mishe begi hajme har kodoom az file haye in site cheghadre yaa baa che formati up shodan
mishe begi hajme har kodoom az file haye in site cheghadre yaa baa che formati up shodan
حجم فایل های تورنتش چند کیلوبایته که وقتی بزاری تو نرم افزار تورنت که دانلود کنه حجم فایل نهایی رو 170 مگابایت بدست میاد.
فرمتش هم فکر کنم mp4
ببخشید که من کم پیدا شدم جدیدا همه اومدند اما من دارم می رم بالاخره مدارس داره شروع می شه و من هم امسال سال سومم خیلی برام مهمه قسمت های ناروتو هم یکی از دوستام برام دانلود می کنه اما کم کم دارم از ناروتو زده می شم فعلا بلیچ خیلی خیلی باحاله برای من حالا بیخیال
اقا Game One ساعت چند ناروتو شیپودن به وقت ایران>تهران میزاره شاید از اون هم بتونم ببینم البته فکر کنم تا قسمت 50 رو بیشتر ترجمه نکردند البته حدس
Batman جان از من میشنوی از --- Dream استفاده کن خیلی خیلی بهتره نسبت به ProgDVB
خلاصه همه گی بوس بوس بای بای![]()
سلام fswteam ni-chan .اقا Game One ساعت چند ناروتو شیپودن به وقت ایران>تهران میزاره شاید از اون هم بتونم ببینم البته فکر کنم تا قسمت 50 رو بیشتر ترجمه نکردند البته حدس
از قرار معلوم GameOne هفته ای یه قسمت پخش میکنه.شاید میخوان به طور کامل پخش کنن.
هفته پیش قسمت اول جمعه ساعت 21:40 به وقت تهران پخش شد.
مطمئن نیستم اما فکر کنم این هفته زود تر پخش بشه.یعنی حدودا 21:10 .
جفتش دوتاست.ولی چشم.Batman جان از من میشنوی از --- Dream استفاده کن خیلی خیلی بهتره نسبت به ProgDVB![]()
دلم به حال سورا سوخت وقتی خوراکی ساکورا رو خورد....فکر کنم دیگر از ساکورا چیزی نگیره.
اخرش هم جالب بود ناروتو شاکی شده بود که تو قسمت های بعدی نیست(حیف که نمی دونم چطوری عکس از فرمتrmvb بگیرم چون نرم افزار هام پشتیبانی نمی کنن)
خوب امروز دیروز( به وقت سرور یکروز رو از دست دادم)انیمه نیومد ولی مانگا امد( که هنوز من بهش نرسیدم)
بچه ها کجایین؟
خوب بچه ها یک خبر خوش بدم فیلم دوم شیپون هم امده تو تورنت....من الان دارم می گیرم
بزرگترین ضد حال تاریخ بشریت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)