جدی؟!بعيد ميدونم بتونه...كار سختيه..ميدادي نمايندگي نوكيا...
پس اگر بتونه یارو حرفه ای هست.
امروز برم ببینم چیکار کرده.
جدی؟!بعيد ميدونم بتونه...كار سختيه..ميدادي نمايندگي نوكيا...
پس اگر بتونه یارو حرفه ای هست.
امروز برم ببینم چیکار کرده.
البته تحريم هم بي تاثير نيست...
اين كارو هم بكني بد نيست...ممكنه درست بشه
فایالهای فلش (MCU-PPM-CNT) گوشیم رو می خوام:
Nokia 7610 Supernova
RM-354
Ver: 05.72
تحریم ؟؟
زبون فارسی رو فکر نکنم به این زودی بزارن. چون ما کپی رایت نداریم ( با اینکه رایگان در اختیاره ما قرار میدن ).
مثال بارزش همون اضافه کردن فارسی به بازی های n-gage ، که طبق اطلاعات قدیمیم با 1400 رای هنوز در حال بررسیه و روسی با 800 رای کارش رو شروع کردن .
نمیدونم ولی فکر کنم اینجا قسمته آموزش باشه.
دوست عزيز اينجا جاش نيست
اشكال نداره...ما كار خودمونو ميكنيمتحریم ؟؟
زبون فارسی رو فکر نکنم به این زودی بزارن. چون ما کپی رایت نداریم ( با اینکه رایگان در اختیاره ما قرار میدن ).
مثال بارزش همون اضافه کردن فارسی به بازی های n-gage ، که طبق اطلاعات قدیمیم با 1400 رای هنوز در حال بررسیه و روسی با 800 رای کارش رو شروع کردن .
منم فکر نمیکنم فارسی رو تحریم بکنن ولی IP ما از ایرانه و شاید پیدا نکردن آپدیت برای من بخاطر همین IP باشه. نمی دونم امتحان کردید یا نه ولی جدیدا سایتهایی مثل java و Microsoft مستقیما نمیگن که برای کشور شما خدمات ارائه نمیکنیم بلکه یه صفحه خطا میاد که صفحه رو پیدا نکرده . اما ف ی ل ت ر شک() ن یا هر چیز دیگه رو اجرا کنید و همون صفحه رو refresh کنی دانلودت شروع میشه!عجب! فقط زمانی که IP از ایران باشه فایل رو پیدا نمیکنه.
الان مشتری مداریشون اونقدر زده بالا که با یه پیام الکی خرت میکنن و بهت مستقیم نمیگن که آدم حسابت نمیکنیم. یه مشکل فنی و الکی میارن که اگر اینکاره نباشی نمی فهمی .
خیلی جالبه . آخرین بار که میخواستم از سایت sum microsystem فایل جاوا دانلود کنم خطای 404 میداد!
تو این دوره زمونه --- و ف ی ل تر شکن حرف اساسی و لازم میزنه . هنوز با این دو آیتم نوکیا رو امتحان نکردم ولی فکر کنم محترمانه دارن بهمون فهش میدن
من اخرین نسخه ( فارسی) frimware برای nokia 5800 دانلود کردم
فکر می کنم الا دیگه نصبش راحت باشه
چه طوری نصبش کنم ؟
Last edited by Tornado2800; 14-03-2009 at 11:01.
منم همينو گفتم...منظور من زبان فارسي نبود...اما بازم ما ايراني هستيمو...كاربلد
با nsu كه خيلي مشكله..روش ديگه اي انتخاب كن
آخ دهن اینا سر . . .
پیرو این چیزایی که امیر گفت ، داشتم گشت میزدم که به این رسیدم. . .
دیگه هیچ حرفی برای گفتن نیست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بد مسخره کردن . قبول کنید. . .
خوب ديگه...بچه ها كافيه.....
خارج از موضوع بحث نكنيد
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)