تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 122 اولاول ... 387884858687888990919298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1217

نام تاپيک: ▓ Microsoft PowerPoint سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یه مشکل دیگه هم دارم.
    اون این هست که من اسلاید را با افیس 2010 طراحی کردم ولی تازه متوجه شدم که افیس جایی که باید ارائه بدم 2003 هست. اومدم فایل رو 2003 ذخیره کنم ولی هنگام ذخیره پیغام خطای زیر رو میده: (عکس زیر)

وقتی Continue رو میزنم، فایل ذخیره میشه و روی سیستم 2003 نمایش داده میشه ولی خیلی از افکت ها و تنظیمات غیر فعال شده و توش نیست.
    راهی برای حل این مشکل وجود داره؟
    (این رو هم عرض کنم که محل ارائه اسلاید امکان نصب نرم افزار رو بهمون نمیده)

2. این کاربر از adel28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Tom Clancy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    چطور میشه دو تا sound قرار داد رو یک اسلاید به طوری که وقتی کلیک میکنیم رو یکی شروع به پخش کنه و و قتی که رو اون یکی کلیک کردیم قبلی قطع بشه و بعدی شروع به پخش کنه؟؟؟!!!
    ممنون

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

2 تا سوال ،
    اول اینکه چیکار باید کرد که وقتی زبان فارسی هست ، اعداد فارسی تایپ بشن نه انگلیسی ؟ ( تو word تنظیماتش هست ولی تو پاورپوینت نتونستم پیدا کنم )

دوم اینکه چیکار باید کرد که یه انیمیشن ، هر بار که صفحه ی شامل اون باز میشه ، اجرا بشه . مثلا من از صفحه 1 با کلیک کردن به صفحه ی 5 میرم و انیمیشنی که روی نوشته گذاشتم اجرا میشه ، ولی وقتی دوباره به صفحه 1 برمی گردم و دوباره به صفحه 5 میرم ، دیگه اون انیمیشن نمایش داده نمیشه و نوشته بدون افکت نشون داده میشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه joibari2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اگه تو پاور پینت 2010 از یه افکت هایی استفاده کنم بخوام جای دیگه که ورژنه دیگه ای داره نشون بدم اجرا میشه ؟
    اگه فنتایی که من استفاده کردمو نداشته باشه نشون نمیده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

12

سلام دوستان ! یکی بگه چگونه میشه پاورپوینتی بدین شکل زیر درست کرد که وقتی شخص دیگری می خواهد اجرا کند نتونه ویرایش کند ? بلکه فقط قابلیت اجرایی داشته باشد؟ من هر کار کردم نتونستم پاورپوینتی به زیبایی زیر درست کنم یکی بگه برای طراحی پاورپوینت زیر از چه قسمتها و نرم افزارهایی استفاده شده؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال Tom Clancy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان ! یکی بگه چگونه میشه پاورپوینتی بدین شکل زیر درست کرد که وقتی شخص دیگری می خواهد اجرا کند نتونه ویرایش کند ? بلکه فقط قابلیت اجرایی داشته باشد؟ من هر کار کردم نتونستم پاورپوینتی به زیبایی زیر درست کنم یکی بگه برای طراحی پاورپوینت زیر از چه قسمتها و نرم افزارهایی استفاده شده؟

سلام دوست عزیز
    برای این که پاور پوینت فقط قابلیت اجرا داشته باشه از قسمت Save As گزینه Power Point Show رو انتخاب کنید!
    این هم یه پاورپوینت خییلی ساده هست،که فقط به پاور پوینت نیاز دارید برای طراحی.(برای سیاه سفید کردن عکس هم که دیگه ساده ترین نرم افزارها انجام میدن این کارو!!)

---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------

سلام اگه تو پاور پینت 2010 از یه افکت هایی استفاده کنم بخوام جای دیگه که ورژنه دیگه ای داره نشون بدم اجرا میشه ؟
    اگه فنتایی که من استفاده کردمو نداشته باشه نشون نمیده؟
    سلام
    خیر دوست عزیز ورژنهای دیگه نشون نمیده افکت های شما رو!!

8. این کاربر از Tom Clancy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir323b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ملایر

1

سلام
    خیر دوست عزیز ورژنهای دیگه نشون نمیده افکت های شما رو!!
    سلام . چرا نشون نمیده آقا ؟ 2010 با 2007 هیچ مشکلی نداره .
    فقط بعضی ها رو اگه طرف مقابل با 2003 ببینه خود پاور به یه افکت ساده ای تبدیل میکنه....

البته موقعی که برا 2003 سیو می کنه بهت اخطار میده که شاید اینطوری شه ...........

ببخشید .......

داره خودمونی میشه amir323b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ملایر

1

یه مشکل دیگه هم دارم.
    اون این هست که من اسلاید را با افیس 2010 طراحی کردم ولی تازه متوجه شدم که افیس جایی که باید ارائه بدم 2003 هست. اومدم فایل رو 2003 ذخیره کنم ولی هنگام ذخیره پیغام خطای زیر رو میده: (عکس زیر)

وقتی Continue رو میزنم، فایل ذخیره میشه و روی سیستم 2003 نمایش داده میشه ولی خیلی از افکت ها و تنظیمات غیر فعال شده و توش نیست.
    راهی برای حل این مشکل وجود داره؟
    (این رو هم عرض کنم که محل ارائه اسلاید امکان نصب نرم افزار رو بهمون نمیده)
    سلام . آقا شما به عنوان ویدئو ذخیده کن و ارائه بده . فک کنم بهترین راهه ....

نه .....

سلام دوستان
    چطور میشه دو تا sound قرار داد رو یک اسلاید به طوری که وقتی کلیک میکنیم رو یکی شروع به پخش کنه و و قتی که رو اون یکی کلیک کردیم قبلی قطع بشه و بعدی شروع به پخش کنه؟؟؟!!!
    ممنون
    سلام . ببخشید الان پاور ندارم تا باعکس بهتون بگم....
    ولی فک کنم این کار پیش فرض باشه. یعنی اگه شما در قسمت صدا هیچ تنظیماتی رو دست نزنی ، خود پاور اینکارو بکنه....

2 تا سوال ،
    اول اینکه چیکار باید کرد که وقتی زبان فارسی هست ، اعداد فارسی تایپ بشن نه انگلیسی ؟ ( تو word تنظیماتش هست ولی تو پاورپوینت نتونستم پیدا کنم )

دوم اینکه چیکار باید کرد که یه انیمیشن ، هر بار که صفحه ی شامل اون باز میشه ، اجرا بشه . مثلا من از صفحه 1 با کلیک کردن به صفحه ی 5 میرم و انیمیشنی که روی نوشته گذاشتم اجرا میشه ، ولی وقتی دوباره به صفحه 1 برمی گردم و دوباره به صفحه 5 میرم ، دیگه اون انیمیشن نمایش داده نمیشه و نوشته بدون افکت نشون داده میشه .
    آقا شما مطمئنی که تنظیماتت در ورد درست بوده و بر روی context گذاشتیش ؟
    چون بطور خودکار اکسل و پاور اعمال میشه و ودر ایندو دیگه اون تنظیمات رو نداره .

درضمن چه ویندوزی داری ؟

اگه از ویندوز 7 استفاده می کنید ، شما باید از کنترل پنل بعد region and language بعد administrative حالا
    change system location و اینرو هم روی Persian بذارید و ریست کنید تا بطور کامل زبان فارسی نصب شود .

سوال دوم :
    ببخشید الان پاور ندارم تا باعکس بهتون بگم....
    ولی شما تنظیمات رو فقط برای یک بار اعمال کردید .

11. این کاربر از amir323b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آقا شما مطمئنی که تنظیماتت در ورد درست بوده و بر روی context گذاشتیش ؟
    چون بطور خودکار اکسل و پاور اعمال میشه و ودر ایندو دیگه اون تنظیمات رو نداره .

درضمن چه ویندوزی داری ؟

اگه از ویندوز 7 استفاده می کنید ، شما باید از کنترل پنل بعد region and language بعد administrative حالا
    change system location و اینرو هم روی Persian بذارید و ریست کنید تا بطور کامل زبان فارسی نصب شود .

سوال دوم :
    ببخشید الان پاور ندارم تا باعکس بهتون بگم....
    ولی شما تنظیمات رو فقط برای یک بار اعمال کردید .

در مورد سوال اول حق باشماست ، در واقع اشتباه من این بود که علاوه بر فارسی کردن زبان ، باید یه فونت فارسی انتخاب می کردم تا اعداد فارسی بشن.
    در مورد سوال دوم ممنون میشم مسیر تنظیماتش رو بگی ، چون خودم خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم در مورد اعمال بیشتر از یکبار افکت ها .

داره خودمونی میشه Aqua141's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

مشکل با پاورپوینت

سلام دوستان
    من یک ارائه دارم با پاورپوینت و مشکلی که دارم اینه که الان میخوام اسلاید ها رو 4 تا یی کپی کنم و مثل عکس شماره 1 بشه ولی برای من مثل شما ره 2 میشه بعد میخوام تو عکس شماره 2 تاریخ و شماره صفحه تو پرینت نیوفته کلا میخوام مثل عکس شماره 1 در بیاد اسلاید ها 4 تا نزدیک به هم بشن فاصله کم بشه
    پاورپوینت 2007 هم دارم
    لطفا کمک کنید (عجله دارم )

عکس شماره 1

عکس شماره 2

عکس صفحه پرینت

Last edited by Aqua141; 28-04-2012 at 12:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •