تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 291 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

البته اخبار گفت 37 ميليون يورو.
    همون بهتر كه به بايرن هم نيومد. همينجوريش الان بين مهاجمها دعوايه چه برسه به اينكه يكي ديگه هم بهشون اضافه بشه.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نمرات اعلام شده توسط کیکر

فلیپ لام بهترین بازیکن دیدار بایرن مونیخ:هرتا برلین

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض اولیور کان: دیوار فلزی در درون دروازه‌ی فوتبال آلمان

اولیور کان، یکی از بهترین دوازه‌بانان جهان در یک دهه گذشته

آیا می‌دانید «تیتان» چیست؟ تیتان که آن را تیتانیوم هم می‌نامند، شبه‌فلزی است سخت، ولی در عین حال سبک که بسیار دیر فرسایش می‌یابد. الیور کان دروازه‌بان پرآوازه‌ آلمانی از سوی هواداران خود لقب «تیتان» گرفته است.

وی یکی از بهترین دروازه‌بانان تاریخ فوتبال آلمان است. کان یک بار گفته بود: «حتا اگر زحمت زیادی هم نمی‌کشیدم، می‌توانستم یک دروازه‌بان خوب باشم، ولی من می‌خواستم بهترین باشم». چنین نیز هم شد و الیور کان از اواخر دهه‌ی ۹۰ به دروازه‌بانی در اندازه‌های جهانی فرارویید.

دوره‌ی کودکی و نوجوانی

اولیور کان (بوخارست، ۲۰۰۴)

الیور کان در تاریخ ۱۵ ژوئن ۱۹۶۹ در کارلسروهه چشم به جهان گشود. ایام خردسالی او مصادف بود با یکی از شکوفاترین دوره‌های تاریخ فوتبال آلمان. تیم ملی فوتبال آلمان در سال ۱۹۷۰ به مقام سوم جهان رسید. دو سال پس از آن قهرمان اروپا و سرانجام در سال ۱۹۷۴ در کشور خود قهرمان جهان شد.

کان فعالیت ورزشی خود را در سن هفت سالگی در تیم فوتبال نوجوانان کارلسروهه آغاز کرد. در هشت سالگی یکبار به دلیل بیماری دروازه‌بان تیم خود، درون دروازه جا گرفت و بازی خوبی از خود نشان داد. پدر بزرگش به همین مناسبت به او کلکسیونی از وسایل دروازه‌بان اسطوره‌ای آن زمان آلمان یعنی سپ مایر را هدیه داد. همین امر سرنوشت کان را رقم زد و او را تشویق کرد که درون دروازه بایستد.

در پانزده سالگی برای کان محرز شده بود که می‌خواهد بازیکن حرفه‌ای شود. از آنجا که اندامی لاغر داشت، بطور منظم به تمرینات پرورش اندام پرداخت تا بتواند کاستی‌های خود را در این زمینه برطرف سازد. پدرش رولف درباره‌ی اراده‌ی آهنین پسرش گفته بود: «حتا روزهای تعطیل یکشنبه صبح زود مرا از رختخواب بیرون می‌کشید تا با او تمرین کنم».

برآمد یک ستاره‌ی پرفروغ

پس از سه سال بازی مداوم و کسب تجربه در تیم آماتور کارلسروهه، سرانجام در هفده سالگی در کادر بازیکنان حرفه‌ای این باشگاه قرار گرفت. زمان مناسب برای کان در سال ۱۹۹۰ فرارسید. دروازه‌بان شماره یک کارلسروهه که از آمادگی لازم برخوردار نبود، پس از چند خطا به ناچار روی نیمکت ذخیره‌ها قرار گرفت و الیور کان با آمادگی کامل توانست جای او را بگیرد. پس از مدت کوتاهی، جایگاه خود را به عنوان دروازه‌بان شماره یک در درون دروازه تثبیت کرد. دیگر هیچ کس قادر نبود او را به روی نیمکت ذخیره‌ها بازگرداند.

اولیور کان، ۲۰۰۴، دربازی در برابر لتونی

نخستین نقطه‌ی اوج او، رسیدن با تیم کارلسروهه به مرحله‌ی نیمه نهایی جام یوفا در سال ۱۹۹۳ بود. در سال ۱۹۹۴ لقب «دروازه‌بان سال» را به خود اختصاص داد و به تیم ملی فراخوانده شد. در تیم ملی هنوز دروازه‌بان شماره‌ی سه بود.

باشگاه بایرن مونیخ در همان سال کان را در ازای پرداخت پنج میلیون مارک به خدمت گرفت. وی به سرعت با این تیم درخشید. در ژوئن سال ۱۹۹۵ نخستین بازی ملی خود را در برابر سوییس انجام داد. اما در جریان مسابقات جام ملت‌های اروپا در سال ۱۹۹۶ در انگلستان که در آن آلمان به مقام قهرمانی رسید، الیور کان هنوز دروازه‌بان شماره دو و آشکارا در سایه‌ی «آندریاس کوپکه» بود.

عقابی تیزچنگ بر بام باشگاه‌های اروپا

غریو شادی اولیور کان پس از برد در مقابل ایسلند (۲۰۰۴)

کان با باشگاه بایرن مونیخ به پیروزی‌های بزرگی دست یافت. به جز جام برندگان جام حذفی اروپا، توانست همه‌ی عنوان‌های قهرمانی را به چنگ آورد. بایرن مونیخ در سال ۱۹۹۹ از جمله به خاطر درخشش دروازه‌بان خود الیور کان، به فینال مسابقات «چمپین لیگ» راه یافت. در آن بازی فراموش نشدنی، در حالی که مونیخی‌ها تا دقیقه‌ی ۹۰ یک بر صفر از حریف خود منچستر یونایتد پیش بودند و جام قهرمانی را در دستان خود احساس می‌کردند، با دوگل پی‌درپی در دقایق اضافی بازی، مغلوب شدند. الیور کان بعدها گفته بود که: «شوک بارسلون را تا مدت‌ها نتوانستم فراموش کنم».

دو سال پس از این شکست تلخ، بایرن مونیخ توانست به لطف الیور کان بار دیگر در بازی نهایی حضور یابد و این بار در ضربات پنالتی بر «والنسیا» غلبه و جام قهرمانی را تصاحب کند. کان با دفع سه پنالتی، ستاره‌ی آن مسابقه لقب گرفت. روزنامه‌ی آلمانی «دی ولت» پس از این بازی درباره‌ی او نوشت: «کسی که درون دروازه‌ی بایرن مونیخ ایستاده بود، تجسم کمال بود».

در مسابقات جام جهانی فوتبال در سال ۲۰۰۲ در ژاپن و کره‌ی جنوبی، فوتبالدوستان جهان، پرفروغ‌ترین دوره‌ی دروازه‌بانی الیور کان را تجربه کردند. اگر چه وی به همراه تیمش در بازی نهایی، در مقابل ستاره‌ای به نام «رونالدو» رنگ باخت.

الیور کان پس از سال‌ها که دروازه‌بان بی‌چون و چرای تیم ملی فوتبال آلمان بود، سرانجام در آستانه‌ی جام جهانی ۲۰۰۶ در کشور خود، ناچار شد پیراهن شماره‌ی یک را به رقیبش «ینس له‌مان» واگذار کند. وی پس از آن دیدارها، از تیم ملی فوتبال آلمان کناره گرفت.

بهرام محیی

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض وداع اولیور کان با میدان‌های فوتبال

اولیور کان

شامگاه سه‌شنبه (۲ سپتامبر)، اولیور کان دروازه‌بان پیشین تیم ملی فوتبال آلمان، به عنوان بازیکن با ورزش فوتبال وداع می‌کند. در بازی خداحافظی او، بایرن مونیخ تیم باشگاهی کان، در برابر تیم ملی فوتبال آلمان قرار می‌گیرد.

اولیور کان دروازه‌بان پرآوازه‌ی تیم ملی آلمان، پس از ۲۱ سال ورزش حرفه‌ای، در سن ۳۹ سالگی از میدان‌های فوتبال خداحافظی می‌کند. وی که در میان هواداران فوتبال به خاطر سختی و نفوذناپذیری به „تیتان“ معروف بود و سه بار به عنوان بهترین دروازه‌بان جهان برگزیده شد، در آینده نیز با ورزش فوتبال سروکار خواهد داشت.

آنچه مسلم است این که بازی خداحافظی کان در ورزشگاه مدرن „آلیانس آرنا“ بسیار باشکوه برگزار خواهد شد. پیش‌بینی می‌شود که جای خالی در این ورزشگاه پیدا نشود. خود کان پیش از برگزاری این بازی گفت: «من می‌توانم تصور کنم که فردا همراه با هواداران و تماشاگران برای من روز کاملا ویژه‌ای باشد. یک بار دیگر در ورزشگاه „آلیانس“ بازی کردن، برای من واقعا معرکه است».

در بازی خداحافظی، برخی پنالتی‌ها ۱۰۰ هزار یورو می‌ارزند

آینده اولیور کان

پیش‌بینی می‌شود که دروازه‌بان نامدار آلمان در آينده به عنوان کارشناس فوتبال در برنامه‌های تلویزیونی ظاهر شود، در پی کشف استعدادهای تازه برای دروازه‌بانی باشد، کتاب بنویسد و حتا احتمالا به عنوان جانشین اولی هونس، مدیریت تیم فوتبال باشگاه پرآوازه‌ی بایرن مونیخ را برعهده گیرد.

ولی برای خود کان، پیش‌بینی همه‌ی این‌ها دشوار است. به باور او، هیچ کس نمی‌تواند به تنهایی جانشین هونس شود. کاری که او در حال حاضر انجام می‌دهد، فقط از پس چند نفر با هم برمی‌آید. هونس اعلام کرده که در سال ۲۰۰۹ می‌خواهد خود را به عنوان جانشین فرانتس بکن‌باوئر برای پست ریاست باشگاه بایرن مونیخ نامزد کند. حتا یورگن کلینسمن، مربی کنونی بایرن مونیخ معتقد است که در چنین حالتی، شانس اولیور کان برای جانشینی اولی هونس از همه بیشتر است.

فول ستاره اقبال کان

یورگن کلینسمن، مربی پیشین تیم ملی فوتبال آلمان، کسی بود که جایگاه استوار دروازه‌بانی تیم ملی آلمان را برای کان متزلزل ساخت. سرانجام در جریان مسابقات جام جهانی فوتبال در سال ۲۰۰۶ در آلمان، ینس لمن پیراهن شماره یک را به تن کرد و جانشین کان شد. همین امر آغاز روند افول ستاره‌ا‌ی به نام اولیور کان بود.

اولیور کان (سمت چپ) و یورگن کلینسمن

ولی اکنون مدت‌هاست که میان کلینسمن و کان صلح برقرار شده است. به باور کان، کلینسمن مربی نوآوری بود که بسیاری از ساختارهای فوتبال آلمان را در راستای درست دگرگون ساخت. کان کنار گذاشتن خود توسط کلینسمن را موضوعی شخصی نمی‌بیند و معتقد است که کلینسمن در پی ایجاد سیستم تازه‌ای بود و تغییرات او پست دروازه‌بانی را هم دربرمی‌گرفت.

برای کان گذشته‌ها گذشته و او خود را برای آینده آماده می‌سازد. او قرار است هفته‌ی آینده در کنار یکی از مفسران ورزشی، در کانال دوم تلویزیون آلمان به عنوان کارشناس فوتبال، بازی میان تیم ملی فوتبال آلمان و فنلاند را تحلیل کند. این بازی در چارچوب مسابقات مقدماتی جام جهانی برگزار خواهد شد.

در فاصله‌ی دو نیمه بازی خداحافظی اولیور کان، مسابقه‌ی پنالتی‌زنی میان ده نامزد برگزیده و کان برگزار خواهد شد. هر نامزدی که بتواند به کان گل بزند، صدهزار یورو دریافت می‌کند و هر توپی را که کان دفع کند، صدهزار یورو به سازمان‌های خیریه تعلق خواهد گرفت. کان امیدوار است که همه‌ی پنالتی‌ها را دفع کند.

رادیو دویچه وله

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

چه شب فراموش نشدنی بود...
    اونایی که مثل من بازی رو دیدن می فهمن...
    فقط بگم کسانی که آخرین بازی سلطان رو ندیدن فقط میتونن تاسف بخورن و افسوس ندیدن این بازی رو...
    من که بازی رو دیدم هر جوری شده دانلودش میکنم داشته باشم!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض تساوي آلمان و بايرن در حاشيه یک بازی خداحافظي

اوليور كان كفش‌ هايش را آويخت

خبرگزاري فارس: دروازه‌بان قديمي فوتبال آلمان و جهان در ديداري دوستانه با عالم اين رشته وداع كرد.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، اوليور كان سه شنبه شب در ديداري به همين منظور كه ميان تيم ملي آلمان و بايرن مونيخ انجام گرفت، براي هميشه كفش هايش را آويخت.
    سنگربان سابق تيم ملي آلمان با پيراهن بايرن مونيخ به ميدان آمد و پس از انجام 557 بازي در بوندس ليگا، 86 بازي ملي و كسب 24 عنوان در 38 سالگي به كار خود پايان داد.
    در اين بازي، دو تيم به تساوي يك بر يك دست يافتند. براي تيم ملي آلمان پيتور تروخلسكي، ‌هافبك جوان هامبورگ در دقيقه 33 گل زد. تك گل بايرن را نيز ميروسلاو كلوزه در دقيقه 51 به ثمر رساند.
    اين ديدار و جشن خداحافظي در حضور 69 هزار نفر در ورزشگاه آليانس آره نا مونيخ انجام گرفت. سنگربان بازنشسته ژرمن ها بارها مورد تشويق هواداران قرار گرفت.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض آخرين اظهارات قهرمان وداع كرده ژرمن‌ ها

كان:روز خداحافظي بزرگترين روز ورزشي شد

آخرين اظهارات قهرمان وداع كرده ژرمن‌ها
    كان:روز خداحافظي بزرگترين روز ورزشي شد

خبرگزاري فارس: دروازه بان قديمي فوتبال آلمان گفت: بزرگترين روز ورزشي ام را در جشن خداحافظي ام ديدم. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، اوليور كان‌ اظهار داشت: سه شنبه شب در ديدار آلمان و بايرن براي هميشه به كار خود در فوتبال پايان دادم. فكر مي كنم اين بازي نقطه اوج دوران طولاني ورزشي ام بود. از همه تشكر مي كنم و احترام فوق العاده اي براي همه كساني كه به من در اين دوران كمك كردند،‌ قائلم.
    وي كه در 38 سالگي دست به وداع از فوتبال زد، عنوان كرد: وقتي آدم به اين ورزشگاه قدم مي گذارم، به ياد خاطرات زيادي مي‌افتم؛ به خصوص بردها و شكست هاي زيادي را بخاطر مي آورم. خيلي خوشحالم كه در جشني شاد ‌موفق به وداع از فوتبال شد.
    وي ادامه داد: اين وداع در حقيقت سرآغاز زندگي تازه اي است. كوشش مي كنم در كنار پرداختن به زندگي شخصي، با فوتبال نيز ارتباط خود را حفظ كنم.
    اين سنگربان كه در پايان فصل گذشته كفش هايش را آويخت، از سال 1994 در بايرن مونيخ بود.
    او سال‌ها از دروازه تيم ملي آلمان و بايرن مراقبت كرد؛ حتي تا رده بهترين سنگربان جهان نيز پيش آمد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نظرات بزرگان درباره وداع دروازه ‌بان ژرمن‌ ها

فيگو:نام كان هميشه در تاريخ ثبت است

خبرگزاري فارس: ستاره قديمي پرتغال گفت: اوليور كان، دروازه‌باني بزرگ در فوتبال آلمان و اروپا است كه نامش در تاريخ اين رشته ثبت خواهد شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، لوئيس فيگو اظهار داشت: وقتي به دوران ورزشي اين بازيكن نگاه مي اندازيم، مي بينيم چه افتخارات و موفقيت هاي عظيمي داشته است.
    وي كه يكي از ميهمانان ويژه در جشن خداحافظي اوليور كان در بازي دوستانه سه شنبه شب تيم آلمان و بايرن مونيخ در ورزشگاه آليانس آره نا حضور داشت‌، عنوان كرد: به عنوان يك دوست و همكار، براي كان آرزوي سلامتي و موفقيت در ادامه زندگي مي كنم.

* نقطه نظرات بزرگان:
    شخصيت هاي ديگر ي نيز در جشن خداحافظي كان حاضر بودند كه اينگونه درمورد سنگربان قديمي ژرمن ها نظر دادند:

اوليور بيرهوف (مدير تيم ملي آلمان):
    در دنياي فوتبال دروازه بانان زيادي خواهند آمد؛ اما هيچكس اوليور كان نخواهد شد.

اولي هوينس (مدير تيم بايرن مونيخ):

اوليور كان در 14 سال حضور مستمر در بايرن، ‌كار خارق العاده‌اي براي اين تيم انجام داد.

خوزه مورينيو (سرمربي تيم اينترميلان ايتاليا):
    كان دروازه باني تكرار نشدني است. برايش آرزوي سلامتي دارم و اميدوارم در زندگي جديدش موفق و سربلند باشد.

ميشائيل بالاك (كاپيتان تيم ملي آلمان):
    نمي دانم در مورد اوليور چه بگويم. او لايق و سزاوار جشني اين چنين بود.

يواخيم لو (سرمربي تيم آلمان):
    بازيكني مثل او وقتي سه دوره سنگربان برتر جهان مي شود، شخصيت بزرگي است. اين بيانگر همه چيز است.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض مصاحبه با لوکا تونی

لوكاتوني:استرس فوتبال حرفه‌اي از ياد گرفتن زبان آلماني بيشتر است

از زمانيكه از فصل پيش لوكاتوني از تيم فيورنتينا به بايرن مونيخ پيوسته است در هر گونه از مكان‌هاي عمومي پيدا مي‌شود هواداران حسابي مايل به گرفتن امضا هستند. يكي رستوران‌هاي ايتاليايي و ديگر بوتيك‌هاي لباس. لوكاتوني كه فصل پيش با 22 گل سلطان گل ايتاليا شد در تاريخ 1977 در شهر پاولو در منطقه موده نا به دنيا آمده است پيش از آنكه او در سال 2005 به تيم فيورنتينا بپيوندد چندان در فوتبال ايتاليا مطرح نبود. جالب اينجاست كه بايرن مونيخ بايد با تيم‌هاي فيورنتينا، المپيك ---- و استوا بخارست در ليگ قهرمانان در يك گروه بازي كند.

آقاي لوكاتوني شما اكنون با تيم خود بايرن مونيخ براي نخستين بار در ليگ قهرمانان آن هم برابر تيم پيشين خود فيورنتينا بازي مي‌كنيد. هرچه باشد شما در فصل 2007-2006 با 31 گل كفش طلاي اروپا را به دست آورديد. بازي رفت اين دو تيم در تاريخ 21 اكتبر در هفته سوم در مونيخ برگزار مي‌شود. زماني كه به اين بازي فكر مي‌كنيد چه احساسي به شما دست مي‌دهد؟

زمانيكه متوجه اين قرعه‌كشي شدم يك احساس ويژه‌اي به من دست داد. به اين مساله فكر كردم كه اگر موفق به گل زدن شدم چگونه احساس خود را بيان كنم، از سوي ديگر اينكه همبازيان پيشين خود را از نزديك ملاقات مي‌كنم.

سرانجام در بوندس ليگا هم موتور بايرن مونيخ روشن و هم پاي شما به گل باز شد. پس اين فرصت خوب است كه شركت نه چندان موفق در بازي‌هاي يورو را فراموش كنيد.
    اكنون آن زمان فرا رسيده است كه تمام اين خاطرات را از مغز خود پاك كرد. بازي‌هاي يورو براي من چندان خوب پيش نرفت. راستش را بگويم لياقت من خيلي بيشتر از اين بود.

زمانيكه يك بازيكن خط حمله يك زمان بدي را سپري كرده و گل به ثمر نمي‌رساند نزد خود و همچنين ديگران بي‌عرضه به نظر مي‌رسد.
    بازيكن از خود هميشه مي‌پرسد كه آيا دوباره توانايي گل زدن را خواهد داشت و يا نه. اين يك موقعيت خيلي سخت است. بازيكن بايد هميشه كوشش كند خوشحال و خوش برخورد باشد و اعتماد به نفس خود را از دست ندهد.

اينكه در بازي‌هاي يورو چندان موفق عمل نكرديد و هيچ گلي به ثمر نرسانديد چه كسي مقصر بود. بازيكنان خط مياني كه به شما خوب پاس ندادند و يا خود شما. هرچه باشد شما در فصل گذشته بوندس‌ليگا سلطان گل شده بوديد و از سانترهاي همبازيان خود خوب استفاده مي‌كرديد.
    اين مساله نه تقصير من بود و نه ديگر بازيكنان. ما در برابر يك تيم، شكست خورده و از دور مسابقات حذف شديم كه سرانجام قهرمان اروپا شد. ما در ضربات پنالتي مغلوب اسپانيا شديم. برعكس از سوي ديگر ما در ضربات پنالتي دو سال پيش قهرمان جهان شديم. اگر ما در ضربات پنالتي برابر اسپانيا پيروز زمين را ترك مي‌كرديم هيچ تيم ديگري نمي‌توانست جلوي ما را بگيرد.

فابيو كاپلو، مربي كنوني تيم ملي انگليس گفته بود مشكل تيم ملي ايتاليا فقط اين بود كه لوكاتوني نتوانسته بود هيچ گلي به ثمر برساند.
    اين يك بخش از فوتبال است. اگر يك فوروارد گل به ثمر برساند همه طرفدار او هستند و اگر موفق نشود همه مخالف او هستند. من خونسرد باقي مي‌مانم.

آقاي لوكاتوني يك مساله مهم ديگر. آيا مي‌دانيد شما كم‌كم داريد تصوري كه مردم در آلمان از فوتبال ايتاليا دارند را زير سوال مي‌بريد؟
    منظور شما را متوجه نمي‌شوم.

شما هجومي شده و حسابي گل مي‌زنيد.
    واقعا؟ از آنها چه ايرادي گرفته مي‌شود.

آنها از بازي نفوذي لذت نمي‌برند و خوششان نمي‌آيد.
    (مي‌خندد) من هميشه نفوذي بازي كرده‌ام و از تيم‌هايي كه اين شيوه را دنبال مي‌كنند خوشم مي‌آيد.

مربيان هميشه كوشش بر اين دارند كه نتيجه را نگه دارند حتي اگر اين به قيمت از بين رفتن بازي زيبا و تماشاگر پسند باشد.
    مشكل بزرگ اين است كه امروزه فقط نتيجه به حساب مي‌آيد. امروزه چه در سطح ملي و چه بين‌المللي بايد هم خوب دفاع و هم حمله كرد. بايد يك توازن بين اين دو فاكتور وجود داشته باشد. اين تصور كه ايتاليايي‌ها هميشه دفاعي بازي مي‌كنند به گذشته تعلق دارد. باشگاه‌ها اين را با به دست آ‌وردن جام در اروپا ثابت كرده‌اند.
    اما در فصل گذشته تيم‌هاي ايتاليايي اصلا كاري از پيش نبردند.بله اين درست است اما آيا ميلان در دو فصل پيش فوتبال خوبي به نمايش نگذاشت؟

تصور ديگر در مورد فوتبال ايتاليا اين است كه آنها از هر فرصت براي به دست آ‌وردن پنالتي و يا ضربه كاشته استفاده كرده و خيلي زود خود را به زمين مي‌اندازند.
    كمي زرنگي و هوشياري جزو فوتبال حرفه‌اي امروزه است و نبايد اين امر طبيعي را ناديده گرفت. گول زدن حريف زيبا و خوب نيست اما تمام كوشش و توانايي خود را براي پيروز شدن تيم خودي انجام دادن خيلي زيباست. در اينجا يك بازيكن نبايد باعث تحريك ديگران شده و يا حالت يك دلقك را پيدا كند.

من فكر مي‌كنم شما در اين مدت گذشته زياد مصاحبه انجام نداده‌ايد.
    من ميل زيادي براي مصاحبه ندارم. خبرنگاران خيلي خوبي وجود دارند ولي افراد خيلي زيادي هستند كه فقط شايعه پردازي مي‌كنند.

آيا شما خود شخصا تجربه بدي داشته‌ايد؟

بله با زياده‌روي. اگر لازم باشد خيلي بيشتر دلم مي‌خواهد جلوي دوربين تلويزيون بايستم كه تماشاگر مستقيما حرف‌هاي مرا متوجه ‌شود.

زماني كه نگاهي به اكثر مصاحبه‌هاي شما با خبرنگاران و يا روزنامه‌نگاران آلماني مي‌اندازم متوجه مي‌شوم كه از شما در مورد ويژگي‌هاي مردم ايتاليا سوال شده است. چه فاكتوري پشت اين مساله خوابيده است؟
    من فكر مي‌كنم كنجكاوي اين روزنامه‌نگاران كه مردم ايتاليا چگونه زندگي مي‌كنند. فكر مي‌كنم تركيبي از مردم ايتاليا و آلمان خيلي خوب خواهد بود. ما مردم ايتاليا خيلي راحت‌تر و احساسي‌‌تر هستيم برعكس آلماني‌ها كه خيلي بيشتر بسته و دقيق‌تر هستند. به عقيده آنها يك چيز نبايد هرگز اينطور و يا آنطور باشد.

زبان آلماني شما چگونه است؟
    آلماني زبان خيلي سختي است. استرس براي من سخت‌ترين چيز ممكن است و اين كاملا شامل فوتبال حرفه‌اي مي‌شود و من در مدرسه چندان خوب نبوده‌ام.

آيا در كلاس زبان شركت مي‌كنيد؟
    گاهي اوقات در آنها شركت مي‌كنم اما پس جلسات تمريني آنقدر خسته هستم كه ديگر حوصله اين كار را ندارم. از سوي ديگر بايد با اسپانسرهاي تبليغاتي ملاقات كنم.

پس با بازيكنان چگونه صحبت مي‌كنيد؟
    از يكسو با برخي از بازيكنان اسپانيايي زبان كه تا حد زيادي ايتاليايي متوجه مي‌شوند مشكلي ندارم و از سوي ديگر از زبان انگليسي استفاده مي‌كنم.

با فرانك ريبري چگونه صحبت مي‌كنيد؟
    زبان فرانسوي با زبان منطقه موده‌نا ايتاليا كه من از آنجا مي‌آيم خيلي نزديك است. من وقت زيادي با او مي‌گذرانم. فرانك انسان خيلي خوش برخوردي است.

اگر زماني كلينزمان به شما بگويد كه بايد آلماني ياد بگيريد چه كار خواهيد كرد؟
    او اين كار را خواهد كرد ولي فكر مي‌كنم اولويت ندارد.

آيا مي‌توانيد فرق ورزشگاه‌هاي آلمان و ايتاليا را توضيح بدهيد؟

من در آلمان تجربه كرده‌ام كه هواداران برمن و بايرن مونيخ پس از پايان بازي دور هم جمع شده، يكديگر را به آغوش كشيده و با هم غذا مي‌خورند.در اين مورد ما در ايتاليا هنوز خيلي عقب هستيم.

در ايتاليا تماشاگران با كودكان به ورزشگاه نمي‌روند.
    بله. برعكس به نظر من در آلمان خيلي زيبا و خوب است. اعضاي يك خانواده با هم به ورزشگاه رفته و تيم خود را تشويق مي‌كنند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض در جدید ترین رده ‌بندي تيم های باشگاهي جهان

بایرن مونیخ در رده پنجم جهان قرار گرفت

خبرگزاري دانشجويان ايران

رده‌بندي ده تيم برتر باشگاهي جهان در آگوست 2008:

1- منچستريونايتد 284 امتياز
    2- بارسلونا 263 امتياز
    3- چلسي 254 امتياز
    4- بوكاجونيورز 250 امتياز
    5- بايرن مونيخ 248 امتياز
    6- رم 246 ا متياز
    7- فيورنتينا 239 امتياز
    8- ليورپول 236 امتياز
    9- آرسنال 235 امتياز
    10- اينترميلان 236 امتياز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •