرو, در دوری که کارخونه تأیین میکنه ، لحاظ میشه که در خودروی ریو دور5500 است , و در خودرو جی ال ایکس دور 6000 است . اگه ریو را بخواهیم به صورت فنی بررسی کنیم و مبنای 6000 دور را محاسبه کنیم قدرت واقعی ریو فراتر از اینها خواهد بود .
    از این رو ریو میتونه به راحتی با 405 و سمند و 206 تیپ دو و سه و حتی گل رقابت کرد .

جالبتر اینکه: در هفته ای که گذشت کاهش قیمت 405 و افزایش قیمت ریو از عوامل توجه بیش از پیش به این خودرو و منفور شدتر شدن 405 در نزد عوام الناس است .

ضمنا" تیم سایپا همین چند روز پیش , تنها و تنها با خودوری ریو در مسابقات رالی مازندران توانست یکی از بهترین امتیازات رو در بین رقیبانش کسب کنه( تلویزیون هم برخی قسمتهای رالی رو نشون داد) که دربین رقیبان فولکس گل و آوانته به چشم میخورد. اونوقت بعضی ها پا برهنه میپرن وسط میگین جی ال ایکس از ریو و بهتره و از این مهملات . آخه رو چه حسابی چه کتابی بهتره ؟!؟!؟؟!

من حاضرم بر سر این که جی ال ایکس از ریو بهتره یا نه, با هر کسی که دعوی این قضیه رو داره مناظره کنم . چو هم این دو خودرو را داشتم و هم فی خالدون دوتاش رو در آوردم و بررسی کردم و دیدم ریو بهتره .

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ا حرفای این دوستمون(pesar-dokhtarkosh) رو زیاد جدی نگیرید . من همون اول وصله ریو ستیزی به این بابا زدم و حالا ایشون خودشون دارند به این مهم جامه عمل میپوشونند .
    پدر جان , مگه مجبوری بیخودی نظر بدی .

من چون تجربه ریو ستیزی رو بارها وبارها دیده بودم برای همین پیش خودم گفتم اینجا هم آخرش شر درست میشه . این عادت ماست که به جای تعامل به هم بیحرمتی کنیم . وقتی کسی پا برهنه میپری وسط میگه فلان ماشین بده و فلان ماشین خوبه و در پی اون هیچ مبنای علمی هم نداره خوب معلومه که از جانب دیگران تو دهنی میخوره (شایدم فحش بخوره )

ضمنا" یکی از دوستان در تاپیک
    کد:
    اشاره ای به دلایل گرانی و بی کیفیتی برخی خودروها کرده بودند ...
    بنده فکر میکنم تا حدی بشه گفت برخی تعصبات کورکورانه , مثل معدود نظرات این تاپیک میتونه بر رفع شبهه دوستمون در تاپیک فوق الذکر کمک کنه ...
    بسيار جالبه، پس شما هروقت احساس كنيد شخصي (حتي اگرواقعا) حرفش اشتباه باشه، با لحن توهين آميز، خواهر و مادرش رو مورد خطاب خودتون قرار ميديد نه؟
    من نميدونم چطور مديران ما ميتونن همچين چيزي رو تحمل كنن! ايشون اگه قرار نيست بن بشه، پس حتمامن بايد بشم
    حاضرم پسورد كاربريم رو به هركي بدم تا بياد و inbox بنده رو بخونه كه اين آقاي به ظاهرفاضل، چه باطن زيبايي دارن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این عکس هم بنده هدیه میکنم به علاقمندان 405 و امیدوارم تیر خلاصی باشه به بدن بیجان این خودروی افسانه ای .

انفجار کپسول گاز و در پی اون خسارات جانی و مالی :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینم لینک اصلی برای دیدن همه عکسها

کد:

داره خودمونی میشه padjacent's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

منم با ریو موافقم.ماشین بسیار خوب و قشنگیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dokhtaroneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کسرا خان بهتره به خاطر حفظ شخصیتمون هم که شده دیگه چیزی نگیم.چون حتما فحش می خوریم.اونم از نوع خواهر و مادر!!!!!!!!!!!!!!!
    به هر حال دیگه من چیزی از ریو نمی گم آنچه که عیانه چه حاجت به بیانه. به هر حال خودت رو بکشی هم اون ریو لگنت به گرد 206 اس دی من نمی رسه.
    Last edited by dokhtaroneh; 24-05-2008 at 21:26.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسرا خان بهتره به خاطر حفظ شخصیتمون هم که شده دیگه چیزی نگیم.چون حتما فحش می خوریم.اونم از نوع خواهر و مادر!!!!!!!!!!!!!!!
    به هر حال دیگه من چیزی از ریو نمی گم آنچه که عیانه چه حاجت به بیانه. به هر حال خودت رو بگش اون ریو لگن یه اس دی من نمی رسه.
    كاملا موافقم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •