البته توي كارنامه دفعات حضور و غياب و يك نمودار سهمي آمار درج بشه .
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
البته توي كارنامه دفعات حضور و غياب و يك نمودار سهمي آمار درج بشه .
با سلام،
اگه بخوای میشه با اکسس درستش کرد ...
با سلام خدمت تمامی دوستان.
یک سئوال داشتم.
یک دیتا بیسی از دوستان رو باز کردم، که یه فورم استارت آپ داشت و در آن یوزر نیم و پسورد رو میدادی و اگه درست بود، واردِ دیتا بیس میشد. چون کامپیوتر از من نبود (و هم اینکه نمیشد فضولی کنی) نشد وارد دیزاین مود بشم و اگه کدی نوشته باشه رو بفهمم.
حالا سئوال من اینجاست که این فورم یوزر نیم و پسورد رو چه طور میسازند.
دیگه این که اگه بخوام کدش رو ببینم و پرمیژن داده باشه چه طور میتونم دورش بزنم.
با تشکر.
چطور مي توان ار تايپ كردن حروف در باكسي جلوگيري كرد به نوي كه فقط در آن بتوان اعداد را تايپ نمد؟
با سلام
چگونه مي توان با دستورات ويژوال كدي نوشت كه از يك فرم كه داراي تكست باكس هاي متعدد و چك باكس هاي بسبار است در يك كوئري استفاده كرد .
لازم به ذكر است كه امكان دارد كاربر بعضي از باكسها را پر نمايد و بعضي را خالي بگذارد.
سلام
من برنامه اکسس زیاد بلد نیستم. ولی می خواستم برای یه جمعیت 270 نفری برای نمراتشون که تو اکسل وارد کرده ام کارنامه درست کنم. تو اکسل پیدا نکردم گزارشش رو لینک دادم به فایل اکسس و اونو تو اکسس طراحی کرده ام. مشکل من اینه که برای بعضی افراد که نمره شون معلوم نیست و می خوام کلمه طی شده رو بنویسم به جای نمره ایراد میده و مشکل ایجاد میکنه. میشه اساتید منو راهنمایی بفرمایند.
با تشکر از فوروم خوبتون
با سلام،
ان شاء ... بزودی جواب میدم...................... .
با سلام،
1) میشه Format تکست باکس رو General Number انتخاب کرد تا نشه توش غیر عدد تایپ کرد.
2) با Validation Rule هم باید بشه کاری کرد ولی من هرکار میکنم نمیشه....
3) تو رویداد BeforeUpdate تکست باکس کد زیر رو بنویسیم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه ممکنه یه نمونه بذار تا با یه مثال بشه روش کار کرد. به نظرم که کار سختی نمیاد![]()
![]()
با سلام،
در حالت طراحی جدول، وقتی روی فیلد نمره هستیم (که Data Type اون احتمالا Number) ، قسمت Format رو میشه این جوری پر کرد:
0;;;"طی شده"
البته چون حروف فارسی وارد می کنیم ترتیبش که باید از چپ به راست مربوط باشه به 1) اعداد مثبت 2) اعدا منفی 3) صفر 4) خالی(پوچ) ، برعکس شده. (یعنی همین رو که هست میشه کپی کرد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)