با فایرفاکس که آوردم حل شد ولی این نوشته بالای صفحه هستش
b>Notice</b>: Use of undefined constant RG_EMULATION - assumed 'RG_EMULATION' in <b>c:\program files\eas...
از کدوم ورژن انگلیسی استفاده کنم؟؟؟
با فایرفاکس که آوردم حل شد ولی این نوشته بالای صفحه هستش
b>Notice</b>: Use of undefined constant RG_EMULATION - assumed 'RG_EMULATION' in <b>c:\program files\eas...
از کدوم ورژن انگلیسی استفاده کنم؟؟؟
سلام دوستان عزیز امیدوارم که خوب باشید
شما همه میدونید که تمپلت های جملا همه دارای دو سه رنگ میباشه البته من دارم از نسخه انگلیسی استفاده میکنم
و برای اینکه رنگ دومی یا سومی را ببینی باید کلیک کنی آیا راه یاست که بشه طوری تنظیم کرد که این رنگها به صورت راندوم خودشان با هر بار صفحه باز شدن تغییر بخورند؟؟؟؟
منظورتون تصاویر منو هست ؟؟؟
اگر نصاویر منو رو میگید که وقتی میری روش یه رنگ دیگه میشه باید یه عکس مربوط به اون فایل رو ویرایش کنی ...
اون عکس توی پوشه images هست ...
در واقع یه عکس هست اما از وسط نصف شده و رنگ اصلی بالاش هست و رنگی دومی زیرش هست ..
باید این دو رنگ ر و با اندازه دقیقشون تغییر بدی....
نه دوست من ببین این آدرسی که من بهت میدم را نگه کن
سمت راست ببین سه رنگ آبی ، سبز و قهوه ای که پیش فرضه است اگر روی آبی کلیک کنی اون بالای صفحه آبی میشه و نوشته ها بعضی هایش آبی میشه و اگر سبز را کلیک کنی سبز میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا راهی داره که اینها به صورت راندوم خودشان بشه ؟؟
نه عزیز فکر نکنم بشه ..
چند تا سوال:
1.از کدوم ورژن انگلیسی استفاده کنم؟؟؟(لطفا لینک بدید)
2.در مورد اصطلاحات زیر توضیح بدید
Alias
Section
Category
Extensions
Components
3.در مورد این حالت های منو هم اگه توضیح بدید ممنون میشم
![]()
بنده پیشنهاد میکنم از جوملا انگلیسی ورژن 1.0.15 استفاده کنید ....
اینم لینک ...
Alias که معمولا Title Alias هست فکر کنم محسن خان یه بار گفتند اما یه چیزایی یادم هست ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا این یه عنوان کمکی برای نشون دادن در مدیریت سایت هست ...
Section یا بخش میتونه دارای چند زیر مجموعه یا Category باشد که مطالب در زیر مجموعه ها قرار میگیرد ..
Extensions هم به کلیه امکانات و اضافات جوملا اکستنشن میگند ..
Component - چیزایی مثل نظر سنجی و یا feeds یا تبلیغات هستند که میشه روی جوملا نصبشون کرد ...این کامپوننت ها بسیار زیاد هستند و به راحتی روی جوملا نصب میشوند ...
در مورد این منو هم اطلاعی دقیق ندارم ..اما اگر منظورتون منوها آبشاری هست ، یه کامپوننت برای این کار وجود داره ...
راستی محسن خان من از ورژن 1.0.13 استقاده میکنم
فایلهای آپدیت به ورژن 1.0.15 رو گرفتم ...
برای آپدیت باید چیکار کنم ؟؟
فقط فایلها رو جایگزین کنم ؟؟/ یا کار خاصی هست ؟؟/
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
راستی برای Feed ها راه حلی پیدا نکردید ؟؟ من که نفهمیدم ..
Last edited by Mr.K2; 10-04-2008 at 15:21.
یک سوال دیگه هم داشتم و اونم این هست که یه کامپوننتی برای ایجاد سیستم کامنت گذاری و نظرات و پیشنهادات کاربران میخوام ..آیا سراغ دارید ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)