من مي خوام در ادامه مطلب پست هام قسمت موضوعات مرتبط نمايش داده بشه.
مثلا IRHits و sOngBsOng لطفا كدش رو برام ويرايش كنيد.يا ياد بديد چيكار كنم.قالب وايت.
من مي خوام در ادامه مطلب پست هام قسمت موضوعات مرتبط نمايش داده بشه.
مثلا IRHits و sOngBsOng لطفا كدش رو برام ويرايش كنيد.يا ياد بديد چيكار كنم.قالب وايت.
آقاي محمد !
روزي 10بار به اين تاپيك سرميزني ولي چرا جواب مارو نمي دي ؟
دوست عزیز پسوورد چی را عوض کنم . چون کلا نمیتونم وارد مدیریت سایت بشم و وقتی آدرس را وارد میکنم یعنی
با همون صفحه عکس که در همه جا هست روبرو میشم و نمیتونم داخل شم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما برای ورود به هاستینگ مشکلی ندارم .
لطفا راهنمایی کنید![]()
بعد از گذشت 3 روز یعنی هیچ کسی نبود این جا جواب بده ؟؟؟![]()
بلوک مطالب مرتبط رو باید فعال کنی معمولا به صورت پیش فرض فعال هست نمیدونم شما چرا متوجه نشدید
از کنترل پنل هاست قسمت phpmyadmin را باز کنید و به دیتا بیس نیوک بروی و تیبل nuke_authors رو انتخاب کنید سپس brows کنید و در قسمتی که ادمین را نشان میدهد روی عکس مداد کلیک کنید تا قسمت ویرایش باز شود قسمت پسوورد که به صورت کد md5 هست را به پسووردی که در داخل سایت حphpnuke مطرح شده عوض کنید تو همین تاپیک هم اولاش اشاره کرده ام
در واقع هسته نیوک انگلیسی هست که توسط گروه مش هد تیم ترجمه شده است و فایل lanquage دارد البته بعضی بلوکها انگلیسی ندارن و فقط فایل فارسی انها گذاشته شده
بهترین راه حل اینه که شما اول از سایت اصلی phpnuke.org هسته نیوک رو دانلود کنید که به صورت انگلیسی هست و فایل lanquage اون رو ویرایش کنید البته در این صورت شما نمیتوانید مستقیما از قالب نیوک ما استفاده کنید و باید قالب رو سازگار کنید
یه کم حوصله و تلاش میخواد کار چندان مشکلی نیست
اول بلوک عضویت و ورود رو کامل غیر فعال کنید و بعد از تنظیمات سیستم عضویت رو غیر فعال کنید
فقط قالب اصلی لایت بلو در قالب خودش ورود و عضویت داره که اونو باید دستی از فایل theme.php حذف کنید
آقا جان من این جا رو مرتب کنید . من حالم داره بهم می خوره .
یعنی چطوری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)