تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 2376 اولاول ... 3878848586878889909192981381885881088 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض 3 صادقي : تصور مي كنم داور به اشتباه پنالتي اعلام كرد

مدافع تیم فوتبال استقلال با تاکید بر اینکه در دقایق پایانی بازی مقابل برق شیراز مرتکب خطای پنالتی نشده است گفت: تصور می کنم داور در این صحنه اشتباه کرد.به گزارش سايت رسمي باشگاه صادقي افزود : همین قدر می گویم اگر مهاجم برق حرکتی که من انجام می دادم را مرتکب می شد داور اعلام پنالتی نمی کرد اما متاسفانه در آن لحظه تصمیم به اعلام پنالتی گرفت که ما هم خواسته او را پذیرفتیم.
    كاپيتان امروز استقلال در خصوص صحنه به ثمر رسیدن گل اول برق شیراز که روی اشتباه وی رقم خورد، گفت: آنقدر سریع این اتفاق رقم خورد که نمی دانم چطور دروازه استقلال باز شد. من به هیچ عنوان قصد ضربه زدن به توپ را نداشتم تنها می خواستم پایم را از جلوی توپ کنار بکشم که متاسفانه به توپ ضربه خورد و وارد دروازه استقلال شد.
    صادقي در مورد بستن بازو بند كاپيتاني استقلال در بازي امروز اظهار داشت : با توجه به غیبت بازیکنان بزرگتر تیم مربیان از من خواستند تا بازوبند کاپیتانی را بر بازو ببندم. در تیم ما طالب لو نیز می توانست کاپیتان باشد و بازیکنان بزرگتر از من نیز بودند که می توانستند سرگروه تیم باشند اما خواست مربیان این بود که من بازوبند را ببندم.

صادقی که در پایان بازی با چشمانی گریان از بازی خارج مي شد در خصوص ناراحتی اش گفت: بازوبند کاپیتانی استقلال را مردان بزرگی بر بازو بستند که جا گذاشتن جای پای آنها برای من و هر فردی که کاپیتان استقلال می شود بسیار سنگین ومهم است. امروز وظیفه سنگینی بر عهده داشتم و نمی خواستم با اشتباهاتم دروازه استقلال باز شود. متاسفانه روی دو اشتباه دروازه ما باز شد و همین مسئله فشار زیادی بر من آورد و باعث شد کنترلم را از دست بدهم ونتوانم جلوی اشک هایم را بگیرم.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض طالب لو : يكي از بهترين بازي هاي استقلال را شاهد بوديم

دروازه بان تيم فوتبال استقلال كه در بازي امروز استقلال نمايش قابل قبولي داشت در پايان بازي گفت : امروز یکی از بهترین بازیهای استقلال را شاهد بودیم. تیم ما بازی خوبی را به نمایش گذاشت و توانست با یک پیروزی پر گل زمین مسابقه را ترک کند.
    به گزارش سايت رسمي باشگاه وحید طالب لو پس از برتری 4 بر 2 تیمش مقابل برق شیراز با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: هر دو تیم بازی خوبی را به نمایش گذاشتند و در میانه زمین درگیرانه مبارزه کردند. البته درگیری آنها فوتبالی و در جهت اجرای خواسته های مربیان دو تیم بود.

طالب لو خاطر نشان کرد: برق تیم جوان و شایسته ای بود و در بازی رو به ضد فوتبال نیاورد. شکست 4 بر 2 توانایی برق را زیر سئوال نمی برد. این تیم قطعا در ادامه مسابقات لیگ نمایشی به مراتب بهتر از این خواهد داشت.
    وی در خصوص شانس قهرمانی تیمش گفت: روند بازی و نتیجه گیری تیم فوتبال استقلال در نیم فصل دوم بسیار خوب بوده است و با توجه به ناکامی تیم های بالای جدول می توانیم خود را به جمع مدعیان قهرمانی برسانیم.

طالب لو تاکید کرد: استقلال تیم خوبی است که در فصل جاری بعضا دچار بدشانسی شده است. امروز خدا خواست بیشتر موقعیت های ما به ثمر نشست ویک بازی پر گل را شاهد بودیم.وی در خصوص دریافت دو گل از تیم برق شیراز گفت: برق تیم خوبی بود اما روی اشتباهات و اتفاقات بازی به گل رسید و اگر این اشتباهات رقم نمی خورد ما با چهار گل زده و بدون گل خورده زمین مسابقه را ترک می کردیم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض منصوريان:تمام تلاش خود را براي رسيدن به موفقيت انجام دادند

عليرضا منصوريان پس از پيروزي مقابل برق شيراز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از كسب اين پيروزي پرگل خوشحالم. بازيكنان تمام تلاش خود را براي رسيدن به موفقيت انجام دادند و خدا با ما بود كه توانستيم پيروز شويم.
    به گزارش سايت رسمي باشگاه منصوريان در مورد گل به خودي اميرحسين صادقي به استقلال، تاكيد كرد: هر بازيكن ديگري هم جاي صادقي بود آن توپ را وارد دروازه استقلال مي‌كرد. يكي از بهترين بازيكنان امروز تيم ما بود و مطمئن هستم اين اشتباه خود را در هفته‌هاي بعد با گلزني جبران خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض منيعي: مثل هميشه نمايش خوبي داشتيم

ميثم منيعي زننده اولين گل امروز آبي پوشان به برق شيراز اظهار داشت : تیم ما همچون بازیهای گذشته نمایش خوبی داشت اما تفاوت این بازی نسبت به دیدارهای قبلی این بود که توانستیم گل بزنیم.به گزارش سايت رسمي باشگاه وی ادامه داد: استقلال در فصل جاری بازیهای خوبی انجام داده اما نتوانسته نتایج پرگلی را به دست آورد. به همین خاطر کمتر عملکرد این تیم به چشم آمده است.

منيعي که در این بازی یک گل به ثمر رساند و یک پاس گل هم داد گفت: در این بازی پس از مدتها در ترکیب قرار گرفتم. خوشبختانه از فرصت ها به نحو احسن استفاده کردم و حتی می توانستم یک گل دیگر بزنم اما شانس با من یار نبود.

وی خاطرنشان کرد: برق تیم شاسته ای است و برتری استقلال مقابل این تیم چیزی از شایستگی های بازیکنان جوانش کم نمی کند.

منیعی با ابراز امیدواری از اینکه استقلال به کورس قهرمانی برسد از اهمیت دیدار مقابل صباباتری یاد کرد و گفت: ما بازی حساسی مقابل صباباتری پیش رو داریم و اگر بتوانیم مقابل این تیم نتیجه خوبی به دست آوریم به جمع مدعیان قهرمانی نزدیک ترخواهیم شد.
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال faraz_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Allianz Arena & Microsoft

پيش فرض

به امید برد مقابل صبا باتری

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انشا الله می زنیم.....
    من امروز می رم کلاس نمیتونم بازی و ببینم.خیلی حیف شد.
    باید از رادیو گوش کنم.

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

به امید برد مقابل صبا باتری
    خدا کنه که ببره ولی چشم اب نمی خوره که بتونه.

پروفشنال s.w.a.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Fight Club

پيش فرض

به نظر من استقلال میبره!
    البته اگه ارش برهانی بیرون باشه!
    گند زده!
    Last edited by s.w.a.t; 05-03-2008 at 17:55.

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

خاک بر سر استقلال با این بازی کردنش !!!!!

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

/هفته‌ي بيست و چهارم ليگ برتر/
    استقلال با توقف صبا، پرسپوليس را در صدر نگه داشت
    پيروزي‌هاي نفت آبادان ادامه دارد

ديدار تيم‌هاي فوتبال استقلال تهران و صباباتري با تساوي بدون گل پايان يافت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در ادامه‌ي رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال، تيم استقلال تهران در ورزشگاه آزادي به مصاف صباباتري رفت كه اين ديدار با تساوي بدون گل پايان يافت.

در اين ديدار حساس كه هر دو تيم به سه امتياز آن نياز داشتند احتياط بيش از اندازه و بي‌دقتي بازيكنان سبب شد تا تماشاگران شاهد بازي كسل‌كننده‌اي باشند.

در نيمه‌ي نخست دو تيم بازي متعادلي را انجام دادند و معدود حملات آن‌ها بي‌نتيجه ماند.

با آغاز نيمه‌ي دوم تيم استقلال با انجام تغييراتي در تركيبش بر حملات خود افزود اما بي‌دقتي مهاجمان اين تيم و واكنش‌هاي مدافعان و دروازه‌بان صباباتري سبب شد تا اين فرصت‌ها از دست برود.

ضدحملات تيم صباباتري نيز نتيجه‌اي نداشت تا اين ديدار با تساوي بدون گل پايان يابد و صباباتري با 39 امتياز در مكان سوم باقي بماند. استقلال تهران نيز با 34 امتياز در رده‌ي ششم قرار گرفت.

در ديگر ديدار اين هفته نيز تيم صنعت نفت آبادان موفق شد در ورزشگاه تختي با نتيجه‌ي 2 بر 1 پيكان تهران را شكست دهد و با 26 امتياز به مكان پانزدهم جدول صعود كند.

رقابت‌هاي هفته‌ي بيست و چهارم با برگزاري سه ديدار در روزهاي يكشنبه و دوشنبه‌ي آينده به پايان مي‌رسد.

اين در حاليست كه پرسپوليس تهران با انجام 23 بازي و 40 امتياز در صدر جدول رده‌بندي ليگ برتر قرار دارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •