دوستان فك ميكنم با دكمه هاي numpad بود كليد هاي سمت راست كيبورد رو امتحان كنيد يكي از ايناست چون من يك سال پيش بازي ميكردم دقيقا يادم نيست كدومشه دي: ولي خودتون امتحان كنيد پيداش ميكنيد
موفق باشيد![]()
دوستان فك ميكنم با دكمه هاي numpad بود كليد هاي سمت راست كيبورد رو امتحان كنيد يكي از ايناست چون من يك سال پيش بازي ميكردم دقيقا يادم نيست كدومشه دي: ولي خودتون امتحان كنيد پيداش ميكنيد
موفق باشيد![]()
دقيقا مسئله همين دكمههاي نامبر پده. سوال منم همينه كه كدوم يكيشون بهتر جواب ميدن؟
حتما ميپرسيد شگرد حملهايم چيه. خيلي رك بگم، راستش، از بازي تيمهاي فابيو كاپلو - خصوصا اين رئال آخري - خوشم مياد. تو دفاع، همه همديگرو پرس ميكنن. و وقتي نوبت به حمله يا زد حمله ميرسه، از سوراخهاي دفاع حريف رخنه ميكنن. يعني يكي پاس ميگيره، اون يكي سريع فرار ميكنه مياد اينورش. بعد پاسش ميدن، اون يكي فرار ميكنه و در نهايت تك به تك ميشه يا حداقل تو موقعيت شوت زني قرار ميگيره. يه جور كار تركيبي يا يك-دوي خاص. (نمونۀ خيلي خوبش كه يادمه، اون گلي هست كه تو بازي برگشت هيگواين به - فكر ميكنم - ركرارتيوو زد و 4-3 بردن.) تيم آرسنال هم تقريبا همينطوري بازي ميكنه.
خيلي دلم ميخواست اينطوري بشه بازي كرد. ولي اصلا تابحال نتونستم به بازيكنا دستور بدم (حالا با نامبر پده، تركيبه، هرچي هست) تا تو دفاع كامل پرس كنن، بعد كه زمان حمله يا زد حمله رسيد، به خط حمله اضافه شن و بيان جايي كه بتونن پاس بگيرن. خيلي خوبه كه نذارن اصلا توپ به مهاجم برسه، نه بعد كه توپ رسيد، تازه يادشون بيفته و برن سمتش!
سپاسگزار ميشم اگر كسي راهنمايي كنه.
ضمنا از مسئود جان و دوستمون khelane هم بابت اون "پاس + Q"اي كه گفتن خيلي خيلي ممنونم. كار باحالي هست.
![]()
پچ لباس 2009 تیم آث میلان:
حجمش 4.5 مگابایت هستش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سوال شما( از آخر هم اسمتون رو نگفتید!) باید بگم برید تو فیفا 08 در قمست MY FIFA 08 بعدش tactics help اونجا به صورت تصویری و خیلی واضح توضیح داده شده!(خیلی تاکتیک های متنوعی داره مثلا خط دفاع رو کامل کشیدن جلو برای آفساید گیر و خیلی های دیگه!!)دقيقا مسئله همين دكمههاي نامبر پده. سوال منم همينه كه كدوم يكيشون بهتر جواب ميدن؟
یه توصیه دوستانه
در یکی از کلیدهای numpad یه حالتی داره واسه آفساید گیری ، از اون استفاده نکنید .
به شدت به ضررتون تمام میشه
فقط یه حالتی داره واسه تهاجم که فقط تو حمله به درد میخوره ، همه رو میریزه تو زمین حریف در نتیجه دفاع گیج میشه
بنظر من نامپد 6 عالی ضمنا نامپد 5 رو هم استفاده کنید فکر کنم در حمله و دفاع فعالیت بازیکنان رو افزایش میده
اقا سعید بفرما اینم اموزش یه کم شلوغه [IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/mirzaeian/My%20Documents/untitled.JPG[/IMG]اگه از چیزی نفهمیدی بازم بگو در ضمن برای سوال دومی باید یه ارنج خوب البته هیچ ارنجی بغیر از ارنجی که خود شخص درست میکنه خوب نیست بعد با دکمه های نامپد یا فلشهای دسته اقدام کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابك هستم مسعود جان. حق با شماست ولي سوال من اينه كه چجوري اون تاكتيكها رو اجرا كنم. مثلا من هيچوقت نفهميدم در "كانتر اتك" (NUMPPAD 8) چجوري بايد حمله كرد، چون اصلا بازيكنا تكون نميخورن! تجربه كردهام كه هنگام گزينش اين تاكتيك، فقط يكي-دو موقعيت آبدار گل زني خلق ميشه كه بايد خيلي شانس آورد از دست نرن.
درمورد سبك دفاعي "آفسايد ترَپ" هم عرض كنم كه ايدهش خيلي خوبه، ولي اگه واقعا بازيكنا اجرا ميكردند، عالي ميشد! تو خيلي مواقع - عليرغم فعال بودن اين گزينه - راحت آفسايدها رو پر ميكنن!!
سبك تدافعي "پرسينگ" هم بدنيست، اما فقط بدرد دفاع ميخوره و نميشه باهاش حمله كرد.
با اين حساب اگر دوستان لطف كنند و پاسخ اين سوال منو بدن، ممنون ميشم:
بازهم ممنون.
من بازیو نصب میکنم، خلی راحت و خوب هم نصب میشه ،ولی وقتی اجرا میکنم همون اولش میمونه...یعنی یه صفحه ی سیاه بالا میاد و بازی بالا نمیاد
شما تو بازی فقط از یکی شون استفاده میکنی یا نه از همه شون استفاده میکنی!...خيلي دلم ميخواست اينطوري بشه بازي كرد. ولي اصلا تابحال نتونستم به بازيكنا دستور بدم (حالا با نامبر پده، تركيبه، هرچي هست) تا تو دفاع كامل پرس كنن، بعد كه زمان حمله يا زد حمله رسيد، به خط حمله اضافه شن و بيان جايي كه بتونن پاس بگيرن. خيلي خوبه كه نذارن اصلا توپ به مهاجم برسه، نه بعد كه توپ رسيد، تازه يادشون بيفته و برن سمتش!...
موقعی که تئ دفاع هستی از دفاعی ها استفاده کن و موقعی که می خوای حمله کنی از تهاجمی ها!
بابک جان در مورد اینکه بازیکنان به حمله اضافه شن موقعی که توپ تو زمین خودت هست کلید Q رو همینطور که رو به جلو حرکت میکنی تند تند بزن هرچی بازیکن خودی جلوت باشه میره تو حمله!
حتی اگه این کار رو تو دفاع بکنی دفاعت هم حرکت میکنه و تا نزدیک های 18 حریف میاد(البته تا اگه بهشون پاس ندی بعد از مدتی که رئ به جلو میرن بعد خودشون برمیگردن) اگه این کار رو بکنی میتونی با 6 الی 5 بازیکن و حتی بیشتر حمله کنی البته بستگی به سیستمت هم داره!
و در مورد دفاع هم فکر کنم باید از همون نامبر پد استفاده کنی!
اگه میشه مشخصات سیستمتون رو بگید...من بازیو نصب میکنم، خلی راحت و خوب هم نصب میشه ،ولی وقتی اجرا میکنم همون اولش میمونه...یعنی یه صفحه ی سیاه بالا میاد و بازی بالا نمیاد
Last edited by Masoud King; 10-09-2008 at 15:51.
کارت گرافیک: 520
رم: 512
cpu: 2.40 gig
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)