باسلام خدمت دوستان من یه سایتی برای تم نوکیا پیدا کردم برای n95ولی هرکاری میکنم تمها دانلودنمیشه حتی ثبت نام هم کردم شما میشه یه سری بزنید ببینید چه جوریاست اینم ادرسش
کد:
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باسلام خدمت دوستان من یه سایتی برای تم نوکیا پیدا کردم برای n95ولی هرکاری میکنم تمها دانلودنمیشه حتی ثبت نام هم کردم شما میشه یه سری بزنید ببینید چه جوریاست اینم ادرسش
کد:
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی .
دقيقاً , هيچ جای اصفهان اين قيمت نميشه پيدا کرد چون معمولاً قيمت اصفهان خيلی بيشتر از جاهای ديگس
حالا کاش تا بعد از تعطيليها همشو نفروخته باشه
. خيلی ممنون ميشم اگه ادرس دقيقشو پيدا کنی.
![]()
Last edited by Sign Marker; 18-01-2008 at 20:46.
مهدی جان من توی اولین پستی در این موردبود توضیح دادم که اونجا نوشته ورژن 15.0.015دارای یه فلش جدید (فلش لایت 3 )واسه این ورژن استفاده شده و ....منبع رو نوشتم و نظرتون رو خواستم.اگه اشتباهی شده که ببخشید .نمیدونم شاید من اشتباه برداشت کردم
Last edited by sparts; 19-01-2008 at 00:06.
منم می خوام! ولی میگن نیست!
سلام راستی کسی میدونه قاب فابریکشو کجا میشه پیدا کرد؟
سلام دوستان
این N95 که توش فیلم Spiderman 3 هست , قیمتش با 8 گیگ معمولی فرق میکنه یا همین طوری شانسی اگه گیر یکی بیاد با همون قیمت معمولی میتونه بخره ؟
مرسیقیمتشون یکی هست...
بعد این پکی که Spiderman 3 داره کلآ توی تهران و علاءالدین پیدا میشه یا باید خیلی دنبالش گشت ؟!
یه سوال دیگه هم داشتم نمیدونستم کجا بپرسم : فلش کردن گوشی حدودآ چند تومنه و چقدر طول میکشه ؟ یعنی میشه همون موقع تا حداکثر 1 ساعت گوشی رو فلش کنن یا باید دستشون بمونه ؟
با تشکر
دوست عزیز من تهران نیستم ولی اینطور که میگن کسایی که گوشیو اوردن فقط نوع معمولیشو وارد کردند.
تو اصفهان 5 تومان میگیرن سریع فلش می کنن 7 تومان هم میگیرن 1 ساعت تا 1 ساعتو نیم اگر سرشون شلوغ باشه Update میکنند.
ممنونم که یه پست دادم ولی هیشکی جواب نداد.لطفا جواب بدین چون میخوام بخرم حتما...
پستم این بود:
آقایون میشه به من آخرین قیمت(به روز)n95 8gb رو بدین؟و اینکه این کاهش تعرفه واردات گوشی صحت داره یا نه(تصویب که شده ولی تا کی به اجرا در میاد؟)!اگر هم درست باشه فقط روی گوشیای با گارانتی تاثیر میذاره یا بدون گارانتیا هم کم میشن؟چون من بدون گارانتی میخوام. مرسی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)