خب اينطوري ميشه مطالبي كه به عنوان تاپيك ربط نداره ولي خوب گفتنش رو لازم ميدونيد رو داخل اسپويلر بنويسين
خب اينطوري ميشه مطالبي كه به عنوان تاپيك ربط نداره ولي خوب گفتنش رو لازم ميدونيد رو داخل اسپويلر بنويسين
اين چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاربردش واسه انجمن فیلمه .
اونجا ی تاپیک هست در مورد معرفی فیلم . برای لو نرفتن داستان فیلم ازش استفاده میشه .
فکر کنم بهتر باشه تو بقیه انجمن غیر فعال بشه ! چون میشه مایه مسخره بازی !
ویرایش شد !
Last edited by Ice Star; 06-07-2009 at 23:53.
برا انجمن های دیگه هم کاربرد داره ولی باید کشفش کرد
مثلا برا انجمن موضوعات علمی سوال مینویسه جواب رو میزاری توی اینهر کی خواست جواب میبینه هرکی خواست میره خودش جواب میده بعد میاد جوابش چک میکنه
به نظر می رسه کلّا ف ی ل ت ر ی ن گ حذف شده !!! چون مثلاً کلمه لیون قبلاً ---- می شد ولی الآن درسته .راستي سيستم ف ي ل ت ر ي ن گ ميتونه مطالب توي اينارو بخونه؟
من فقط لیون رو امتحان نکردم کلمات دیگه ای هم به کار بردم . در کل تبدیل به ---- نشدن .
Last edited by tekken god; 07-07-2009 at 09:23.
سلام
اسپویلر برای اینه که لیست های خیلی طولانی رو بتونیم بصورت خلاصه شده و مخفی نمایش بدیم که ظاهر تاپیک خراب نشه و مواردی از این دست ...
کاربرد تفریحی دیگری نداره و کاربرانی که اقدام به استفاده نادرست از هر کدوم از امکانان فروم کنن ( حتی اسپویلر که جدید نصب شده ) اخطار دریافت میکنن![]()
موافقم امکانات همیشه به درد می خوره
نه، توی قسمت پیغامهای خصوصی، پیغامهای بازدید کننده و امضا واقعا نیازه.
در مورد استفاده درستشم باید عقل هر کاربری برسه که چطور باید ازش استفاده کنه و اینکه توی همه محیطها فعاله کار درستیه!
چیزه من حالا یه شوخی کردم اخطار ندی
دمت گرم من یه تاپیک دارم اینطوریه صفحه اولش خیلی خیلی درازه
با این بودم
الان درستش میکنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)