مال من کلا قطع شد ولی دقیقا ساعت 7 وصل شد !!!سلام
الان ساعت 2:27 بامداد چهارشنبه سرعت دانلود من 55 فکر کنم دوباره خوب شده موفق باشید
روش دزدی رو خوب بلدن
مال من کلا قطع شد ولی دقیقا ساعت 7 وصل شد !!!سلام
الان ساعت 2:27 بامداد چهارشنبه سرعت دانلود من 55 فکر کنم دوباره خوب شده موفق باشید
روش دزدی رو خوب بلدن
تابناک:
درعصر ارتباطات و درحالی که کابینه برخی دولت ها به دلیل عقب ماندن از پیشرفت روزافزون تکنولوژی ارتباطی استیضاح می شوند، ما ایرانیان که ادعای برتری علمی وفن آوری درحداقل خاورمیانه را داریم در بین تمام کشورهای جهان رتبه 186 را درسرعت دسترسی به اینترنت کسب نموده ایم.
به گزارش خبرنگار "تابناک"، براساس آزمایش و گزارش وب سایت جهانی Speedtest.net ایران در سرعت دسترسی کاربران به اینترنت در رده های پس از کشورهای همچون افغانستان وعراق قرار دارد.
بنابر این گزارش، درکشور ما بیشترین سرمایه گذاری در این بخش توسط بخش خصوصی انجام شده و در حدود 250 میلیارد تومان توسط شرکتهای Pap وIsp و Isdp و به تازگی شرکتهای wimax و همچنین درحدود 6000 نفر از جوانان متخصص ما در این شرکتها مشغول کار هستند که به زودی به خیل عظیم بیکاران خواهند پیوست و تصمیمات مدیریتی غلط، ایشان را بیکار و سرمایه گذاری بخش خصوصی را بر باد خواهد داد.
این تعداد نیروی انسانی و این حجم سرمایه گذاری بخش خصوصی در خاورمیانه و بیشتر کشورها بی نظیر است ولی با این حال اکثر قریب به اتفاق مشترکان اینترنت از وضعیت اینترنت خود ناراضی بوده و دائما در حال جابجایی از این شرکت به شرکت دیگر می باشند تا بتوانند این آب باریکه خود را افزایش دهند و این امر در شهرستانهای کشور نیز بسیار مشهود است.
در حالی که شرکت های فعال در بخش اینترنت از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رایویی مجوز دریافت کرده و بر اساس آن اقدام به سرمایه گذاری نموده اند و با تبلیغات رقابتی استفاده از سرویس های اینترنت پرسرعت در بین مردم ایران رواج پیدا کرده و نیاز مردم به این فنآوری روز دنیا بیشتر شده و اکنون که شرکت های ارئه دهنده اینترنت پر سرعت به سودآوری نزدیک شده اند، به ناگاه براساس یک مصوبه به شرکتهای مخابرات استانی اجازه داده شده که به واگذاری مستقیم اینترنت پرسرعت بپردازند و این امر موجب بیکاری و نابودی بخش خصوصی خواهد شد، چرا که هر چقدر هم شرکت های خصوصی رقیب مخابرات در ارائه اینترنت پرسرعت قویتر هم باشند با این حال نمی توانند غولی همچون مخابرات ایران را از میدان خارج کنند و عملا شرکت های خصوصی با نابودی و ضررهای بسیار مواجه خواهند شد.
این رقابت های و عرض اندام مخابرات برای ورود به صحنه رقابت در حالی است که شرکتهای ارائه دهنده اینترنت تنها عامل رتبه اسفناک ایران را در دسترسی به اینترنت را شرکتهای مخابرات می دانند و به نظر می رسد حق با ایشان است برای بیشتر روشن شدن مساله و همچنین مثالی روشن بر این امر به صورت خاص در شهر کرمانشاه پیگیر این مساله شدیم و نتایج جالبی از این تحقیق حاصل شد.
در کرمانشاه به دلیل اینکه شرکتها راهی به جز دریافت سرویس از مخابرات را نداشته اند در نتیجه آینده ای نه چندان خوش در انتظار شرکت های ارائه دهنده اینترنت این شهر است و از جمله اقدامات مخابرات این شهرستان که منجر به تعطیلی و یا متضرر شدن شرکت های خصوصی این شهر می شود به شرح ذیل است:
1- عدم ارائه سرویس های انتقال داده علی الخصوص اینترانت جهت انتقال پهنای باند به شرکت ها به بهانه عدم وجود امکانات، در حالی که هرکس کوچکترین اطلاعی از بحث شبکه داشته باشد می داند که بستر اینترانت و اینترنت یکی است و به خاطر تعرفه بیشتر است که اینترانت واگذار نمی شود.
2- دریافت مبالغ اضافی از مشترکین با وجود اعلام های مکرر سازمان تنظیم مقررات این در حالی است که براساس مصوبه سازمان تنظیم مقررات مبلغ دریافتی از هر مشترک 1000 تومان است ولیکن همچنان 3000 تومان دریافت می گردد.
3- عدم رعایت تعرفه های تجمیع به طور مثال جهت دریافت چهار لینک 2 مگابیت دستورالعمل دریافت هزینه به صورت تجمیع است ولی در کرمانشاه به صورت چهار لینک جداگانه محاسبه می گردد.
4- شرکتهای pap در شروع فعالیت خود می بایست تجهیزاتی در مراکز مخابراتی نصب و اقدام به کابل ریزی کنند و اکنون که در مدیریت جدید قراردادهای فضا و برق آنها را به صورت 3 ماهه تنظیم شده و همچنین با اضافه کردن یک بند، مخابرات به خود این اجازه را داده است که هرزمان اراده نماید تجهیزات شرکتهای مذکور تخلیه گردد.
5- درخواست خرید 20000 هزارپورت ADSL ازمنابع دولتی (باتوجه به ضررده بودن شرکت مخابرات کرمانشاه بر اساس اعلام خود مخابرات منطقه) و نابودی بخش خصوصی در حالی که تمام نقاط استان در حال حاضر تحت پوشش اینترنت پرسرعت می باشند و نزدیک به 5000 پورت خالی نیز جهت واگذاری وجود دارد ولیکن به دلیل عدم همکاری مخابرات شرکتها توانایی پایین تر آوردن تعرفه خود را ندارند.
با دقت به موارد بالا که در یکی از شهرهای ایران اتفاق می افتد می توان دلیل 186 بودن ایران را فهمید و امید است ریاست محترم جمهوری اقدام عاجل را به عمل آورند تا از این لحاظ نیز کشورمان به جایگاه شایسته خود رسیده و با جلوگیری از نابودی بخش خصوصی 6000 نفر شاغل در این بخش را امیدوار و سرمایه گذاران را راغب تر نمایند.
سلام علیکم
احتراماً در پی انعکاس مطلبی تحت عنوان رتبه ای که باعث خجالت ایرانیان است در تاریخ 2/6/88 در سایت تابناک مقتضی است نسبت به درج جوابیه ذیل درخصوص بندهای ذکر شده در استان کرمانشاه برابر قوانین اقدام لازم را معمول فرمائید.
1-پهنای باند مورد تقاضای شرکتهای سرویس دهنده اینترنتی به نماینده آنان به طور کامل توسط شرکت مخابرات تحویل و از آنها رسید تحویل خط اخذ می گردد. انجام امور فنی تحت نظارت شرکت مخابرات ایران و شرکت ارتباطات زیرساخت ایران می باشد. بنابراین غیر ازموارد خرابی و مشکلات منطقه ای هیچگونه کسری در ارایه پهنای باند به شرکتهای ISP و PAP وجود ندارد.
لذا سرویس دهندگان اینترنتی ،پهنای باند اینترنتی را به صورت کلی از شرکت مخابرات دریافت و در شبکه دسترسی خود به صورت Wirelees , ADSL , Dialup ، خطوط خصوصی و ... به فروش می رسانند . با تـوجه به نحوه انتقال اطلاعات و ساختار شبکه در شرکتهای PAP این استان ( اتصال تجهیزات مراکز بر روی سیم مسی بین مراکز در شهر کرمانشاه و اینترانت در خارج شهر ) و تمرکز شرکتهای PAP بر صرف جوئی اقتصادی و فروش پهنای باند فراتر از استاندارد و میزان پهنای باند خریداری شده می توان نتیجه گرفت که یکی از علل اصلی آمار اسفناک ذکر شده در جــــدول مذکور پهنای باند تحویلی توسط شرکتهای ISP و PAP به استفاده کنندگان می باشد.
2-شرکتهای مخابرات استانها براساس قوانین مالی و اجرایی تابع مجمع شرکت مخابرات ایران میباشند با توجه به اینکه درخصوص اخذ مبلغ 1000 تومان تاکنون ابلاغیه ای دریافت نگردیده امکان در یافت مبلغ فوق امکانپذیر نمی باشد.
3- در مقاله مذکور آمده است که شرکت مخابرات باعث بوجود آمدن بیکاری 6000 نفر خواهد گردید. شایان ذکر است که:
اولاً: در مرحله ورود، شرکتهای PAP ، باعث تعطیلی بسیاری از شرکتهای کوچک سرویس دهنده Dialup شهر کرمانشاه و بیکاری کارکنان آنان گردیدند.
ثانیا: شرکتهای PAP با گسترش فعالیت خود به شهرستانهای استان و با توجه به توان مالی، فنی و ... خود موجب تعطیلی بسیاری از این ارائه دهندگان سرویس شدند.
بنابراین ورود شرکتهای PAP ( 9 شرکت از تهران، یک شرکت از شیراز و یک شرکت از یزد ) باعث خارج شدن و گاهاً ورشکستگی شرکتهای کوچکتر شهرستانی گردیدند. حال چگونه است که با ورودشرکت مخابرات یک شرکت نماینده استانی جهت حفظ بقای خوداینگونه به تکاپوافتاده است؟
جای سئوال دارد که:
الف: آیا کاهش تعرفه خطوط تلفنی جهت استفاده سرویس ADSL از 3000 به 1000 تومان می تواند رتبه دریافت اطلاعات کشور را از 186 تغییر دهد؟
ب: افزایش زمان قرارداد از 3 ماه به یک یا دو سال چه ارتباطی به رتبه دارد؟
ج: خرید پورت ADSL توسط شرکت مخابرات نیز به ارتقاء رتبه کمک خواهد کرد و مجوز خرید پورتهای ADSL شرکت مخابرات ایران توسط مجمع شرکت مخابرات ایران ( یعنی همان مرجع کاهش دهنده مبلغ هزینه خطوط تلفنی به 1000 تومان ) با توجه به عدم اجرای تعهدات شرکتهای PAP (از 11 شرکت دارنده پروانه PAP تنها یک شرکت امکان ارایه سرویس درکل استان را دارد ) و به منظور ایجاد رقابت صادر گردیده است.
4- شرکت مخابرات استان کرمانشاه هیچگونه محدودیتی در ارائه سرویس های انتقال داده ندارد و آماده واگذاری هر گونه سرویس صرفاً مطابق سرویس درخواست شده می باشد سرویس اینترانت نیز به منظور ایجاد شبکه های سازمانهای دولتی و شرکتهای خصوصی واگذار می گردد. با توجه به اینکه شرکتهای PAP و نمایندگان آنها از بستر شبکه اینترانت سوء استفاده نموده و با اعمال تونل ( Tunnel) اقدام به انتقال اینترنت می نمایند و این امر باعث ایجاد خسارت به شرکت مخابرات استان می گردد از واگذاری به این شرکتها خودداری گردیده است.
5- با توجه به روند خصوصی سازی شرکت مخابرات ایران و تغییر سیاستها پس از خصوصی سازی امکان عقد قرارداد به صورت بلند مدت امکانپذیر نبوده و باعث ایجاد تعهدپس از تغییر سیاستهای شرکت مخابرات خصوصی میگردد./
سیدمهدی مولانا
رئیس اداره روابط عمومی شركت مخابرات استان كرمانشاه
اين كمبودن پهناي باند دقيق زير سر مخابرات هست ! اين داستان ها چيه ؟!
مخابرات كم ميده چون .. . .. . !
مطلب "رتبه ای که باعث خجالت ایرانیان است" چه ربطی به مخابرات کرمانشاه دارد؟ نکنه روابط عمومی وزارت ارتباطات همون مخابرات کرمانشاهه؟ در خصوص پاراگراف دوم بند 1 سوالی که به ذهن متبادر میشود این است که اگر بر امر فروش پهنای باند توسط شرکتهای سرویسدهنده نظارتی حاکم بود قطعا هیچ شرکتی امکان تخلف و فروش بیش از ظرفیت را نداشت.
درباره بند 2 پس چرا قیمت 1000 تومان توسط بسیاری از شرکتها در سایر استانها اعمال میگردد ولی نوبت که به شما رسید "برقراری ارتباط با مشترک مورد نظر امکانپذیر نمیباشد!!!"
آها
پس یعنی اشتباه شده
ما اولیم
OK
ممنون که مارو از اشتباه در آوردی
فقط نمی دونم چرا صفحه اول سایت گوگل هنوز بعد از سه ساعت و بیست دقیقه باز نشده!!!
به نام خدا
من مشترك پرسرعت از كرمانشاه هستم
بايت وصل واشتراك خط پرسرعت از من 15000تومان براي مخابرات گرفته اند.پرشيدم ه پانزده هزارتومان چيه ؟ گفتن مخابرات بابت وصل پرسرعت ميگيره. خواستم بگ قانونيه يا غير قانوني
براي خودم كه در كشوري كه از نظر اينترنت منظورم سرعتشه زندگي ميكنم متاسفم
Servici beh nameh wireless vojod nadarad...wireless fghat yek dastghast keh adsl beh un vasl misheh
eyneh telefoneh bisim ....vaghti eshan hanooz nemidonan wireles chiyeh behtareh sohbat nakonan
یعنی با این توضیحات ما الان اولیم!!!
اين فرمايشات مخابرات را هيچكس قبول ندارد... مخابرات كرمانشاه از زمان آمدن مديرعامل جديد و هيئت مديره عجيب و غريبش به سمت چاه ويل مي رود.
ریاست محترم آشنا به تکنولوژی سیستم Tunneling ( نه tannel) یا در مقابل مواردی که سایت تحت تحریم است توسط دولت آمریکا مورد استفاده قرار می گیرد مانند سایت شرکت Cisco ویا برای انتقال Voice که این هم از بی کفایتی مخابرات است چون خودش سرویس تلفن خارجه اش را با همین روش ارائه می کند و مانند رطب خورده ای است که منع رطب می کند. در ضمن من نمیدانم چه اصراری است که وقتی همه کیفیت سرویس اینترنت را می بینیم باز هم می خواهیم دروغ بگوییم.
ظاهرا از جوابیه مخابرات اینگونه بر می آید که آنها هم رتبه نازل ایران را در زمینه دسترسی به اینترنت قبول دارند. ولی مهمترین نکته ای که مغفول مانده و من در یادداشت قبلی هم نوشتم ولی شما درج نکردید، قیمت گزاف پهنای باندی است که از سوی مخابرات به شرکت ها تحویل می شود که چند برابر قیمت اولیه و خریداری مخابرات است .
فقط كافيه اين آقا يك بار از سرويسهاي اينترنت خارج از ايران استفاده كنه و حتي تلفنهاي ارزان قيمت ... خودشون اگر انصاف داشته باشند جوابيه شون را پس ميگيرند ...
خوب ما که سالهاست در این رشته فعالیم به دوست عزیزمون بفرمایید که وقتی پهنای باندی رو که مخابرات حدود ۱۰۰ دلار خریداری میکنه به مبلغ گزافی بیش از ۱۰۰۰ دلار میفروشن به pap ها، آیا باید انتظار داشت که مردم هر چی درآمد ماهیانشون هست بدن پول اینترنت تا رتبه بره بالا؟ یعنی عملا دارند مراکز توزیع اینترنت را مقصر میدانند در رساندن پهنای باند خوب به مردم. در حالی که اونها با این قیمت گزاف میخرند با سرویسهای shared سعی میکنند بهترین راه در واگذاری را طی کنند که قیمت هم برای مشتری در بهترین وضعیت قرار بگیرد.
be har hal sorate internete ma khejalat avare
با این همه توضیحات و ادعاها متاسفانه آنچه در عمل می بینیم خلاف ادعا های شماست ؟؟آقای مولانا ی عزیز.
اینترنت ما مثلا ADSL512 هستش ولی بعضی مواقع برای دریافت یا ارسال یک فایل خیلی کم حجم هم باید حداقل 10 دقیقه صبر بکنیم!!!این در حالی است که دوره دولت هشتم و حدود سالهای 82-83 یک کارت اینترنتی ساده56کیلوبایتی خیلی بهتر از این کاربری وسرعت داشت.
به این رییس محترم روابط عمومی بفرمایید بیانات شما بیانگر کل مملکت است یا تنها شهرتان !!؟؟؟ اگر کل کشور پس احتمالا یا جایگاهتان اشتباهی رئیس اداره روابط عمومی شركت مخابرات استان كرمانشاه تایپ شده یا اینکه در حقتان ظلم شده و شما رییس اداره روابط عمومی شركت مخابرات کل کشور هستید و حقوق و مزایای کرمانشاه را دریافت میدارید !!!
شاید هم مصداق بیانات دیگری است
برادر چرا سعی میکنید هر چه دیگران نشانتان میدهند مردود اعلامکنید ولله خوبیت ندارد نمی شود ملت را نادان فرض کرد و اگر فرض کرد نمی توان تا ابد فرض کرد !!!!
قطع پیامک 40 روزه قطع اینترنت و پارازیت و بستن دربهای اطلاعات تنها سبب خواهد شد مشکلاتتان صد چندان شود
انان که بیدارند با این موارد به خواب نخواهند رفت و انان همکه خود را به خواب زده اند ان شا الله روزی مجبور به بازکردن چشمشان خواهند شد اما مطمئن باشید که در ایران عزیز ما کسی در خواب و نا اگاهی قرار ندارد
بحث فیلترینگ یکی از نقاط افت سرعت می باشد لطفا کم رنگ نشود
متأسفانه فقط سعي در توجيه اشتباهاتشان دارند...
1- مگر شما برگ چغندرید که شرکتهای زیر نظرتان هر کاری با مردم می کنند؟ شاید همینکه پولتان را گرفتید وظیفه شما تمام می شود. ثانیا در ایران اکثر مشکلات به دولت بر می گردد.
در پاسخ به سوال اول شما حتما انتظار دارید بگوییم نه خیر چاپیدن شرکتهای خصوصی و مخابرات هیچ تاثیری بر آنها ندارد!
ورود مخابرات عامل ایجاد انحصار است.
پهنای باند تحویل و از انها رسید دریافت می شود؟؟؟؟؟؟
این فکر میکنه پهنای باند یک دستگاه فیزیکیه؟
به به لذت برديم از اين جوابيه
توي اين بازار مكاره IT همه مينالن از بي توجهي و بعد آقايون همين تن نحيف IT رو لگدمال ميكنن و به خيال خودشون دارن كمك ميكنن
ما ميگيم اجازه بدين شركت هاي خصوصي فعاليت كنن و اينترنت از دست دولت خارج شه. اونا ميگن شركت هاي خصوصي خودشونو نابود ميكنن
با وجود چنين مديران لايق و كارداني!!! مسلما رتبه ما افزايش پيدا ميكنه
به نويسنئه متن بفرماييد شما كه هنوز نميدانيد Tannel چگونه نوشته مي شود چطور اين همه اطلاعات دقيق از ساختارها و نحوه همكاري شركت مخابرات با شركتهاي PAP دارد. واقعا شرم آور است يك كارشناسي كه هزار جور ادعا دارد هنوز نمي داند كه تونل(tunnel) چگونه نوشته مي شود. متخصصين ما كه هزار جور ادعا دارند متاسفانه فقط حرف هستند و دريغ از دانش فني متناسب با موقعيتشان.
البته در اینکه مخابرات ایران همه چیزش درسته شکی نیست و مشکل از کشورهای دیگه و شرکتهای خصوصی
مگه میشه مخابرات که نهاد دولتی ایرادی هم داشته باشد تابناک باید از این خبر توهین آمیزش معذرت بخواد
برادر مولانا آخه چرا ما همیشه خودمون رو تبرئه میکنیم اگر قرار همه چیزمون درست باشه پس پیشرفت برای چیه؟ هان؟ چرا باید همچین کسان بی تدبیری مدیران ارشد کشور ما باشند چرااااااااااااااااااااا؟
من براي 128 ماهي 20 تومن ميدهم
پس چون كره 25 مگابايت است ماهي 800 هزار تومن پول اينترنت ميدن.!!
در ضمن
من اينترنت 128 دبي رو امتحان كردم 3 برابر سرعت الان منه...
فرقشون چيه؟؟؟!!!
مهمترین عامل رتبه اسفناک ایران ، گرانی و بهتر است بگویم سوپرگرانی اینترنت در ایران است. بهتر است ایشان توضیح دهند چرا پهنای باند را به 6 برابر قیمت به شرکتها می فروشند؟؟؟؟
من یکی از سرویس دهنده های اینترنت هستم که پهنای باند خودم را از تهران تامین می کردم با قیمت به مراتب پایین تر از مخابرات. اما جدیدا گیر دادن که باید از داخل استان تهیه کنید یا از مخابرات بگیرید. این همن سوء استفاده ما بود از اینترانت. وقتی من پهنای باند رو ارزون تهیه کنم می تونم ارزون هم بفروش. اما وقتی مخابرات 2 تا 3 برابر می گیره منم مجبورم یا کم فروشی کنم یا گرون فروشی
با سلام
در جواب ریاست روابط عمومی مخابرات استان کرمانشاه بفرمایید که اگر شما تابع تصمیمات مجمع مخابرات ایران هستید،طبق پروانه ندا قرارداد بین شرکتهای ندا و مخابرات تا پایان مجوز آنها اعتبار داشته و نیازی به بستن قرارداد در فواصل زمانی سه ماهه نیست. اگر برای تعرفه آبونمان مشترکین به دنبال ابلاغیه مخابرات ایران هستید، پس چرا بر دیگر مصوبات و تعرفه های اعلام شده پایبند نیستید و جایی که به نفعتان نیست،دم از خصوصی سازی می زنید.
متاسفانه این یک واقعیت است که با وجود صرف هزینه های بسیار توسط شرکتهای خصوصی و اخذ ضمانتنامه های سنگین از سوی وزارت ارتباطات در خصوص ارائه پروانه، باز هم شرکتهای مخابرات استانها هر کدام برای خود، سازی سر می دهند و با تحت فشار دادن شرکتها، به طور مستقیم در بالا بردن هزینه واگذاری خدمات نقش اول را بازی می کنند.
بدبخت به ما در کرمانشاه برای اینترنتی که استفاده می کنیم اولا بسیار کم سرعت است ثانیا دو شرکت adsl ارائه می دهند که هزینه های زیادی یرای ما دارد ووقتی از کارتشون استفاده می کنیمهزینه موبایل برامون می اد و دیگری هم هنوز استفاده نکردی فاقد اعتبارمی شه
تکلیف 3 هزار تومان چی شد ؟؟
یادمون نره جوابیه ها و خیلی چیزهایی که داخل کشور از سمت آقایان دولتی گزارش میشود، تاثیری در رتبه ته جدولی آمار ما در سطح جهان ندارد!
این بحثها واسه چیه؟وزیر مخابرات گفته 56 k برای ما کافیه...پس کافیه.ای دی اس ال رو میخواین چیکار کنید؟جاش بشینید جومونگ ببینید
شركت هاي هم خدايي خيلي ديگه دارن مشتركين رو اذيت مي كنن و هرجور مي خوان حساب مي كنن و مي ذارن به حساب مخابرات. سالهاست كه دائم قيمت اينترنت ارزون ميشه اما خبري از انتقال اين ارزوني به يوزر نيست
اوضاع اینترنت در کرمانشاه که تاسف بار است ما از بقیه نقاط کشور که اطلاعی نداریم
تو هیچی شانس نیاوردم تو این یکی مثه این که شانس آوردم :d
دوستان تعرفه جدید سرویسهای حجمی حسابگر رو کسی داره؟
تو سایت خودش قیمتا رو خیلی بالا زده![]()
سلام
اقا من دیشب تست کردم سرعت عادی نشده بود!!
ولی این روشی که شما لطفا کردین گفتین رو تست کردم ممنون واسه من جواب داد 3 تا لینک همزمان گزاشتم هر کدوم بین 10-20 تا دانلود میکرد....
امیدوارم به زودی درست بشه سرعتشون...
کدومو میگی؟
دیشب سرعت بد نبود
فقط نمیدونم چرا هر یک ساعت یکبار سند و ریسیو صفر میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)