تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 88 از 2014 اولاول ... 3878848586878889909192981381885881088 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه shadmehrdj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض محسن خليلي:پرسپوليس مستحق كسب تساوي نبود

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: پرسپوليس به هيچ وجه مستحق كسب نتيجه تساوي نبود و اين پتانسيل را داشت كه حريف خود را در خانه شكست دهد.

محسن خليلي خاطرنشان كرد: موقعيت‌هاي بيشماري را به دست آورديم مثل شوت نيكبخت كه دفاع ملوان از روي خط بيرون كشيد و ضربه من كه با برخورد به تيرك عمومي راهي اوت شد تا ملوان را با گل‌هاي بيشتري شكست بدهيم كه متأسفانه با بي‌دقتي بازيكنان ما و خوش اقبالي حريف به هدر رفت.

وي اضافه كرد: نه تنها ملوان، بلكه تمامي تيم‌هاي حريف پرسپوليس براي كسب نتيجه تساوي به ميدان نمي‌آيند و در اين تفكر هستند تا ما را شكست بدهند، اين وظيفه ما را سنگين خواهد كرد تا درصد اشتباهاتمان را پايين‌تر بياوريم و امتياز از دست ندهيم.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض شيث رضايي: هواداران پرسپوليس خودشان بين من و قطبي قضاوت كنند

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: هواداران پرسپوليس خودشان كلاه خود را قاضي قرار بدهند و بين من و قطبي كه مسائل شخصي را با امورات فني قاطي كرده قضاوت كنند.

شيث رضايي خاطرنشان كرد: متأسفانه قطبي تنها به دليل لجبازي با من يك بازيكن كه در پست غير تخصصي‌اش كار نكرده را به ميدان مي‌فرستد و مرا راهي سكوها مي‌كند، به چه دليل؟ ياد گرفته‌ام مثل يك بازيكن حرفه‌اي كه تمام رده‌هاي ملي را پشت‌سر گذاشته نيمكت‌نشين كسي باشم كه بار فني‌اش بيشتر از من باشد.

وي اضافه كرد: خدا را شكر پس از هر بازي يك دفتر دارم كه در آن نحوه عملكردم توسط 3 كارشناس مورد بررسي قرار مي‌گيرد تا نقاط ضعف و قوتم مشخص شود.

شرمنده هواداران پرسپوليس هستم كه اين جمله را بيان مي‌كنم؛ اگر شرايط به همين منوال باقي بماند در بازي‌ها راهي سكوها خواهم شد و پس از آن در نيم فصل پرسپوليس را ترك مي‌كنم.

رضايي افزود: هيچ وقت يك بازيكن از پذيرش دلايل فني فرار نمي‌كنند و من هم از اين قاعده مستثني نيستم؛ عملكردم در بازي مقابل استقلال نشان داد كه چقدر براي هواداران پرسپوليس احترام قائل هستم؛ در دقيقه 80 با ارسال يك پاس گل براي خليلي سكوت آنها را شكستم و جو ورزشگاه را عوض كردم.

بازيکن پرسپوليس در پايان تاکيد کرد: با همين جدال مقابل استقلال اهواز كه كاري كردم مي داودي تغيير پست بدهد و نتواند از سمت من به دروازه پرسپوليس حمله‌ور نشود. پس اين نشان مي‌دهد كه رضايي مشكل بدني ندارد و قطبي سر لج و لجبازي به او ميدان نمي‌دهد

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض فراز فاطمي: پيروزي حق ما بود

فراز فاطمي مهاجم تيم پرسپوليس افزود: بازي مشكلي بود، ملوان حريف سرسختي است و به خصوص در مسابقات خانگي اش از شرايط ميزباني، بهترين استفاده ممكن را مي برد.
    وي ادامه داد: ما در بيشتر زمان هاي مسابقه حاكم مطلق ميدان بوديم و حتي مي توانستيم گلهاي بيشتري هم وارد دروازه حريف كنيم، ولي در زدن ضربات آخر كم دقت عمل كرديم.
    فاطمي گفت: بايد برنده مسابقه مي شديم، مساوي نتيجه عادلانه اي نبود، البته در فوتبال هميشه تيم برتر ميدان نمي تواند برنده بازي باشد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض باقری:ملوان در خانه به تيمي باج نمي‌دهد

كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: ملوان در خانه به تيمي باج نمي‌دهد و به راتي امتيازي را به حريف خود تقديم نمي‌كند.

كريم باقري خاطرنشان كرد: آنها پس از اينكه مقابل ما دروازه‌شان باز شد؛ يك لحظه هم حملات خود را رها نكردند و آنقدر نفوذهاي پياپي‌شان را ادامه دادند تا به كل تساوي دست يافتند.

وي اضافه كرد: ما به خاطر حفظ صدرنشيني در ليگ نياز مبرمي به 3 امتياز ديدار داشتيم تا فاصله امتيازاتمان را با ساير رقبا افزايش دهيم كه تنها به خاطر اشتباهات فردي و عدم دقت در زمان زدن ضربات نهايي نتوانستيم به اين مهم دست پيدا كنيم و مقابل ملوان تساوي كرديم.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض اخراج موقت شیث رضایی از پرسپولیس

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس به دنبال مشکلاتی که برای کادر فنی این تیم بوجود آورد، موقتا از ترکیب این تیم کنار گذاشته شد.

شیث رضایی طی هفته های اخیر لیگ برتر مشکلاتی را با افشین قطبی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پیدا کرده بود که در نهایت منجر به سکونشینی وی در دیدار برابر ملوان بندانزلی شد. این اتفاق در حالی رخ داد که شیث رضایی در مصاحبه با یکی از نشریات ورزشی اعلام کرده بود حاضراست به خاطر حمایت از حمید استیلی تا پایان فصل روی نیمکت هم بنشیند.
    به گفته یکی از نزدیکان باشگاه پرسپولیس قطبی نیز پس از این اتفاقات اعلام کرده شیث رضایی تا پایان نیم فصل اول جایی در ترکیب این تیم نخواهد داشت و باید روی سکو قرار بگیرد.

البته هنوز باشگاه پرسپولیس تصمیم نهایی در مورد مدافع خود را اتخاذ نکرده و به نظر می رسد طی روزهای آینده کادر فنی و مدیریت باشگاه تصمیم نهایی را در مورد شیث رضایی اعلام خواهد کرد.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

من نمیدونم بین قطبی و شیث چه مشکلی وجود داره که اونو تو ترکیب نمیذاره

پروفشنال sentimental's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمیدونم بین قطبی و شیث چه مشکلی وجود داره که اونو تو ترکیب نمیذاره
    مشکل اینه که شیث از استیلی حمایت می کنه.

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شيث يكي از بازيكن هاي فوق العاده پرسپوليسه .. نبايد اينطوري كنار گذاشته بشه . واقعا سمت راست پرسپوليس تو بازي با ملوان مي لنگيد .. تيم فعلي پرپوليس نبايد وارد حاشيه بشه ...
    به هر حال اميدوارم مشكلي پيش نياد /.
    ياد بهروز كاستا كورتا به خير كه هر وقت دعوا ميكرد فرداش با دسته گل مي رفت سر تمرين !

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

این شیث خیلی بازیکن خوبی هستش عجبا این قطبی هم داره مغرور میشه

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

این شیث خیلی بازیکن خوبی هستش عجبا این قطبی هم داره مغرور میشه
    اره راست میگی داره خوشو میگیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •