با سلام
من لپ تاب سونی مدل VGN-FW 490JABدارم میخوام یک ایمیج ازدرایو سی بگیرم بعد پارتیشن بندیش کنم لطفا راهنماییم کنید![]()
با سلام
من لپ تاب سونی مدل VGN-FW 490JABدارم میخوام یک ایمیج ازدرایو سی بگیرم بعد پارتیشن بندیش کنم لطفا راهنماییم کنید![]()
دوستان من خیلی ضروری درایور vga 230 برای sony cw14fx برای ویندوز 7 32 بیتی و همچنین درایوور گرافیک vga 4500 intel برای dell 1564 می خوام اینم 7 32 بیتی باشه لطفا کمک کنید همجا سرچ کردم .
ممنون.
ساده ترین راه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
راه حل:
دوست عزیز این رو امتحان کردم پیدا نکرد.
درایور مدل CW رو می تونین تو سایت nvidia با وارد کردن مدل کارت گرافیک پیدا کنید:
برای اون مدل هم توی سایت ATI:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس از ورود به سایت component category را روی graphic و سیستم عامل رو هم روی 7 32 بیتی و product line رو روی radeon قرار دهید
ممنون از زحماتتون در مورد sony مشکل حل شد اما dell 1564 گرافیکش intel هست نه ati همجا سرچ کردم نیست.
توی سایت اینتل مدل کارت گرافیکو بزنین درایورش هست:
همون طور که دوستمون گفتن، به سایت اینتل برید:
هم میتونید درایور کارت گرافیکتون رو پیدا کنید از روی مدل، و یا مثل شکل، گزینه Run Now رو بزنید تا اتوماتیک سیستمتون رو چک کنه برای درایور های اینتل:
سلام دوستان
یک ماهی میشه لپتاپ hp1390 خریدم- یه مشکلی دارم که نگرانم کرده که مبادا مشکل سخت افزاری باشه -بعد از یه مدت کار با لپتاپ موس یه طور ناگهانی قطع میشه و در قسمت device manager و در قسمت universal serial bus controllers دو تا از درایورها علامت زرد داره و مینویسه unknown device و باقی داستان !!! تا حالا هم 3-4 بار این اتفاق افتاده و منم هر بار مجبور شدم ریکاوری کنم !!!
لطفا راهنماییم کنید و یه جوون رو از نگرانی درارید- با تشکر فراوان...
بچه ها شرمنده ام شاید جای سوالم درست نبوده که جواب من رو ندادید - تازه واردم لطفا راهنماییم کنید- با تشکر فراوان...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)